Şimdi Ara

TTK yı kuruyoruz !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya ne diyorum bakın Sedoya parkettiği domaini olan arkadaşlar varsa hani şöyle çaktırmadan bi Tık kardeşliği Teşkilatı kursak diyorum Domainler orda yatacağına bize para kazandırsa fenamı olur şimdi uzun uzun burda yazıp yanlış anlamalara mahal vermeyelim sonra üçkağatçılıktan banlanırız:)
    Pm bu için ideal ya hatta bi isim koyalım sistemimize mesela TTK (Türk Tık Kardeşliği)

• quote:

TTK (Türk Tık Kardeşliği)
  • Varmı sende sedo park domain hemen pm at nekadar çabuk büyürsek okadar çabuk kazanırız
    TTK
  • bende yok ama nasıl parkediyoruz elimde boşta 1 tane var domain
  • kostebek kardeşim Teşkilat kurucusu olarak sana yardımcı olmak baş görevim ama inan şuan mesajlarla cebelleşiyorum az yoğunum çok kolay ya forumda onla ilgili bi yazı olacaktı veya iki dakikada google amcan bi tarat ben birazdan gelicem
  • Saat 00:30 da tekrar burdayım bakalım ozamana kadar Teşkilat nekadar büyüyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oynarken -- 2 Ekim 2006; 23:39:15 >
  • Ahanda geldim ee tekilat aynı hiç katılım olmamış anlaşılan herkes tok kimsenin parya ihtiyacı yok belki hevesinizi artıtır diye söylüyorum ben 15 inde sedodan 90 EUR ödeme alıcam yani kaba bi hesapla 0,03 tık başına ödüyor sedo kardeş yani günde on tıklama kaba bi hesapla..

Yani karşılıklı tık sistemi ve karşılklı kazanç biraz Titan zinciri gibi oldu ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş ne gerek var üçkağıtçılığa
    siz böyle yaparsanız adamlar ya parayı kısar yada daha sert koşullar öne sürerler...
  • üçkağıtçılık demiyelim çünkü tam tanımı bu değil
    Olayı bide şöyle düşün öyle veya böyle nette zaman geçitiyoruz o veya bu siteye bişekilde girip çıkıyoruz işte tam bu noktada karşılklı site ziyareti olarak değerlendirisek bu süreyi faydalı geri dönüşüm olur sonra sedo arkadaşlarınız sitenizi ziyaret ederse saymam demiyorki
  • Zaten bu yüzden bir çok yurt dışında bu işi yapanlar Türk'leri banlıyorlar...
  • sizin gibi ler yüzünden hem banladılar bizleride yapmayın şöyle sahtekarlık yaa
  • iyi ozaman ne haliniz varsa görün sahtekarlık bunun neresinde kardeşim karşılklı site ziyareti hepsi bu ayrıca bi kaç arkadaşla başladık bile gayetde güzel bi sorun yok günlük 5-10 ziyaret hepsi bu bu arada bu gün 5 EUR olmuş sizde dürüstlüğe devam edin..
  • Onu yapacağına kendin gerekli programları vs. yükleyip kendin yapabilirsin ondan sonrada NE HALİN VARSA Görebilirsin ;)
  • Vazgeçtim arkadaşlar Lütfen artık cevap yazmayın olay çok abartıldı ve yanlış değerlendirildi konuyu kapatmak istiyorum ilginize teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.