Şimdi Ara

TT MİLLENİCOM 100MBPS UPLOAD HIZIM ARTMIŞ ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
7.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiber mi oda ne bizim oralarda öyle bir kablonun izine rastlasam bu keratalari birakcam olsun buna da şükür :) TT MİLLENİCOM 100MBPS UPLOAD HIZIM ARTMIŞ !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myildizofficial -- 17 Nisan 2020; 16:43:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • abbasbj A kullanıcısına yanıt
    Evet Alper beyle görüştüm twitterda da Turknet'in açıklamasını gördüm 1 haziranda eskiye dönüyormuşuz. Allah belalarını versin...
  • Millet 8MBit uploada sevinir hale geldi, halimize bak. Üstelik Mayıs sonuna kadar olduğu söyleniyor En azından sürekli ve stabil 1/4 upload olması lazım.

• tartal kullanıcısına yanıt
    Hayır şunu anlamıyorum, sen müneccim şeysi mi yedinde corona virüsünün 1 haziranda biteceğine karar verdinde uploadı düşürmek için can atıyorsun?
  • abbasbj A kullanıcısına yanıt
    Kan emici iğrenç Türk Telekom ne bekliyoruz ki. Seri Seri Turkcell Superonline'a geçelim altyapı varsa. Ben sırf TurkTelekom kullanmasın diye problem yaşasamda Millenicom kullanıyorum kendimi feda edip ucundan da olsa birşeyleri değiştirebilmek için. Aylık 100 tl daha az kazansın Turk Telekom diye.
  • Merhaba, yeri değil pek ama 100Mbps paketim var fakat 82Mbps çıkıyor hız sonuçları. Acaba bu durum düzeltilebilir mi? Hat değerlerim aşağıdaki gibi

TT MİLLENİCOM 100MBPS UPLOAD HIZIM ARTMIŞ !
  • twit etkinliğine gelin.

internet faturalari indirilmeli ve her aile evine alabilmelidir. 50 mbit upload istiyoruz.!
    #UploadHızlarıAcilenArtmalı #UploadHızıArtırılsın #turktelekom @TurkTelekom @VodafoneTR @TurkNet @BTKgovtr @UABakanligi @umitonaltr @kablonet @TRSUPERONLINE @millenicom @krc_ysf
  • Benim de az önce yükseldi ama 6-7 civarı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue7 -- 18 Nisan 2020; 4:44:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myildizofficial

Fiber mi oda ne bizim oralarda öyle bir kablonun izine rastlasam bu keratalari birakcam olsun buna da şükür :)
    bu hıza nasıl ulaştınız hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper_Karaer

Bilgim var. Mesut Çevik’e açıklamada bulundum o da sağolsun hesabından duyurdu. Halka ilk duyuran biz olduk.
    Çabalarımız nihayet sonuç verdi.
    Turk Telekom açıklama yaptı 1 haziran a kadar diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 18 Nisan 2020; 9:4:47 >
  • Evrifaessa_TR E kullanıcısına yanıt
    Google LTE yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakLEE

twit etkinliğine gelin.

internet faturalari indirilmeli ve her aile evine alabilmelidir. 50 mbit upload istiyoruz.!
    #UploadHızlarıAcilenArtmalı #UploadHızıArtırılsın #turktelekom @TurkTelekom @VodafoneTR @TurkNet @BTKgovtr @UABakanligi @umitonaltr @kablonet @TRSUPERONLINE @millenicom @krc_ysf
    Arkadaşlar twitter önemli. Desteğe devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrifaessa_TR

bu hıza nasıl ulaştınız hocam?

Alıntıları Göster
    Superbox limitsiz kullanıyorum başkan

• TT MİLLENİCOM 100MBPS UPLOAD HIZIM ARTMIŞ !
    benim internet yeni bağlandı. uploadı nedense sınırsız gibi:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Yavuz

benim internet yeni bağlandı. uploadı nedense sınırsız gibi:D
    evet bende fiber bağlattığımda 200mbps filan diyordu resetten sonra düzeldi
  • Fiyat Performans olarak geçin derim fakat aşırı bir hizmet beklemeyin. Arada kesilmeler pinglenmeler yaşayabilirsiniz.
  • Tamamen şans işi memnun olanlarda var çok sıkıntı çekenlerde var. Türk Telekomdan taahhüt verip devam ederseniz taşındığınız yerde altyapı yoksa cayma bedeli olmadan iptal ederler. Ancak Millenicom'da taahhütsüz olması sebebiyle denemeye değer diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.