Şimdi Ara

Trump: Savaşın suçlusu Rusya değil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pentagon geri çekilmeyi yalanlamış. Yunan basınının - Dimokratia isimli muhafazakar sağ eğilimli Yunan gazetesinin bizim basının olduğu gibi gerçekmiş gibi çektiği - iddiasıymış. Bir kez daha basından neden hazzetmediğimi hatırladım. Basıncıların ekseriyetinin gerçeğe saygısı bulunmuyor. Sadece sansasyon, dikkat çekme, algı inşası ve manipülasyon peşindeler.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ukraynalıları çok fena yem ettiler zaten batının amaçı buydu önce poh pohlayıp sonrada ölüme göndermek

• tundra202006 kullanıcısına yanıt

Neden yem etmiş olsunlar? Ukraynalılar onurlarıyla savaşıyorlar bazıları gibi rus kölesi olalım demiyorlar ruslara hayranlık beslemiyorlar, ruslardan çıkar beklemiyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Şubat 2025; 20:49:8 >
  • savaş çıkmayabilirdi ortayol bulunurdu savaşı başlatan ukrayna oldu cünkü arkamızda avrupa amerika var dediler hatta silah verdiler abd biz destekleriz dedi savaş başlamadan önce peki şimdi noldu bide git ukraynalı gençlere sor bakalım tabi tanıdık arkadaşın varsa ukrayna halkı bu savaşı kazanamazdı zaten gençler aileler memnun değil vahşi bir savaş dönüyor orada kaçan birçok kişi oldu abdye avrupaya şuan son gelinen nokta rusya suçlu değil oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 26 Şubat 2025; 8:9:26 >

Ukraynalı gençler diyorsun, her ülkeden vatan haini çıkar, rahatım bozulmasın diye de savaştan kaçar. R*slar senin Türkiye'yi sürekli tehdit edip, siz bize aitsiniz avrupa birliğine falan giremezsiniz, bizim eksenimizde kalacaksınız yoksa sizi döveriz deseydi böyle konuşabilecek miydin? Rusya Ukrayna anlaşmazlığının tek sebebi bu. Ruslar hiçbir yere gidemezsiniz bizim eksenimizde kalacaksınız falan diyorlar. Bu haydutluktan başka bir şey değil. Haydut Ruslar yani onları yöneten o ekip, bunlar yüzümüze gülüyorlar diye onları dost sanan varsa da o zekaya üvvvv demekten başka bir şey diyemem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Şubat 2025; 10:36:40 >
  • Türkiye, 100 yıl önceki Türkiye kadar kötü bir konumda değil. Ayrıca Rusya'da, Sovyetler'in Rusya'sı değil. Yani mevcut durumdaki Türkiye, Rusya'nın yiyemeceği kadar büyük bir lokma.

• Zelenski Ukrayna'yı harcadı, savaşın çıkma sebebini AB üyeliği değildi ki, NATO üyeliği yüzünden çıktı savaş.

Herkes saçmalamış, uzun uzun okudum da boş masallar anlatmışsınız. Ukraynayı aşırı zayıflattılar ve ulkede genç nüfus katliamı yapıldı. Toprak da kaybetti.

Ne kazandı Ukrayna? İtibar mı? İtibar kazanmışa benzemiyor, Ukrayna zayıflamışken emperyal ülkeler onu emcüklemeyi düşüneceklerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memurdaroğlu kullanıcısına yanıt

Afiyetle yiyebilirler. Ukrayna zaten yaklaşık olarak, Türkiye kadar demesek de yarısı kadar diyelim ve yine yaklaşık olarak olmasa da yarı Türkiye gücünde bir ülkeydi, o kadar silah ve batı yardımına rağmen, R*S ORK'lar ( tolkien romanındaki yaratıklar kısaltma küfür degildir ) yıllardır kovulamadı..

R*skiler savaşı da ağırdan alıyorlar zaten, kimse karışmasa ve tam kuvvet saldırsalar bence Türkiye'yi kolayca yenerler.. Türkiye NATO üyesi olduğu için o şekil bulaşmıyorlar..

Tabii Türkiye'ye batılılar yardım edeceklerdir çünkü burayı ele geçirmeleri demek avrupa'nın kapısına dayanmaları anlamına geliyor ve Ruskiler burada çok fazla kayıp verecekler ukrayna savaşından daha vahşi olacak ve R*Slar çok daha büyük acı çekecekler

ancak burada Türkiye değil Türkiye ile birlikte Avrupa ve ABD diyeceksin.. Ortak çıkarlar doğrultusunda, ABD bizi ruslara karşı güçlendirecek ve destekleyecektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Şubat 2025; 13:1:29 >

