Şimdi Ara

Tsk'nın Kaç Askeri Var ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
20.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: manhack

amerikanlar ucuz ve çok sayıdaki shermanlarla alman tigerlarını yendi...çok olsunda güç olmasın....yeterki yapalım

Amerikalılar kıtaya geldiklerinde yaklaşık 50.000 gibi dudak uçuklatan bir sayıyla giriş yaptılar.
    Aynı dönemde Almanların elinde sadece 4.000 Tiger kalmıştı.

ABD abartı bir sayı üstünlüğüne sahipti yani.

Bizim tankların kalitesi yada sayısından önce satılabilir olması önemli bence.
    Bunun üzerinde durulmalı asıl!
  • quote:

Orjinalden alıntı: T828

Arkadasım bütün yorumlarında Türkiye yi küçümsüyorsun yunanistan karşışında bile bizi küçümsüyorsun yabancımısın nerelisin bence senin kanında Türk kanı yok malesef kendine güvenmeyen bir insan herşey tankla,uçakla olmuyorBizim tankımız nasıl l2a6 kadar iyi olmıcak bizim mühendislerimiz saak değil korkma ellerinden geleni yapıyorlar tabi amerika vs. gibi maddi imkanlarımız yok ancak mühendislerimiz var ve çok hızlı gelişen bir ülkedeyiz NE MUTLU TÜRKÜ DİYENE..

Arkadaşım anlatamıyorum.Ben tsk'yı gayet kendi seviyesinde görüyorum.Siz fazla büyütüyorsunuz.Kralı gelse yeneriz tarzı mesajlar buna en güzel örnek.

O tank %100 yerli diye gösteriliyor ama alakası yok.

Yazat tank satılamayacaktı galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 30 Ağustos 2008; 16:04:41 >

• % 47 Sİ MECHUL CUNKU ONLAR GEMICIKLERDE GEZIYOR
  • Nasıl satılamayacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazat

Nasıl satılamayacak?

Böyle bir şart mı ne koymuştu kore...Bu konudan emin değilim zaten.Tamamen dedikodu da olabilir.
  • @wristcutter
    leo 2 motoru ile aynı motor söz konusu.

@yazat
    bence amerikan tankından ziyade T34 örnek alınmalı..ruslar hafif-zırhı kuvvetsiz-ucuz ancak hızlı olanı yaptılar alman tigerları ise ağır-zırhı güçlü-pahalı ve yavaştı sonuç..T34 başarısı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trapspeed

@wristcutter
    leo 2 motoru ile aynı motor söz konusu.

L2 motoru zaten 1500 beygir.Almanlar o motorları 1800 ile değiştiriyorlar sanırım.
  • japonya,çin gibi ülkelere satılamayacak. zaten bu ülkelerin kendi tankları var.

• quote:

Orjinalden alıntı: Wristcutter

quote:

Orjinalden alıntı: Yazat

Nasıl satılamayacak?

Böyle bir şart mı ne koymuştu kore...Bu konudan emin değilim zaten.Tamamen dedikodu da olabilir.

kuzey koreye satılmama ve japonyaya şartlı satılma gibi bir engel var..bunun haricinde her ülkeye ihraç edilebilir.
  • Bence milli tank, öncelikle pazarlanabilir olmalı.

Bunun için de ne Leo gibi aşırı pahalı ve güçlü olmalı, ne de bir T-34 gibi savaş sırasında çok sayıda üretilen güçsüz bir tank olmalı.

Ayrıca T-34'lerin savaş sırasındaki üretimlerini izlerseniz, adamlar arka arkaya tank çıkarmışlar fabrikalardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazat -- 30 Ağustos 2008; 16:18:03 >
  • ben soyliyim kulagina ama kimse duymasin tamam mi..

"70 milyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooonnnnnn"
  • quote:

Orjinalden alıntı: hamas41

ben soyliyim kulagina ama kimse duymasin tamam mi..

