Şimdi Ara

TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.168
Cevap
70
Favori
486.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hmm bende VDSL var, adsl ile vdsl upstream ve domwstream kanal yapıları çok farklı belki burada vdsl'e önem verilmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickelcan

hmm bende VDSL var, adsl ile vdsl upstream ve domwstream kanal yapıları çok farklı belki burada vdsl'e önem verilmiş olabilir.

En dandik modemde bile her modda (tüm Annex'ler dahil) SNR değerlerinin alayı görünüyor. Vdsl de normalde Adsl 2+ ile geri uyumludur. Geçici olarak modu Adsl 2+ yapıp durumu sizde gözlemleyebilirsiniz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cpe Wan managment'i / tr069 kapatmanın bir yolu var mı?
    Açılır menü kısmında gizlenmiş olabilir düşüncesiyle url bazında ulaşmaya çalıştım olmadı.
    Ayaları kaydedip, metin editöründe düzenleyip geri yükleyeyim dedim o da olmadı. Kriptolu çıktı.
    Nasıl kapatabileceğim konusunda bilgisi olan var mı? Sentim zaten sallamıyor maillerimi...
  • Arkadaşlar hala bulamayanlar varmış bende bulmak için buraya gelmiştim sonra kurcalayıp kendim buldum buyrun

http://i.hizliresim.com/nr4320.png
  • nickelcan N kullanıcısına yanıt
    Hocam bu modemi kullanıyorum turknet abonesiyim 51 mbps kullanıyorum max da 112 mbps görünüyor ancak modemde ara ara bağlantım kopuyo niye olabilir bu kabloların tümü sağlam bina girişi fln hepsi yeni

• merhaba arkadaşlar,

wifi ile modeme baglıyken bir süre sonra (1-2 saat) baglanamama,
    veya bagli görünse bile internete girememe sorunu yaşayan arkadaslar için benim buldugum çözüm söyledir;

modem yönetim sayfasina girin, wifi ayarlarina gelin...

Kablosuz Temel Ayarlar sayfasindan, Kanal değerini oto dan 3 e getirdim..

Kablosuz Güvenlik Ayarlari sayfasindan,

Kimlik Dogrulama Türünü oto dan WPA2-PSK ye, Sifrelemeyide oto dan AES getirdim..

DHCP Ayarlari sayfasindan Kira Süresi degerini 60 dan 2400 e getirdim..(bence sorunu çözende bu degisiklik oldu)

bu arada modem ttnetin verdigi TPLINK TD-W9970 V3 modemdir..

FW versiyonu: 16.01.08.01002

Donanım versiyonu: TD-W9970 v3 00000001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayTekno -- 31 Temmuz 2016; 0:27:07 >
  • frht5382 kullanıcısına yanıt
    bunun cevabı çok zor gerçi peder beyde turknet'ten bağlı modem durum ekranında internet IP almış bağlı göstermesine rağmen internete erişim kayboluyor zaman zaman reboot sonrası internet erişimi hemen gelmiyor gibi sıkıntılar yaşıyoruz turknet'te bu arada orad kullanıldıkları modem farklı, yani sıkıntı turknet tarafından olma ihtimali yüksek.
  • nickelcan N kullanıcısına yanıt
    konu hakkında bilgi sahibi olman haddini aşan konuşmalara izin veriyorsa bilmek cehaletini almış geri kalan baki kalmış. Külhanbeyi olarak atamışsın kendini burası insanların bilgi alışverişi yaptığı bir ortam bunu küpe yap.

Modemlere suç atmak konusuna gelince, senin mesajıma cevap verdiğin gibi önyargıyla ttnet in modemleri kötü demedim, ufak bi araştırma ve evde farklı cihazlarla test sonucu söyledim.

