Hızın Kralı sizin oraya uğramamış daha |
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1319. sayfa)
-
-
-
Üstadım ; teşekkür ediyorum engin bilgilerini bizimle paylaştığın için..
-
-
Benim evin içi böyle. Buralarda yakınlarda istasyon kuramıyorlar. En yakın istasyon 1 KM falan ama yüksekte kaldığım için 2 ile 4 KM arasında uzaktaki istasyonlardan yansıma ile alıyorum. Bahçeye inince daha da kötüydü, 2 Mbps alıyordum eskiden. Şimdi 2 KM öteden sinyal alıp yine iyi çalışıyor. Diğerleri bahçede hiç yok gibi. Etraf hep apartman, ticari bina yok, baz istasyonu kuramıyorlar. Karşıda gazino üstüne biri dikti ama kim bilmiyorum. Zeminde çekmiyorlar yine. Vodafone iyice kötü olduğuna göre, TT'dir sanıyorum gazino üstündeki ama o da kötü, devreye almadılar mı anlamadım bir yıldır.
Şuan 5 KM mesafede istasyona bağlı mesela. Karşı apartmandan yansıyıp geliyor. Öbür türlü 2 KM mesafedekilerden yansıma ile alıyor, onlarda hız daha iyi. Diğer odalarda köy istasyonuna bağlanabiliyor, o zaman hız 100 üstü kesin. Ama karşı apartmanı yıkmadan sabit olmuyor o. 😃 Çatı tam istasyon kurmalık ama istemez bizim apartman. 😃
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 20 Aralık 2024; 0:33:45 >
-
-
Sanırım açıp kapatıyorlar test deneme vs için.
Speed Test uygulamasın da böyle bir haritaya kanıp, Edirne'ye gitmiştim.
O mavi bölgenin içine kadar girmiştim, telefonum ve sim kartımın 5G'si de aktif idi.
Denedim ama sonuç hüsrandı, ekran da 4.5G vardı yine ve sadece 4.5G olarak hız testi yapabilmiştim. -
DSS ile deneme yapıyorlardır belki arada.
-
Ben de Edirne madurlarındanım. :D Madur değilim de gezmek için ve koşu için gittiğim seferlerde mavi yerlerde bir dolaştım, dediğiniz gibi bir sinyal yoktu. Hatta baz istasyonları da gayet normal eski baz istasyonları idi. Muhtemelen kısa süreli ve belki cihaza özel açık DSS denemeleri yaptılar. Otoban yolunda bir network DC var Turkcell'in ama oralarda bir mavilik yok.
Bir ihtimal sınır ötesinden gelen kullanıcıların roaming hatları da karışıklığa neden olmuş olabilir. Karaağaç tarafında da görünüyor. Vodafone'da da sınıra yakın görünüyor mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 20 Aralık 2024; 0:48:2 > -
Benim ki çarşı içinde bir otelin yer aldığı sokakta idi hocam, oraya kadar gittim üşenmedim de, ama hüsran bir sonuç ile karşılaştım.
Şimdi de sınırın olduğu yerler de mavi görünüyor, normal karşılarım oralar da varsa, sonuçta Yunan sınırın da ve Yunanistan da bile 5G var, benim gittiğim bölgede ki otelin olduğu sokakta ki mavilik kaybolmuş, az önce yine baktım aynı bölgeye harita dan, dediğiniz gibi karayolu ve sınır kapısının olduğu yerler de mavilik var. -
-
-
-
Turkcell kalitesine
Hızın kralına hoş geldin
-
pahalı mahalı ama hak ediyo hocaaam yaaaaaaaa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaimaN -- 20 Aralık 2024; 8:1:22 > -
Hakkını vermiş ama haaa
-
NetMonster uygulamasını kurup oradan GSM only seçersen sadece 2g olur WCDMA only seçersen sadece 3g çeker GSM/WCDMA seçersen 2G/3G kullanır
-
Tabi ki canım
Ya hocam insanlar bu operatör işinin bölgesel olduğunu bir türlü kavramak istemeyim turkcell pahalı falan ama en iyisi en kalitelisi ağbiii ya diye gezerse aynısını iphone için de yapıyolar iPhone + Turkcell kombosu yapmayana ezik insan gözüyle baktıkları sürece ben Apple ve Turkcell olsam ben de geçirdikçe geçiririm valla
-
Ben evde 400 üzeri hız alıyorum da noluyor anlık zevk
Arada Bi sistem karışıyor öyle böyle kullanıyorum
İş görüyorsa devam
-
Aslında böyle düşünen zatları zaten kıllıklar denk geliyor
Diğerlerinde geçirince Combo oluyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X