Şimdi Ara

Tüketici Hakem Heyetine gitmek istiyorum. Sorularım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüketici Hakem Heyetine gitmek istiyorum ama sorularım var.

Sony Xperia XA cihazımı Teleservice bir kez tamir etti ancak onda da arka kapağı açık olarak geldi. Geri göbsermeme rağmen para istediler ve tamir edilmedi. Ondan sonra cihazımda kulaklık girişi ve ikincil mikrofon arızası çıktı. Geri gönderdim ancak bu sefer de KASADAKİ EĞİKLİK yüzünden para istediler. Gerçekten de KASADA EĞİKLİK VARDI.

Toplam üç kez gitti. Birisinde tamir edildi ancak diğer ikisinde kullanıcı hatası yüzünden tamir edilmedi ve kendi yaptıkları arızayı (arka kapak açıklığı) tamir etmediler.

Ben de tüketici hakem heyeti başvurumu E DEVLET üzerinden yapmayı düşünüyorum. Şuan şifrem yok ama alacağım Ancak sorularım var:

İlk soru : Hangi belgelere ihtiyaç var?

1- İnternet üzerinden başvuruya nasıl delil sunacağım?

Yani telefondaki arızayı ve faturayı falan oradan yükleyebilir miyim?

2- Kaymakamlığa Gitmeme gerek Var Mı?

Ben e devlet üzerinden başvuru yapsam belgeleri Kaymakamlığa çıktısını alıp götürmeme gerek var mı? Araştırfığıma göre mobil imza sahipleri sadece götürmüyormuş. Bu ne kadar doğru?

3- Her belgeyi götürmeme gerek var mı?

Yani ben sadece tamir edildiğine dair olan teknik servisin faturasını götürsem olur mu? Diğer faturalarda kullanıcı hatasına ilişkin sonuçlar yazıyordu.

4- Beni daha sonra çağırırlar mı?

5- Evime bilgi için herhangi bir kağıt gelir mi?

6- Cihazı Türk Telekom tarifeme ek taksit ile aldım. Cihaz değişimi isteyeceğim ve cihaz değişimi çıkarsa ben hangi cihazın takisidini ödeyeceğim?

7- Sonuç ne kadar zamanda verilir?

8- Cihaz benim üzerime değil ama Teleservice nin müşterisi benim. Cihazın satın alma faturasında yer alan kişi gitmeli mi?

9- Cihaz değişimi çıksa ben değişimi nereden alacağım?

Biliyorum, uzun oldu ama cevaplarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up Up Up

• Arkadaşlar çok acil. Lütfen cevap bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.