Şimdi Ara

TTNET ROKET (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.839
Cevap
22
Favori
112.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boss06

Yapan arkadaşlar nasıl yaptığını açıklamıyor ki tipik bi türk forumu yaptım oldu diyip kayboluyorlar.

Hocam Roket ekranı geliyor ve olmuyor ise, sorun yapmanızda değil, bu BUG'un bölgesel olmasından kaynaklandığını söyleyebilirim. Adana Bölgesindeyim ve bu yakınlardan yapabilen çıkmadı maalesef, sanırım Ege tarafları ve iç Anadoluda oluyor.
  • Hayır zaten ayda 1 kere olan bir şeyi kaldırmanın anlamı ne anlamak güç.Ben bunlar kadar müşteri düşmanı şirket görmedim arkadaş ya
  • Bug'u bulandan Allah razı olsun.
  • boss06 kullanıcısına yanıt
    Yapan arkadaş nasıl yaptığını yazmış zaten bizde onun dediklerinden farklı birşey yapmadık.

quote:

Orijinalden alıntı: toltol123

Dediğim gibi bug sayesinde oluyor. Bug yaratmak için izleyeceğiniz yol:
    1.Sekmeler arasında hızlı geçiş yaptığınız tarayıcıda 2 sekme açın.(ben chrome kullanıyorum)
    2.Birinci sekmedehttps://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/login.do linkini yazın ve enter tuşuna basın.
    3.İkinci sekmedehttps://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/isemri/Profil.do?method=turboInternetDurum yapıştırın fakat enter tuşuna basmayın.
    4.Birinci sekmeye geri dönerek kullanıcı adı ve şifreyi yazın. Girişe tıkladığınız an ikinci sekmeye giderek enterlayın.
    5.Eğer her zaman gördüğünüz roket sayfası geldiyse başardınız. Fakat iş bitmedi.
    6. Sayfadaki başlat tikini işaretleyin fakat Onay butonuna kesinlikle basmayın.
    7.İlk sekme hata vermiş olabilir, hata vermediyse çıkış yapın. Hata verdiysehttps://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/diger/IndexPage.do?method=searchNew adresine girerek çıkış yapın. Çıkış tuşuna iki kere basın (Türk Telekom zekilik yapmış Müziğe yönlendiriyor).
    8.Kullanıcı adı ve şifreyi yazın ve girişe tıklayın. Hemen ikinci sekmeye geçin ve Onaya basın.
    İşte bu kadar, Roket'i uzaya gönderdik. Biraz zor, bala buldum diyebilirim, akk sağ olsun aynı anda iki sekme açınca bug tespit ettim. Hackır değilim.

Edit: Madde düzeltmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: monaktus

Yapan arkadaş nasıl yaptığını yazmış zaten bizde onun dediklerinden farklı birşey yapmadık.

quote:

Orijinalden alıntı: toltol123

Dediğim gibi bug sayesinde oluyor. Bug yaratmak için izleyeceğiniz yol:
    1.Sekmeler arasında hızlı geçiş yaptığınız tarayıcıda 2 sekme açın.(ben chrome kullanıyorum)
    2.Birinci sekmedehttps://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/login.do linkini yazın ve enter tuşuna basın.
    3.İkinci sekmedehttps://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/isemri/Profil.do?method=turboInternetDurum yapıştırın fakat enter tuşuna basmayın.
    4.Birinci sekmeye geri dönerek kullanıcı adı ve şifreyi yazın. Girişe tıkladığınız an ikinci sekmeye giderek enterlayın.
    5.Eğer her zaman gördüğünüz roket sayfası geldiyse başardınız. Fakat iş bitmedi.
    6. Sayfadaki başlat tikini işaretleyin fakat Onay butonuna kesinlikle basmayın.
    7.İlk sekme hata vermiş olabilir, hata vermediyse çıkış yapın. Hata verdiysehttps://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/diger/IndexPage.do?method=searchNew adresine girerek çıkış yapın. Çıkış tuşuna iki kere basın (Türk Telekom zekilik yapmış Müziğe yönlendiriyor).
    8.Kullanıcı adı ve şifreyi yazın ve girişe tıklayın. Hemen ikinci sekmeye geçin ve Onaya basın.
    İşte bu kadar, Roket'i uzaya gönderdik. Biraz zor, bala buldum diyebilirim, akk sağ olsun aynı anda iki sekme açınca bug tespit ettim. Hackır değilim.

Edit: Madde düzeltmesi.

hocam görme engelliyimde, çıkış butonunu bulamıyorum sayfada... nerede acaba?

• Aynı yöntemi denedim başarılı olamadım. Roket ekranı geliyor onay için de yönergeyi izledim fakat Roket servisi başvuru talebiniz yapılamadı gibi bir hata verdi. Farklı yollar keşfettim öyle de denedim olmadı. Bölgesel bir şey olabilir. Bazılarımız bu roketi ayda 2-3 kere kullanabilirken bazılarımız kullanamıyordu bunun gibi bir şey olabilir.
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişi de sizin dediğiniz hata çıkıyor, bu açık herkesi kapsamıyor maalesef.
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Bu iyi buglardan hiç bir zaman faydalanamıcaz sanırım
  • cagriyil C kullanıcısına yanıt
    Sağ üst köşede hoşgeldiniz sayın internet müşterisi yazıyor onu açınca çıkıyor.
  • Arkadaşlar galiba bugu çözdüler 2 gündür kullanıyordum su an itibarı ile yapılmıyor hata veriyor bir güzel şeyin daha sonuna geldik malesef...
  • arkadaşlar inanılmaz ama gerçekten oldu monaktus hocamın bulduğu yöntem harika ama sırasıyla çok iyi okuyarak yaparsak kesin oluyor akk de olanlar 1.sekmede enter bastıktan sonra 2. sekmeye hemen basmayın 2 3 sn geçtikten sonra 2. sekmeye basın oluyor teşekkürler monaktus hocam
     TTNET ROKET
  • yalnız şöyle sorun var aslında sorun değil akk den daha iyi sonuçta speedtest test yaparken 90 megabiti görüp 30 megabite sabitleniyor eskiden 75 çıkardı testlerde ama sorun değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak550

arkadaşlar inanılmaz ama gerçekten oldu monaktus hocamın bulduğu yöntem harika ama sırasıyla çok iyi okuyarak yaparsak kesin oluyor akk de olanlar 1.sekmede enter bastıktan sonra 2. sekmeye hemen basmayın 2 3 sn geçtikten sonra 2. sekmeye basın oluyor teşekkürler monaktus hocam
     TTNET ROKET

Dostum sen yeni mi yaptın az önce denedim hata verdi bende 2 gündür kullanmama ragmen...

• Biraz önce hocam yalnız hız dediğim gibi dalgalı değerler iyi olmasına rağmen eskiden 100 alıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak550 -- 24 Kasım 2016; 19:40:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Roketleyen oldu mu acaba?

• Ben roketledim mesajda mevcut akşam üzeri 7 gibi

• burak550 B kullanıcısına yanıt
    Bende hiç olmadı, hangi ildesiniz acaba? Demek ki açık daha tam olarak kapatılamamış.

• Ankara/Çayyolu yapılamadı diye hata veriyor. :(
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Bende denedim olmadı maalesef.
  • Ben Şanlıurfa da yaptım.

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.