Şimdi Ara

Ttnet Lokum yalan oldu 'Aciklama!'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ttnet gene yazliktaki internet zevkimizi baltaladi Btk saolsun.

Aciklama ;

Değerli Müşterimiz,

Müşterilerimizin ihtiyaçlarını değerlendirerek, ülkemizdeki internet kullanıcı sayısını artırmak adına erişimi kolay, müşteri odaklı ve avantajlı bir hizmet olan Lokum hizmeti Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun 21.12.2011 tarihli onayı ile 17 Ocak 2012 tarihinde kullanımına sunulmuştur.

Hizmetin lansmanı sonrasında Danıştay nezdinde davalar açılmıştır. Bu davalar sonucunda alınan yargı kararları sektörün düzenleyicisi ve denetleyicisi konumundaki Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından Şirketimize bildirilerek, portal sayfasının kapatılması talep edilmiştir. Şirketimiz tabi olduğu regulatif kurallar gereğince Kurum tarafından yapılan bu bildirime uygun hareket etmek zorundadır. Bu nedenle, 03.08.2012 tarihi itibariyle Lokum portal sayfasındaki içeriklere ulaşamayacaksınız. Bununla birlikte, belirtilen tarih itibariyle günlük /saatlik internet paketlerini satın almanız da mümkün olamayacaktır.

Belirtmek isteriz ki, Şirketimiz Lokum hizmetinin devam edebilmesi adına gerekli girişimlerde bulunmuş ancak hizmetin durdurulmasına engel olamamıştır. Bu durumdan dolayı siz değerli müşterilerimizden özür dileriz.

Saygıyla duyurulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kisaca Kaziklayacagiz diyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnet den sonrasini okumadim

• Hayırlı işler.

Ulan kimbilir ne isler ceviriyorlar

• 2 sene öncede ttnetin yazlik bi paketi vardi 3 aylik onu kullaniyordum faturayi gondermemislerdi 1 yil sonra faizli olarak faturayi telefonda avukatlarindan öğrendik 500 TL civari 1 sene isyan ettim vinn kulandim, bu senede btk yuzunden vurdu ttnet cok pis sovesim geliyor. Ankara da evime alabileceğim max 50 60 liraya internet paketi ne onerirsiniz, onuda kapattiracagim!

• Forever Uydunet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayda 1 kez kullanırdım. Modemler ne olacak acaba. Bu modemle nomal internet alınabilirmi?
  • İade etmen lazim modemi sozlesmede var iade etmezsen 100 mu 200 mu ne odemesi vardi sanirim

• Modemleri iade etmemize dair bir yazı bulabilen varmı ? tek taraflı fesh edildiği için sanki böyle bir zorunluluk yok ? Soran araştıran var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1NoFear1

İade etmen lazim modemi sozlesmede var iade etmezsen 100 mu 200 mu ne odemesi vardi sanirim

bana telefonu iptal ettirmedikçe modemi geri vermek durumunda değilsiniz demişledi. ayrıca o imzalanan kağıtta telefonu iptal ettirip modemi geri vermezsen ücret olarak 60 tl yazıyordu. 100-200'ü nerden uydurdun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.