Şimdi Ara

ttnet'i aradım sorun bende değil sende dedi | yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ttnet'in sitesinden hız testi yapıyorum 0.87 falan çıkıyor.
    aradım müşteri hizmetlerindeki kız 'biz size 8 mbit yolluyoruz size 1 mbit geliyor bizi bağlamaz,bilgisayarın bozuk' dedi.
    Neden olabilir ? herhangi bi yerinde ayarları mı bozdum acaba. internet 1 mbit bile değil çok yavaş.ama ttnet bizde 8 mbit görünüyor diyor.
    yapabileceğim bişey varmı yardım etseniz
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Modem arayüzünde görünen hız nedir.?
    1024 Kbps tanımlı ise 0.87 çıkması normal.
  • hız ile ilgili cok sebep var etkileyecek, santrale olan uzaklık en basta olan sebep
    binaya geldikden sonra kabloların durumuda onemli ?

Sizin santrale olan uzaklıgınız nedir ? Ayrıca yan binalarda siz gibi 8 mbit e 1 mbit sorun olan varmı
    bende 4mbitde mesela 420-430 kb/sn alıyorum ki bu normal yani asla teorik deger olan 512 kb/sn bekleyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz_peder

beyler ttnet'in sitesinden hız testi yapıyorum 0.87 falan çıkıyor.
    aradım müşteri hizmetlerindeki kız 'biz size 8 mbit yolluyoruz size 1 mbit geliyor bizi bağlamaz,bilgisayarın bozuk' dedi.
    Neden olabilir ? herhangi bi yerinde ayarları mı bozdum acaba. internet 1 mbit bile değil çok yavaş.ama ttnet bizde 8 mbit görünüyor diyor.

Bu adamlara laf anlatmak zor. Verdikleri cevaplar çok cahilce. Bu birliktelik yürümez belli ki. Ethernet kablosu üzerinden deniyorsunuz değil mi?

Hat değerlerini de gönderirseniz iyi olur.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    hız testini başka bi cihazla dene bi de modem arayüzündeki hat değerlerini buraya koy
  • modem arayüzüne nerden ulaşırım?hat değerleri derken?bilal erdoğana anlatır gibi yardımcı olsanız?
  • aziz_peder kullanıcısına yanıt
    Tarayıcı adres çubuğuna 192.168.2.1 açılmaz ise 192.168.1.1 yazıp enter basıp giriş yapın modem arayüzü sayfasına ulaşmış olursunuz. Burada hat değerleri Adsl wan durumu, rapor, yada istatistikler diye geçer..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bina içi kabloları kontrol edin. Benimde başıma geldi ttnet sorun sizde demişti.Bende kabloları kontrol ettiğimde,
    modeme gelen kablolar tam üç parça ekle gelmişti.Tek kablo çekince sorun düzelmişti.
  • değerler bunlar sıkıntı var mı ki?
     ttnet'i aradım sorun bende değil sende dedi | yardım lütfen
    Hattınızda 8 Mbps hız var, değerler çok iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz_peder

beyler ttnet'in sitesinden hız testi yapıyorum 0.87 falan çıkıyor.

Dns otomatik yapıp öyle deneyin.

Veya otomatikse sağlam bir dns ile deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.