ben evimde internet kullanmak için yalın internet almayı düşünüyorum ve bu bağlantıyı karşı apartmanlarda oturan arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum. Bu sistem için tavsiye edeceğiniz modem ve router veya access point ne gerekiyor. şimdiye kadar neti karşı komşudan alıyordum ve onun gitmesiyle netsiz kaldık. biraz uzak bir yerde yine bir kişiden alıyorum ancak onun modemin kalitesinden olsa gerek sürekli kopmalar ve bazen hiç bağlanamadığım durumlar oluyor. bunun için 5210 g cihazını alarak balkona monte etmeyi düşünüyorum. bunu denemedim ancak 5210 un alıcı değilde verici olarak daha iyi iş gördüğünü yorumlardan biliyorum.şu an elimde bu cihaz var. Yılllardır farklı komşulardan alarak neti kullandım ama kablosuz ağlarda mesafeden dolayı çok ta verimli olmadı. şimdi bu telefon hatsız internet çıkmış yalın internet. bundan alsam iki ay deneme durumu var. bu arada 5210 ilede sinyal bassam ve bunu 3-4 arkadaşa da dağıtsam.nasıl olur . tavsiye edermisiniz. Bu bağlantılar için hangi modem tavsiye edersiniz. ttnetin modemini tek çıkışlı olduğundan almak istemiyorum yoksa almalımıyım. birde bu bağlatıyı gerçekleştirsem 5210 ile bağlanacak olan arkadaşlarımın uzaklığı 300 metre var yok yani apartmanlar birbirini görüyor. ancak onlar laptopları ile bağlanıyorlar ayrıca bir alıcıları olmayacak. sizce kaliteli bir sistemi en uygun fiyatla nasıl oluşturabilirim.Şu an bende bulunan donanımlar ise bir pc bir netbook var.pc de kablosuz ağ kartı takılı ve birde dark high power 300mbit adaptör ve 5210g cihazı var.değerli görüşlerinizi bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme