Merhaba; Ben TTnet kullanıcısıyım ve 2 Yıllık sözleşmem bitmişti.İnterneti kapattırmak yerine TTnet'in Nisan ayında çıkarttığı TTnet'in Limitli 6 Aylık 9.99 TL'lik 8 MBT İnternet kampanyasını aldım.Şimdi TTnetin çıkartmaş olduğu 5 Aylık 15 Tl olan 5 Aydan sonra 49 TL olan sınırsız kampanyasını almak istiyorum acaba TTnet'te kampanya değişikliği oluyormu.Yani elimdeki kampanyayı iptal ettirip bu kampanyaya geçmem mümkünmü?
Teşekkürler.
Bugün aynı mevzu ile ilgili olarak bir çağrı aldım, yoksa siz miydiniz?
Müşteri dün 9,99'dan faydalanmış, bugün 5x15'e geçmek istiyordu.
Ona söylediğimi söyleyeyim; faydalanmış olduğunuz indirim ücretini geri ödemek şartıyla kampanyanızı iptal ettirip, diğer kampanyadan faydalanabilirsiniz.
Hayır ben size çağrı yollamadım.Şimdi biz bu kampanyayı iptal ettirmek için toplam olarak 6 aylık kampanya parasınımı TTnet'e geri ödeyeceğiz!
Hayır, sadece faydalanmış olduğunuz aylarınkini ödersiniz, siz daha dün faydalandığınızı söylüyorsunuz, bu yüzden sizden sadece 1 aylık indirim ücreti talep edilir. Tarifenizi bu ay bu kampanya ile değiştirdiyseniz, gelecek ay yani haziranda tarifenizi değiştirebilirsiniz, çünkü ayda sadece 1 kez yapılabiliyor tarife değişikliği işlemi.
Bilgi için Teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme