Şimdi Ara

TTnet ADSL iptal ettirdim ama 2 ay sonra fatura geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sinir Sitres içersindeyim ellerimi bozmadan yazmaya çalışacağım..olay şudur..
    Aralık 2011 de ttnet adsl hattımı kablo net geçtiğim için iptal ettirdim.. Telefondaki görevliye üstüne basa basa sordum. telefon yeterlimi adsl hattımı iptal ettirmek için evet dedi görevli.
    telefonu kapadım 2 aysonra fatura geldi 72tl ödenmemiş borcunuz var diye..hemen ttnet callcenter.. aradım.. +72tl daha yani 140 tl civarında birikmiş 1 byte bile kullanmadıgım hattın borcu... görevliye dedim..ne iş!! beyfendi telefonla ön iptal başvurusu alıyoruz 10 gün içersinde gidip herhangibi bir başvurusu yapmassınız hattı tekrar acıyoruz... bana kimse böyle birşey söylemedi dedim... tamam efendim dediler biz seskaydınız dinlicez eyer görevli böyle birşey dememişse faturaları geri cekeriz ..2 saat sonra sonuç ses kaydını dinledik problem sizde aradaşımız size söylemiş dediler gibi birşey dendi ..yani ödiceksin.. şimdi yani, kem ,küm gagguk ..ve şu anda hala hattınız acık gidip kapattırmanız gerek diyorlar...

ya bu nasıl iştir.. bu nasıl 3 kagıttır.. bu nasıl bir olaydır.. telefonunda nufus bilgilerini almadınmı onaylıyormuusnuz diye sormadınmı..evet hattınız iptal ettik demedinizmi.. nedemk 10 gün sonra benim onayım olmadan açarsın...@^#&/+....bana bir yol haritası çizebilecek bir birileri varsa çok sevinicem lütfen..

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senolyildirim -- 25 Şubat 2012; 18:52:52 >

• https://tuketici.btk.gov.tr/

şuraya yaz hocam şikayetini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.