• Ha ayrıca Türkiye gibi bir ülkenin varoluş sebebinin de şu olduguna inanıyorum. Rus ORK'lar ( tolkien romanındaki arkadaşlar ) olmasın da, avrupa ile tampon olarak Türkler olsun anlayışı.. Bu yüzden ABD her zaman Türkiye'yi kendi menfaatleri oranında desteklemiş ve yardım etmiştir. Yani burası avrupa sayılmıyor ancak avrupanın en dışı sınır kapısı gibi düşünülüyor kapıdan kimse geçip Avrupa'ya tehdit olmasın olayı.. Iste bu yüzden de zaten osmanlı dağıldıktan sonra yeniden bu şekilde kuruldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Şubat 2025; 12:59:23 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Telefon görmek isteyen dayı değilim, o yüzden her fırsatta orku açıklamana gerek yok. Onun dışında hayat romanlardaki veya filmlerdeki gibi değil. Türkiye, Rusya'nın yiyebileceğinden daha büyük bir lokma

Sen kendini o kadar üstlere konumlandırma, ben senin için değil, Admin için açıklıyorum.

Türkiye hiçbir şey yapamaz Ruslara, destek görmediği sürece.. Osmanlı bile ruslara 14 kez kaybetti. Führer Hitler bile ruslara yenildi.. Hayat film degil.. Öyle üvvvvvvvvvvvvv Türkiyeeeee çok güçlüüüü demekle olmuyor.. Sen Türksen, Adamlar Korkunç Ivan'ın torunu, 1 tanesini bile görsen topuklarsın.. Yani ben savaşacağım orası ayrı konu..     

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Şubat 2025; 13:25:27 >

• sen anlamıyorsun nato kafa nato mermer kafana göre takıl he he deyin geçin buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 26 Şubat 2025; 13:27:13 >
  • nikita7404 kullanıcısına yanıt

aynen kanzi nato üyeliği falan dersin ortamlarda. sovyetler dağılınca rusya sen nükleer silahları ver, tarafsız ol, daha da dokunmayız diye anlaşma imzalamadı mı? ruslar her eski ülkesine kendi kukla iktidarını yerleştirmek istiyor durum bu. yüzü az batıya dönenin kafasına çekiç gibi iniyor bkz: 2008 gürcistan. sovyetler zamanları çekoslovakya ve macaristan. 2014 yılından beri kırımı işgal edip kendi imzaladığı anlaşmayı yedi zaten ruslar neyin dalaveresi bu. ne demelerini bekliyordun ukraynanın buyur gel istediğini al mı deselerdi? tabiki de 2014te kendi imzaladığı anlaşmayı yiyen ruslara inat natoya girmeyi deneyecekler sanki başka şansları var. ruslar tarafsızlığı bu kadar dert ediyorsa 2014 öncesi topraklarına dönsün.

1950lerde stalin açık açık kars ve ardahana göz dikince biz de hemen koreye asker gönderip anında natoya dahil olmadık mı? ukrayna tabiki de natoya dahil olmak ister çünkü kıçının dibinde tam da senin dediğin gibi bir emperyal ülke var. aynı nasıl finlandiya ve isveç yana yakıla natoya katıldıysa, baltık ülkeleri koşa koşa sovyetlerden ayrılıp ab nato ne varsa üye olduysa ukrayna da ab ve abd den yardım isteyecek düşmanımın düşmanı dostumdur hesabı.

Ben sana he he diyor ve geçiyorum.

Şunu da son kez ekliyorum.

Sen Türksen onlar RUS.. Yolda görsen topuklarsın.. Napolyon ve sonrasında Nazi Almanyası yenememiş sen mi tek başına yeneceksin? Kahvehane köşesindeki dayılar bile güler buna.. Hiçbir şey yapamazsın ABD ve NATO yardım ederse o başka..     

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Şubat 2025; 13:43:46 >

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

14 defa yenilen Türkiye'nin şartları ile şu andaki Türkiye'nin şartları aynı değil. Hitler ve Napolyon da Mareşal Kış ve General Çamur'a yenildiler. Şartlar, imkanlar ve dönemin ruhu gibi çok fazla etken var. Bence ad homineme bir son ver artık

Su an sartlar daha bile kötü. Osmanlının durumu çok daha iyiydi. Batı destek vermezse Igorlar fena tokatlar yine. Bir keresinde Istanbul'a kadar girdiler ve Osmanlı Ingilizlere yalvardı Ingilizlerle birlik olup Ruskileri o sekil yenmislerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Şubat 2025; 16:21:19 >

Onun fazla alakası yok. Nazi Almanyası kış falan dinlemez, dönemin en güçlü ordusu. O zaman o döneme şahit olmuş olan insanlar, gökyüzüne bir baktık gökyüzü yoktu gökte sadece demir vardı şeklinde anlatıyorlarmış. Binlerce Messerschmitt ve Stuka ile sovyetlere saldırdılar ve orkların ( tolkien kitabındaki elemanlar ) inlerine karadan da girdiler

Nazi Almanyası yenemediyse Türkiye hiç yenemez. ABD yenebilir sadece o da atom bombaları devreye girmezse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Şubat 2025; 16:26:59 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.