Şimdi Ara

TRINE 2 (Ana Konu) ÇIKTI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
6.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Johnessen

İnternet üzerinden psn card satışı yapan bir site buldum.20 $ 'lık us psn card'ı 24 $ 'a satıyorlar.Paypal ile aldım.Alım sırasında mesajlamı aranarakmı teyid edilmemi istediklerini sordular.Mesaj seçtim.2 dakika sonra telefonuma bir parola geldi.Gelen parolayı hesabıma girdim.Yaklaşık 15 dakika kontrol ediliyor mesajı verdi ve psn card'ın seri numarasını bana yolladılar.Bende paşa paşa us psn hesabıma girip Trine 2'yi indirdim.İlgilenenlere duyurulur.

Hangi siteden aldın psn kartı?
  • Takip
  • Geçtiğimiz yılın en özgün oyunlarından biri olan ve ilk oyunun izinden gitmesi ile gene büyük bir başarı yakalayan Trine 2, diğer platform ve bölgeler için çıkışını gerçekleştirse de Avrupa PSN için ertelenmişti. Atlus ve yapım ekibi Frozenbyte arasındaki anlaşmazlık Avrupalı PS3 sahiplerini de etkilemişti. Bugün ise beklenen haber geldi ve oyunun Avrupa PSN çıkış tarihi açıklandı.

Yapılan bu açıklamaya göre Trine 2 önümüzdeki hafta, 7 Mart itibari ile Avrupa PSN'deki yerini alacak.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Trine_2nin_Avrupa_PSN_Cikis_Tarihi_Netlesti-25156.htm

• Sonunda...
  • fiyatı da düşük olursa kardeşlikle alınır mis gibi(:
  • oynayıp btırdıgım bır oyun
    hatta onun oldugu psn hesabı satacam bı ara
  • Avrupalı Plus kullanıcılarına bedava olarak geliyor.

Diğer kullanıcılara ise %30 indirimli.
  • Laptopa yukledim bir harika :)
  • pardon, 7 mart imiş. fiyatı belli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidian -- 6 Mart 2012; 14:53:39 >
  • Heralde normal psn oyunu fiyatında olur diye tahmin ediyorum. Shank 19.90'dı galiba. Bu da o seviyede olur. Maksimum 25 olur.
  • Alacak olan varsa kardeşlik yapabilirim.
    Yada ben satında alabilirim farketmez.
  • Bakabilen oldumu arkadaslar cikmismi?
  • Ben son baktığımda çıkmamıştı.
  • Platform/puzzle türünü seviyorsanız bu oyunu kaçırmayın, grafikler ve müzikler şahane. TR ve UK PSN 2-3 saat içinde güncellenecektir, fiyatı en fazla 20 TL olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Ocak 2020; 19:7:6 >
  • Aslında salı gecesi güncelleniyordu diye hatırlıyorum ama galiba çarşamba oldu artık. Bilen var mı tam olarak ne zaman güncelleniyor. Gerçi arkadaş 2-3 saat içinde gelecek demiş ama.
  • Dün güncellendi ama hala bir yenilik yok.

Edit:Bugune kadar psn de 20tl'lik oyun görmedim.bence daha fazla olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.nako -- 7 Mart 2012; 16:28:21 >
  • Ben 6 gibi güncelleniyor biliyorum biraz daha geç veya erken olabilir tam emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares88

Aslında salı gecesi güncelleniyordu diye hatırlıyorum ama galiba çarşamba oldu artık. Bilen var mı tam olarak ne zaman güncelleniyor. Gerçi arkadaş 2-3 saat içinde gelecek demiş ama.

UK ve TR PSN her hafta çarşamba günü 17.00-19.00 arası güncelleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.nako

Dün güncellendi ama hala bir yenilik yok.

Edit:Bugune kadar psn de 20tl'lik oyun görmedim.bence daha fazla olur.

Shank 2 'de yeni çıktı 19 lira hocam. buda 20 TL seviyesinde olacak gibi. 25 'i geçmez muhtemelen ki zaten avrupa bölgesine 3 ay geç geldi. Kesinlikle indirimli gelmeli.
  • aratınca çıkıyor psn'de şimdi buldum fiyatı 21tl (:
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.