Şimdi Ara

TTNet'den Hazırnet Kazığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yaklaşık 1,5 yıl önce babamın evinde olan TTNet'i iptal ettirmiştik. Şimdi yeniden TTNet'i bağlatmamız gerekiyor. Babam senenin yarısı evde yarısıda köyde olacağından ve köyde de sadece TTNet imkanı olduğundan maalesef bu adamlara mahkum kaldık.
    Herneyse, internet paketi satın almak için bayiye gittiğimizde hattın üzerinde hazırnet diye bir aboneliğin olduğunu ve bu hazırnet zıkkımı iptal edilmeden yeni paket bağlayamayacaklarını söylediler. Bizde çağrı merkezini arayarak -tamamen bilgim, isteğim ve rızam dışında bağlanan- bu paketi iptal ettirmek istediğimizi söyledik. Bu defada ikna süreci denen merete yakalandık. Kardeşim diyorum bu hazırnet'i benim bilgim ve rızam dışında bağlamışsınız kimi neye ikna etmeye çalışıyorsunuz dediysemde derdimi anlatamadım. Bu arada gereklimi değilmi bilmiyoruz ama telekom müdürlüğüne gidip oradanda iptal ettirdik.
    Velhasıl dün sabah arayarak hattın tamamen iptal edildiğini söylediler. Bizde bu sabah bayiye yeni paket satın almak için gittik ve sürpriiiz. 'hattın iptalinden sonra yeni paket satın almak için 3 ay geçmesi gerekiyormuş'. Allahtan o an yakınlarımda TTnet'den kimse yoktu yoksa boğazına sarılacaktım. Neyse tekrar çağrı merkezini aradım, durumu anlattım, konuyla ilgili şikayet kaydı oluşturacaklarını ve geri dönüş yapacaklarını söylediler.
    Şu an geri dönmelerini bekliyoruz. Ne yapabilirim, yardımlarınızı bekliyorum. Gerekli her yere gidip, gereken her şeyi de yapabilirim. Lütfen yol gösterin.
    Bu arada kendi evimde Uydunet kullanıyorum, gayette memnunum.

Selamlar

• nagmus N kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom altyapasını kullanan başka sağlayıcı kullanabilirsiniz. Örnek: D-Smart, Superonline, TurkNet vb.
  • Aynı adrese başka biri adına abonelik almayı deneyin bence. Sizin adınıza mesela ya da kardeş, anne gibi yakınlar adına.
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    Bunu yapabilirmiyim? Telefon hattı babamın adına çünkü.
  • techturch T kullanıcısına yanıt
    D smart alınmaz mh utanmasa modem prize nasıl takilıyor diyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shamshiel kullanıcısına yanıt
    Ben de ne yapacağımı şaşırdım. İlk önce TurkNet telefonlu internet kampanyasına başvurdum. Türk Telekom adres bilgilerini güncellememiş ve binada altyapı olmasına rağmen yok görünüyor. Sonra Türk Telekom il müdürlüğünden yetkili kişi ile görüşerek durumu düzelttirdim ama bu arada TurkNet yalın adsl kampanyasını çıkardı ve önceki aboneliği başlamadan iptal ettirdim. Yalın adsl'e başvurdum. 10 gün oldu ve hala bağlanmadı. Kötüleyen de çok. Tekrar başvuruyu iptal ettirip ttnet bağlatayım diyorum ama onda da fiyat yüksek. Bir hafta daha bekleyeceğim ve bağlantı yapılmazsa mecburen ttnet'e geçeceğim.
    Kısacası bu hizmeti uygun fiyata adam gibi veren firma yok galiba.
  • techturch T kullanıcısına yanıt
    Adslde ttnet.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nagmus N kullanıcısına yanıt
    Kendi adına başka bir abonelik alabilirsin tabii reşit isen.

