Şimdi Ara

TRINE 2 (Ana Konu) ÇIKTI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
6.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu satın aldım şuan iniyor trial versiyonu fulle çeviren kod çıkıyor sadece eğer bilmeyenler varsa söyleyelim.
    Satın aldım 6kb dosya göründü diyenler oluyor bazen o yüzden trial versiyonunu indiricekseniz.
  • Evet menüde görünmüyor. Search kısmında aratınca full game upgrade çıkıyor. 21.49 tl. Bunu alıyorsunuz sonra triali indiriyorsunuz ve oyun full açılıyor.
  • Geçemediğiniz bir bölüm veya ne yapılacağını anlayamadığınız bir trophy olursa yardımcı olabilirim.
  • Ya şimdi baktım fiyatı 15.49 TL olmuş böyle saçmalık mı olur ya gitti 6 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Ya şimdi baktım fiyatı 15.49 TL olmuş böyle saçmalık mı olur ya gitti 6 lira

Ciddimisin :)) gecmis olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Ya şimdi baktım fiyatı 15.49 TL olmuş böyle saçmalık mı olur ya gitti 6 lira

Biraz daha bekleyelim o zaman belki 5 lira falan olur.
  • hayda nası 15tl ye düştü ya:D
    ya biraz daha bekleyelim ya da hemen alalım:D

sonunda aldım,iniyor (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.nako -- 7 Mart 2012; 19:01:45 >
  • Daha asagiya dusmez arkadaslar zaten avrupa psn e %30 indirimli gelicekti o indirim bu indirim iste
  • iyiki acele edip almamışım. 6tl 6tldir.
  • arkadaşlar o 6kb lıkdosyayı indirdim. kredi kartıyla satın aldım. ama oyun listemde hala ddemo olarak gözüküyor.
    oyundan unlock fullgame seçeneğini tıklıyorum "there are no items that you can purchase at this time" diye bir uyarı veriyor.
    ne yapacağım anlamadım?
  • Indiren arkadaslar oyun turkce mi
  • Bende direk ona baktım ama maalesef Türkçe seçeneği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tadesyobatro

arkadaşlar o 6kb lıkdosyayı indirdim. kredi kartıyla satın aldım. ama oyun listemde hala ddemo olarak gözüküyor.
    oyundan unlock fullgame seçeneğini tıklıyorum "there are no items that you can purchase at this time" diye bir uyarı veriyor.
    ne yapacağım anlamadım?

Hocam demosunu çok önceden indirdiysen bu şekilde bir problem çıkartıyor. Neden bilmiyorum benim de başıma gelmişti.

Ben ninja kaplumbağaları almıştım, demosunu ps3ümü ilk aldığımda indirmiştim, oyun full olmadı. Sonar internett bi bakayım dedim, yabancı sitelerde de olmuş bu olay. Demoyu silip yeniden indirince düzeliyor.

Demoyu sil tekrar indir oyun full olacaktır.
  • Turkce gelecek dememişler miydi bu oyun için hayret..
  • Bu fiyata bu oyun , hem de mükemmel bi coop yapısı var.Sömürün......
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares88

quote:

Orijinalden alıntı: tadesyobatro

arkadaşlar o 6kb lıkdosyayı indirdim. kredi kartıyla satın aldım. ama oyun listemde hala ddemo olarak gözüküyor.
    ne yapacağım anlamadım?

Hocam demosunu çok önceden indirdiysen bu şekilde bir problem çıkartıyor. Neden bilmiyorum benim de başıma gelmişti.

Ben ninja kaplumbağaları almıştım, demosunu ps3ümü ilk aldığımda indirmiştim, oyun full olmadı. Sonar internett bi bakayım dedim, yabancı sitelerde de olmuş bu olay. Demoyu silip yeniden indirince düzeliyor.

Demoyu sil tekrar indir oyun full olacaktır.

demosu bir kaç aydır yüklüydü. İlginç bi durum.Dediğin şekilde akşam bir deneyecem. Teşekkürler.
    oyunu oynamak bir türlü nasip olmadı

• oyunu satın alan arkadaşlar;
    paylaşmak isteyen varsa 8 tl akşam 21:00 dan sonra havale yapabilirim. önce para, sonra oyun şeklinde yaparız.. sadece eski ve referansı olan üyelerle iş yaparım. paylaşmak isteyen varsa özelden mesaj atabilir.

oyun multiplayer co-op oynanıyor değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidian -- 9 Mart 2012; 13:42:19 >
  • 6 KB'lık dosyayı TR PSN'den satın aldıysanız Trial sürümünü TR PSN'den indirmeniz gerekiyor. Eğer US PSN'de Trial'i indirip 6 KB'lık dosyayı TR PSN'den alırsanız oyun full sürüm olmaz. Evet online coop desteği var.
  • oyun kaç mb ?
  • 1,8 gb falan olması lazım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.