"70 milyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooonnnnnn"

yaşınız kaç sizin ??
  • abi ilkokul 3 e gecitm abi abi niye abi abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hamas41

abi ilkokul 3 e gecitm abi abi niye abi abi

• Ateş nerede ise su oraya dökülür, tank-uçak-savaş gemisi yerine acilen mayınlara dayanıklı personel taşıyıcı almamız v eya üretmemiz lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

quote:

Orjinalden alıntı: yakari_

70 milyon

Hiç inanmıyorum hocam.Çünkü eminim olası bir savaş halinde ülkenin %50'si ya kaçar ya da savaşmaz.

%50si bnm gibimi diosun benmi yanlıs anladım ? neyse sanırım ben yanlış anladım böle düşünürsen senin gibi düşünenlerde artar ynae.

• quote:

Yunanistanın kardak krizi sonrasındaki 2020'ye kadarki savunma harcamaları tsk'nın iki katı...

Yıllardır egede bizde olan hava üstünlüğü 2 yıl sonra uzun süre yunanlılara geçecek.Bknz paranın ve eurofighter'ın gücü.

Trakyada bizim iki katımız kadar leoparda sahipler.Elimizde yeterli sayıda antitank bataryası olduğu için şanslıyız.

Yunanlıların bizde olmaya birkaç teknolojiye sahip denizaltıları allahtan sorun çıkardı yine şanslıyız.

Hitlerin ordusu savaş sonunda teknolojik üstünlüğünü tamamen kaybetmiştir(Geliştirilen modellerle ordu modernize edilemediği için)(Bazı araçlar hariç.Savaş başında iyi olmayan birçok sistemide vardır almanların)

Kaç tane bordo bereli var?Ruslarda yıllarcır çeçenistan dağlarında çeçen avlıyorlar bizim terörist avladığımız gibi.

Gerçek gücünü kimse bilemez.Bizimkini bilemezsen diğer devletlerinkinide bilemeyiz bu mantığa göre.Neye göre karşılaştırma yapıyoruz o zaman.Koca fırkateyni ya da uçağı saklayabileceğinizi mi düşünüyorsunuz.Ya da sakladığınız taktik nükleer silahlarla savaş kazanılacağını mı?

Arkadaşım Yunanistan kimmiş ya. Ne diyorsun şakamısın

İstanbulun Nüfusu : 12,573,836
    Yunanistan Nüfusu:10.668.354

Bu herşeye yeter .. Eğer yunanları yazıcaksan tek başına yazma çünkü bizim mahallecek gitsek atinayı alırız abartma bi tarafa eğer batı ona kol kanat gerer dersen de ama sakın onlarla bizi karşılaştırma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farabi12 -- 30 Ağustos 2008; 20:18:17 >

• Nato'nun 2. büyük ordusu işte.(Amerikadan sonra).Ama dikkat et gücünü teknik açıdan söylemiyorum.Sadece 2. en büyük orduya sahip.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KutluhanGüngör

quote:

f16'lar Ef ile kapışamaz.

Yunanistan 60 adet ef alıyor...Bizim 116 adet f35'in ise 116.'sının teslim tarihi 2020.

git yunanistanda yasa o zmn.

adama cahilsin diyorsun sen ondan bin kat daha cahilsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: farabi12

quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

quote:

Orjinalden alıntı: yakari_

70 milyon

Hiç inanmıyorum hocam.Çünkü eminim olası bir savaş halinde ülkenin %50'si ya kaçar ya da savaşmaz.

%50si bnm gibimi diosun benmi yanlıs anladım ? neyse sanırım ben yanlış anladım böle düşünürsen senin gibi düşünenlerde artar ynae.

İlla tartışma mı çıkarmaya çalışıyorsunuz?Söylediğim laftan o anlamı nasıl çıkardınız çok zor oldu mu bari?Çünkü ben 45 dakikadır deniyorum çıkardığınız anlamı çıkarabilmek için.Fakat olmuyor ne yazık ki...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.