• quote:

Orijinalden alıntı: nagmus

Arkadaşlar, yaklaşık 1,5 yıl önce babamın evinde olan TTNet'i iptal ettirmiştik. Şimdi yeniden TTNet'i bağlatmamız gerekiyor. Babam senenin yarısı evde yarısıda köyde olacağından ve köyde de sadece TTNet imkanı olduğundan maalesef bu adamlara mahkum kaldık.
    Herneyse, internet paketi satın almak için bayiye gittiğimizde hattın üzerinde hazırnet diye bir aboneliğin olduğunu ve bu hazırnet zıkkımı iptal edilmeden yeni paket bağlayamayacaklarını söylediler. Bizde çağrı merkezini arayarak -tamamen bilgim, isteğim ve rızam dışında bağlanan- bu paketi iptal ettirmek istediğimizi söyledik. Bu defada ikna süreci denen merete yakalandık. Kardeşim diyorum bu hazırnet'i benim bilgim ve rızam dışında bağlamışsınız kimi neye ikna etmeye çalışıyorsunuz dediysemde derdimi anlatamadım. Bu arada gereklimi değilmi bilmiyoruz ama telekom müdürlüğüne gidip oradanda iptal ettirdik.
    Velhasıl dün sabah arayarak hattın tamamen iptal edildiğini söylediler. Bizde bu sabah bayiye yeni paket satın almak için gittik ve sürpriiiz. 'hattın iptalinden sonra yeni paket satın almak için 3 ay geçmesi gerekiyormuş'. Allahtan o an yakınlarımda TTnet'den kimse yoktu yoksa boğazına sarılacaktım. Neyse tekrar çağrı merkezini aradım, durumu anlattım, konuyla ilgili şikayet kaydı oluşturacaklarını ve geri dönüş yapacaklarını söylediler.
    Şu an geri dönmelerini bekliyoruz. Ne yapabilirim, yardımlarınızı bekliyorum. Gerekli her yere gidip, gereken her şeyi de yapabilirim. Lütfen yol gösterin.

Selamlar

Tamamen bilinçsiz bir kullanıcısınız,
    1-Bir defa ttnet alacaksanız hazır neti iptal etmenize gerek yoktu , tarife değişikliği yeterliydi, şimdi iptal edip yeniden bağlattığınızda 50 lira boşu boşuna bağlantı ücreti ödeyeceksiniz.
    2-Zaten ttnete mahkumsanız niye ikna paketini kabıul etmedinizki, ben şu an ikna paketi kullanıyorum sınırsız 39 lira ödüyorum normal şartlarda yeni abonelerşin bu fiyatı alması mümkün değil.
    TTnetin ikna paketleri mevcut kullanıcılara çok büyük indirimler sunuyor.
    3-iptal edilen bir abonenin 3 ay beklemesi diye bir olay kesinlikle yalan , sizz büyük ihtimalle ttnet bayiine gittiniz ve sizi kandırdılar, tavsiyem doğru ana bayiye yani türk telekom merkezine gidin, boşverin bayileri.

• ilkadım52 kullanıcısına yanıt
    90 gün bekleme olayı yalan değil. TTNET sitesine girersen görürsün. Hat iptalinin üzerinden 90 gün geçmeyenler kampanyadan yararlanamaz diye yazıyor tüm kampanya detaylarında.

• Ikna Süreci ne demek yahu. Bunlar bu 1980 li 90 li yıllarda kapı kapı dolaşıp sülük gibi yapışan pazarlamacı gibi olmuşlar demeyin kesinlikle inanmam. Koskoca Arap şirketi sonuçta... Petrol zengini Hacıların böyle pazarlamacı Hesabı davranmamaları Lazım. Şanlarına şöhretlerine Arap memleketine Halel gelecek diye üzülüyorum vesselam...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techturch

90 gün bekleme olayı yalan değil. TTNET sitesine girersen görürsün. Hat iptalinin üzerinden 90 gün geçmeyenler kampanyadan yararlanamaz diye yazıyor tüm kampanya detaylarında.

