Şimdi Ara

TRINE 2 (Ana Konu) ÇIKTI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
6.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cmd.KEEN

Arkadaşlar oyunun fiyatı tekrar artar mı yoksa bu fiyata sabitlendi mi?

Artacağını sanmıyorum. Bu arada yeni DLC yaz aylarında gelecek. 6 yeni bölüm, yeni bir hikaye ve yeni yetenekler olacak.

http://oyungezer.com.tr/haberler/1-yeni-oyunlar/8474-trine-2-dlcsi-yaza-hazir
  • Erdim mi ben ne yaptım acabA? :)

1. sayfada türkçe veya 10 lira olursa alırım demişim.
    türkçe olmadı ama 8 lira olduğuna göre alayım ozaman :)
  • Chapter 8 mushroom caves'de gizli bir yer buldum ama ulaşamıyorum bilgisi olan varmı nasıl ulaşılcağına dair ?

Resimde üstünde durduğu ağaç parçası varya düz devam edip kendinizi boşluğa bırakın düşerken solda yer altı mağrası var ve alınıcak şeylerde tabiki ama yolu bulamadım

EDİT: Buldum gerek kalmadı
     TRINE 2 (Ana Konu) ÇIKTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 12 Nisan 2012; 5:34:43 >
  • Arkadaşlar merhaba trine 2 kardeşlik yapmak istiyorum.Kardeşlik veya hesabını satmak isteyen olursa sevinirim.
  • ilgilenen arkadaşlara trine 2 2 dolar trine 1-2 3 dolar civarı

edit: playstation bölümüymüş bakmadan cevap yazarsan böyle olur :) bana ibreti için kalsın burada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC81C2CE7 -- 25 Temmuz 2013; 3:33:21 >
  • Trine 2 şu dünya oyun alemindeki en underrated oyundur. bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 15 Eylül 2013; 3:49:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122

Trine 2 şu dünya oyun alemindeki en underrated oyundur. bitti

En overrated oyun bence.
  • Trine 1-2 %80 indirimde Steam'de şuan ben aldım ilk oyunu yükledim çok hoş oyunmuş.
  • steam derken ? psye steamdan nasil aliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0di

steam derken ? psye steamdan nasil aliyoruz

PC için yazmış arkadaş sadece PC o yani.
  • Biraz hort gibi olucak ama bu oyun şuan steamde 2.99$ Ben 3-Pack olanı aldım 2 arkadaşıma hediye ederim diye oda 5.99$. Hala denememiş olanlar bence steamden çekip deneyebilir. 5 6 lira para değil.
    http://store.steampowered.com/app/35720/
  • Trine 2: Complete Story PS4 Trailer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 9 Mart 2015; 19:18:05 >
  • arkadaşlar ps4 e Türkçe çıkmadı demi.
  • Şu ana kadar oynadığım açık ara en iyi 3d efektli oyun ps4 ü ve 3d tv si olanların kesinlikle oynaması lazım.
  • Arkadaşlar tr psn de oyun 46.39 tl indirimimi kaçırdık yoksa tr psn dışında uk psn de falanmı ucuz ?
  • Trine 3 geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

Trine 3 geliyor

Harika görünüyor 2. Bitirdim ama bunda oyun ciddi anlamda gelişmiş ps4 e çıkarsa fena

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• resogun ile beraber geçen sene plus'ın verdiği en güzel oyunlardan, ilk oyunda çıkmış galiba ps4 için hepsini alıp seri halde oynamak lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci oyunu hem PS3 hem PS4 de platinledim, ilk oyun da sırada, 3 gelsin onu da kaçırmam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.nako

hayda nası 15tl ye düştü ya:D
    ya biraz daha bekleyelim ya da hemen alalım:D

sonunda aldım,iniyor (:

4 liraya düştü grafikleri beni çok etkiledi satın aldım bakalım nasıl. multiplayer oynamaya değer mi ona göre kuzenime de aldırayım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.