Şimdi Ara

ttnet yeni dizüstü kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.ttnet.com.tr/web/236-2553-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar/ttnet_bigisayar_kampanyasi_-_nisan_2011

selam

yeni kampanya dizüstülerden hangisinde yeni oyunlar oynanır? hd 1080p filmler sorunsuz izlenir?

• 36x9.99 diyor ttnet oda 359,64TŞ denk geliyor
    aynı pc bi internet sayfasındaki fiyatı.

• bu bilgisayarlada değl oyun nete bile zor girilir.
  • hadi ya
    Lenovo G570AH dizüstü işe yaramazmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

bu bilgisayarlada değl oyun nete bile zor girilir.

Laptopların oyun amaçlısı zaten sen 3000-4000 den aşağı zor alırsın :)
    Laptoplar zaten genelde internet ve ofis programları için idealdir.
    Hepsi işe yarar ama pentiumlar alınmaz bu saatten sonra i5 olanlara bakabilirsin yada i3 varsa.
  • 9.99 luk bende alacağım.Seyahatlerde otobüsde internete girsin yeter.
  • bu ülkede hiç bir firma tüketici lehine olumlu bişey yapmaz hepsi kazıkcıdır hepsi dolandırıcıdır dostlar kesinlikle böyle kampanyalara bulaşmayın
  • tmm kardeş ver 1000tl toplama pc alayım..
  • Fiyat gayet uygun bence.36 taksit yapar ve bu süre bitmeden TTnet ten ayrılırsak kampanya nasıl olacak?Aynı fiyattanmı hepsini ödeyecegiz yoksa farklı fiyattanmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

9.99 luk bende alacağım.Seyahatlerde otobüsde internete girsin yeter.

Aynen laptopları bu amaçla almak daha mantıklı.
  • Düşünülebilir aslında ama tabiki ttnet için asıl maksat müşteriyi kendine bağlamak 24 ay yada 36 ay.
  • Bugün gidip konuştum sadece 10tl verip alamıyoruz ekstra olarak aylık 10tl ye mobil paket yada ttnet 3g modem almak gerekiyor yani en azından sorduğum başvuru ofisinde öyle söylediler başka yere gidip sormadım. Bilgisi olan yazarsa güzel olur.
  • yok arkadaşlar modem satanlar yalan söylüyorlar öyle birşey yok ben direk 10 tl verip alcam ayda sistem çalışmadığı için bilgisayarı teslim alamadım ama cumaya kadar teslim etcekelrini söylediler.başka bi ofis aynı şeyi banada söylemişti.yani inanmayın başka ofislerden paşa paşa bilgisayralınızı alın
  • arkadaşlar telekom ofislerinin çoğu modem satmadan bilgisayarı vermiyor, telekoma mesaj yazdım aradılar anlattım durumu bayilere bıraktıklarını söylediler. telekoma gidip alabilirsiniz dediler ama hiç telekomdada bulamadım yok , telekom bayilerini şikayet edemiyorsunuz ttnet bayilere bırakmış, çok saçma bilgisayar almak için böyle bir şart yok ama sırf satış kotaları için vermiyorlar.

istanbulda satıldıgı yeri bilen varsa söylesin.
    herkese kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhan Sonkaya

Bugün gidip konuştum sadece 10tl verip alamıyoruz ekstra olarak aylık 10tl ye mobil paket yada ttnet 3g modem almak gerekiyor yani en azından sorduğum başvuru ofisinde öyle söylediler başka yere gidip sormadım. Bilgisi olan yazarsa güzel olur.

dostum onlarin amaci seni bağlatip para kazanmak sen merkeze git paşa paşa al bilgisiyarini (:
  • aynı netbook bende var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

aynı netbook bende var

nasıl iyimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

aynı netbook bende var

nasıl iyimi?

Hayır dandik bir şey
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

aynı netbook bende var

nasıl iyimi?

Hayır dandik bir şey

Facebookda okey oynatabiliyormu ? takılmadan kasmadan . aynı anda msn + face'de okey + surf'e izin veriyor mu ?

• toshina nasıl?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.