ikna masasında bekleme falan olmuyor....
    aynen öyle pazarlamacı gibi davranıyor ttnet.
    uyanık olmak lazım.
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaşım ika süreci diyorsun. İkna sürece ne demek? İnternetini komple kapatmamış ve kapatmaması için ikna edilmeye çalışılmak demek. Benim söylediğim ise internetini komple yani tamamen kapattırırsan 90 gün içinde başka kampanyadan yararlanamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techturch

Ya arkadaşım ika süreci diyorsun. İkna sürece ne demek? İnternetini komple kapatmamış ve kapatmaması için ikna edilmeye çalışılmak demek. Benim söylediğim ise internetini komple yani tamamen kapattırırsan 90 gün içinde başka kampanyadan yararlanamıyorsun.

Görünüşte öyle ama uygulama da öyle değil işte.
    çok yaşadık bunları,şu konuyu incelemeden adsl almayın...
    http://forum.donanimhaber.com/m_67591385/mpage_247/f_//tm.htm#99335046
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkadım52

quote:

Arkadaşlar, yaklaşık 1,5 yıl önce babamın evinde olan TTNet'i iptal ettirmiştik. Şimdi yeniden TTNet'i bağlatmamız gerekiyor. Babam senenin yarısı evde yarısıda köyde olacağından ve köyde de sadece TTNet imkanı olduğundan maalesef bu adamlara mahkum kaldık.

Selamlar

1-Bir defa ttnet alacaksanız hazır neti iptal etmenize gerek yoktu , tarife değişikliği yeterliydi, şimdi iptal edip yeniden bağlattığınızda 50 lira boşu boşuna bağlantı ücreti ödeyeceksiniz.
    2-Zaten ttnete mahkumsanız niye ikna paketini kabıul etmedinizki, ben şu an ikna paketi kullanıyorum sınırsız 39 lira ödüyorum normal şartlarda yeni abonelerşin bu fiyatı alması mümkün değil.
    3-iptal edilen bir abonenin 3 ay beklemesi diye bir olay kesinlikle yalan , sizz büyük ihtimalle ttnet bayiine gittiniz ve sizi kandırdılar, tavsiyem doğru ana bayiye yani türk telekom merkezine gidin, boşverin bayileri.

Bu bilinçsiz kullanıcı olayını pek anlamadım ben.
    1-Hazırnet'den benim istediğim pakete (yanılmıyorsam ultranet 16gb gibi birşeydi. 16 Mb hız, 16 GB limitli kota, 16 GB'a gelince duran tarife) geçiş yoktu. Bu sebepten dolayı hazırneti iptal etmeniz gerekiyor dediler.
    2-İkna paketi diye birşey teklif etmediler. Herhalde yukarıda yazdığım sebepten dolayı
    3-3 ay bekleme olayı kesinlikle doğru. Daha bu sabah çağrı merkezinden beni aradılar ve sistemin ancak 3 ay sonrasına izin verdiğini söylediler. Her ne kadar bu sizin hatanız, beni hazırnete siz abone yaptınız, benim haberim yoktu, niye 3 ay beklemem lazım dediysemde, yapacak birşeyin olmadığını sistemden kaynaklı bir durum olduğunu 3 ay beklememin şart olduğunu söylediler. Yukarıda yazdığım tarife harici birkaç tane başka pakete hemen geçebilme şansım varmış ama benim istediğim pakete geçemiyormuşum.

Sonuçta sıfıra sıfır, elde var sıfır. Ya 3 ay başka bir servis sağlayıcısı ile anlaşıp, 3 ay sonra bunlara döneceğiz. Ya da TTnet'den bana uygun başka bir paket bulmaya çalışacağım. Aklıma başka birşey gelmiyor. Sizin aklınıza geliyorsa lütfen haberdar edin.

İnsanları bilinçli-bilinçsiz diye yargılamadan önce iyi düşünmek lazım.

Saygılar, Selamlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkadım52

quote:

Selamlar

Edit: siz faturanetten bahsediyorsunuz 16 gb 20 lira olan... o tamamen yeni bir paket, ttnetin sayfasında gördüm ama hakkında hiç bir bilgim yok.

