Arkadaşlar 3 gündür kanal7 ve tvt dışındaki hiçbir kanalı izleyemiyorum diğer bütün kanallar aniden gitti çanaktahiçbir sorun yok çünkü cihazın lnbout undan skystar2 ye bağlantı çektim onda bütün kanalları sorunsuz izleyebiliyorum cihazın markası SUNNY 7010D komple reset attım tekrar otomatik arama yaptım ferekanskarı elle girdim nafile kanal7 ve tvt dışında hiçbir kanal gelmiyor disecq ayarlarındada bir sorun yok neden olabilir skystara giden kabloyu çıkardım öyle arama yaptım değişen birşey olmadı acaba skystarı bağladığım için cihaz yanmış olabilirmi gerçi ikisini hiç birlikte kullanmadım ama bilmiyorumki yardım ederseniz sevinirim...
geçmiş olsun
saol YAYA KARDEŞ arkadaşlar bir bilgisi olan yokmu lütfen yardım edin...
Lnb bozulmuştur.Bana da aynısı olmuştu.Ustayı çağırdık yeni Lnb takınca düzeldi.Bence sende bi usta çağır.Yanında da Lnb getirmesini iste.
skystar 2 nın kitapcıgını okursan oyle birşey olabilecegini yani kısa devre yapabilecegini söylüyor zaten....ama "kanal7 ve tvt dışındaki hiçbir kanalı izleyemiyorum" diyorsun. o zaman senin SUNNY 7010D ye bir şekilde şifre girmişsin yanı kanalları turksattaki kanalları şifrelemiş olabilrisin......