Kablosuz bu iki modemi bağlayabilen (herhangi biri köprü) varsa bekliyorum :)

• bu modemden iki tane elimde mevcut birini diğerine köprülemek istiyorum nasıl yapcam yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityildiz

Aynı modemi bugün bana da gönderdiler. Kötü bir modem/router' a benzemiyor.

o model sikayetcimisin
  • arkadaşlar bu modem de usb harddisk takarak. bilgisayar açık olmadan download yapma ihtimalimiz var mı ?
  • muhtemelen yoktur ttnet veriyor sonuçta
  • bende ttnete abone oldum bana da bu modemi verdiler daha 1 gün oldu kullandıkça yazarım.ama iyi bir modeme benziyor
  • Arkadaşlar bu modem ve Zyxel VMG1312 arasında kaldım sıfır alaçam fiyatlar yakın hangisini önerirsiniz bu modemden memnunmusunuz

• 24mb hız tarifeme bu modemi verdiler ttnet roketi açınca (hattın desteklediği hız 90-95mbit ) max 32 yi görebiliyorum neden acaba
  • Arkadaşlar ttnet 24mbps hipernet yükselitcem pzt günü fakat bugün gidip sorduğumda bana bu modemi gösterdiler tüm yorumları okudum gerçekten sinyal seviyesi rezaletmi? airties 206v4 kullanıyorum beş senedir.
  • Arkadaslar bende Türknet e geçtim geçmez olaydım berbat.

Neyse sorun şu ki w9970 v1.0 modem (antenli model telekomun verdiği değil) aldım. Sürekli bağlantı kopuyor vaad edilen hızı görmek bir yana hız sürekli değişiyor. Özellikle cep telefonu bağlandıktan sonra hızı 1mbit altına düşüyor. Bunun sebebi 2.4ghz yayın yapıyor olması bendeki telefon 5ghz destekli.

Modem içerisinde 5ghz yayın yapması için bir ayar bulamadım yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Bu linkte anlatılmış fakat SSID ismini 5ghz yazınca devreye giriyor olması saçma geldi bana. Deneyen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidarkstone -- 2 Eylül 2016; 10:33:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidarkstone

Arkadaslar bende Türknet e geçtim geçmez olaydım berbat.

Neyse sorun şu ki w9970 v1.0 modem (antenli model telekomun verdiği değil) aldım. Sürekli bağlantı kopuyor vaad edilen hızı görmek bir yana hız sürekli değişiyor. Özellikle cep telefonu bağlandıktan sonra hızı 1mbit altına düşüyor. Bunun sebebi 2.4ghz yayın yapıyor olması bendeki telefon 5ghz destekli.

Modem içerisinde 5ghz yayın yapması için bir ayar bulamadım yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Bu linkte anlatılmış fakat SSID ismini 5ghz yazınca devreye giriyor olması saçma geldi bana. Deneyen var mı ?

Verdiğin linkte 5ghz'yi aktif etmek icin ag adına 5ghz yazmiyor. Hızlı ayarlar altından önce 2.4 ghzyi sonrada 5ghz yi konfigüre ediyor. Ag adinin bor önemi yok zaten. O gorselseki başlık kısmına bakrsan 5ghz yazıyor. Bir oncekindede 2.4ghz yazıyor. Dikkatli bak...

• mtu değerini kaç yapmalıyız? şuan varsayılan 1500 byte
  • Öncelikle merhaba..
    Benim hızımı 35mbs çıkartacaklarını ve modem göndereceklerini söylediler Türk Telekomdan bende kabul ettim.. Modemi gönderdiler
    35mbs hızı şuana kadar hiç görmedim gündüz 25mbs gece 29mbs görüyorum en fazla..

Neyse benim problemim masaüstü bilgisayarımı açınca netin kopması bazende 10 dakika kadar pcden ayrılsam ardından tekrar gelip bir web sayfası açmaya çalışsam net yine kopuyor..

İşletim sistemi olarak Xp kullanıyordum format attım windows7 kurdum en güncel driverlerı yükledim fakat masaüstü bilgisayarımın internet kopmasına bir çözüm bulamadım

Telekomun gönderdiği modem TP-Link TD-W9970

Benim sorunumu yaşayan çözüm bulanlar cevap yazarlarsa sevinirim.. Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VanilyaSky -- 18 Eylül 2016; 13:52:41 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.