Bu bilinçsiz kullanıcı olayını pek anlamadım ben.
    1-Hazırnet'den benim istediğim pakete (yanılmıyorsam ultranet 16gb gibi birşeydi. 16 Mb hız, 16 GB limitli kota, 16 GB'a gelince duran tarife) geçiş yoktu. Bu sebepten dolayı hazırneti iptal etmeniz gerekiyor dediler.
    2-İkna paketi diye birşey teklif etmediler. Herhalde yukarıda yazdığım sebepten dolayı
    3-3 ay bekleme olayı kesinlikle doğru. Daha bu sabah çağrı merkezinden beni aradılar ve sistemin ancak 3 ay sonrasına izin verdiğini söylediler. Her ne kadar bu sizin hatanız, beni hazırnete siz abone yaptınız, benim haberim yoktu, niye 3 ay beklemem lazım dediysemde, yapacak birşeyin olmadığını sistemden kaynaklı bir durum olduğunu 3 ay beklememin şart olduğunu söylediler. Yukarıda yazdığım tarife harici birkaç tane başka pakete hemen geçebilme şansım varmış ama benim istediğim pakete geçemiyormuşum.

Sonuçta sıfıra sıfır, elde var sıfır. Ya 3 ay başka bir servis sağlayıcısı ile anlaşıp, 3 ay sonra bunlara döneceğiz. Ya da TTnet'den bana uygun başka bir paket bulmaya çalışacağım. Aklıma başka birşey gelmiyor. Sizin aklınıza geliyorsa lütfen haberdar edin.

İnsanları bilinçli-bilinçsiz diye yargılamadan önce iyi düşünmek lazım.

Saygılar, Selamlar.

Sana benim hikayemi anlatayım o zaman ( bu sadece ben değil yukarıdaki linke takılan çoğu forum daşın yaptığı bir şey )
    "Hiç internetim yokken Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine Bağlantı ücreti ödememek için hazır net aldım, Hazır net bağlanınca 444035 i arayıp iptal servisine bağlattım, iptal servisinde aslında iptal etmek istemediğimi 12 ay lı indirimlerden yararlanmak istediğimi söyledim ve şu an 32 liray 12 gb net kullanıyorum, eğer sınırsıza geçersem 46 lira verceğim, şayet 24 ay taahhütü kabul etseydim sınırsıza 39 lira verecektim, iptal birimi bunu teklif etti ama 24 ay uzun olduğu için kabul etmedim, sonuçta bağlantı ücreti ödemeden 39 liraya sınırsız internet sahibi olunuyor, bunu yapan çok kişi var forumda.
    Bilinçsiz derken bunları bilmiyorsunuz demek istedim, çünkü bu foruma fazla takılmamışsınız.
    şuda tarifenin adı:

TTNet'den Hazırnet Kazığı
    Düzenleme:: Siz 16 gb kotasında duran tarifeden bahsediyorsunuz sanırım, ttnetin sayfasında gördüm onun geçişi yok deniliyor
    evet şimdi farkettim..
    peki bir şey soracağım 39 liraya sınırsız almak varken niye 16 gb , 30 lira veresinizki, iknadan alacağınız sınırsız çok daha iyi değilmi ? 16 gb 1 haftadfa dolar , 10 lira için 3 hafta bekleyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 12 Kasım 2014; 19:41:16 >

• Arkadaşlar, ne yaptıysak çözüme ulaştıramadık. En sonunda telefon hattını kardeşimin üzerine devrettik, daha sonrada dediğim paketi aldık. Konu kapandı.
    Selamlar.
  • Cok sacma uygulamalar yapmislar. Vatandas internet kullanmak istiyorsa ac ver kullansin istemedigi zamanda kapat ne diye iptal miptal isleriyle ugraatiriyorlar hayret

• Abim TT de çalışıyordu o dönemler abimin boğazına sarılsaydın sümsüğü yiyip otururdun.

Sana o paketi tanımlayan oraya gittiğin bayi, bayinin iş güzarlığı TT ile alakası yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.