Şimdi Ara

TTnet Kampanya Değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben TTnet kullanıcısıyım ve 2 Yıllık sözleşmem bitmişti.İnterneti kapattırmak yerine TTnet'in Nisan ayında çıkarttığı TTnet'in Limitli 6 Aylık 9.99 TL'lik 8 MBT İnternet kampanyasını aldım.Şimdi TTnetin çıkartmaş olduğu 5 Aylık 15 Tl olan 5 Aydan sonra 49 TL olan sınırsız kampanyasını almak istiyorum acaba TTnet'te kampanya değişikliği oluyormu.Yani elimdeki kampanyayı iptal ettirip bu kampanyaya geçmem mümkünmü?

Teşekkürler.

• Bugün aynı mevzu ile ilgili olarak bir çağrı aldım, yoksa siz miydiniz?

Müşteri dün 9,99'dan faydalanmış, bugün 5x15'e geçmek istiyordu.

Ona söylediğimi söyleyeyim; faydalanmış olduğunuz indirim ücretini geri ödemek şartıyla kampanyanızı iptal ettirip, diğer kampanyadan faydalanabilirsiniz.
  • Hayır ben size çağrı yollamadım.Şimdi biz bu kampanyayı iptal ettirmek için toplam olarak 6 aylık kampanya parasınımı TTnet'e geri ödeyeceğiz!
  • Hayır, sadece faydalanmış olduğunuz aylarınkini ödersiniz, siz daha dün faydalandığınızı söylüyorsunuz, bu yüzden sizden sadece 1 aylık indirim ücreti talep edilir. Tarifenizi bu ay bu kampanya ile değiştirdiyseniz, gelecek ay yani haziranda tarifenizi değiştirebilirsiniz, çünkü ayda sadece 1 kez yapılabiliyor tarife değişikliği işlemi.
  • Bilgi için Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.