Şimdi Ara

Tüm tabularımı burun kıvırdığımız genelde şirket aracı olan fiesta yıktı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
3.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Direksyin istiyorsan Bmw 116i alicaksin..Hatta Bmw 116i e87 eski kasa alirsan dahada makbule gecer....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uysall07

Şirokkayla kıyaslamadım. Direksiyonundan bahsettim. Şirokkoyla en az 5bin km yaptım kesinlikle fiestadaki direksiyon şirokkoda yok :) Tabi bana göre..

Birde 180hplik transporter deneyin. 4 tekerden bağımsız süspansiyon, yüke duyarlı esp ve 400nm torku ile fiestadan çok daha keyifli bir araç.
  • yollarda en çok gördüğüm b sınıfı araç fiesta, özellikle yeni kasa çok tutuldu.
    sürüş keyfi fordların en büyük özelliği zaten.
    kendi aracım diye demiyorum cmax da bu konuda çok iyi...
  • Arkadaşın abarttığı falan yok defalarca yazdım Forddaki hisli direksiyon diğer takiplerinde yok.

Her zaman sürüşleri zevklidir Fordların.

• Bir de Renault Symbol kullanın bakalım, direksiyonun hası onda

• Her zaman derim ford yaktıgı mazotun hakkını veriyor.
  • Hocam ben son kasa full modelini kullandım focusun söför destek sistemli olanı efsane bir araç . Kullanırken bildiğin keyif alıyorsunuz. Focus ta fiesta gibi spor sürüş özelliğine sahip , zaten klasik bir ford özelliğidir. Yol tutuşundaki ve ivmelenmedki başarısından bahsetmiyorum bile. Tek şikayet edeceğin nokta aracın basık olması olabilir , tavan alçak biraz dar olduğu hissiyaını veriyor. Yakıtıda gayet iyi bu arada..
  • Fordlar hep böyle. Kullanması acaip zevkli.

• Eski kasasına göre ciddi anlamda iyileştirme yapıldı, öncekinin çok fazla elektronik sorunları mevcuttu. Yeni kasası da 2009'dan beri güncelliğini koruyor, makyajlı haline pek ısınamadım ama yinede B segmentine göre başarılı bir model olduğunu düşünüyorum.

Bu arabayı ön plana çıkaran özellikler; yol tutuşu, donanımı ve sınıfına oranla son derece sportif çizgileri barındırıyor olmasıdır. B segmentindeki otomobillerin birçoğunun yol tutuşunun iyi olduğu söylenemez, Fiesta bu konuda açık ara önde. Donanım anlamında da son derece cazip bir araba, B sınıfındaki kaç tane modelde mercekli far var?
  • hasinist H kullanıcısına yanıt
    Yeni mondeo uçuk rakamlarla satilmazsa heyecanla bekliyorum.

• uysall07 kullanıcısına yanıt
    Bütün fordların fren,debriyaj,vites ve direksiyonu çoğu markaya göre serttir ancak kesinlikle çok hislidir.
    Forumun VW hastalığından dolayı gidip kaç defa test sürüşü yaptım bana verdiği tek şey konfor,sessizlik ve yumuşaklık oldu. Frene basıyorum renolar gibi en üstte kavrayıp hemen kapaklanıyor araç, debriyaj desen kesinlikle his yok nasıl nerde kavradığını anlayamıyorsun.
    C sınıfındaki bütün araçların test sürüşüne gittim en çok zevk veren iki araçtan biri astra j diğeri 180lik focustu
  • Focus golften direksiyon ve sürüş anlamında iki kere iyi.

• quote:

Sadece direksiyonundan bahsediyorum hocam, şuan evin önünde golf7 var. Golfte yok fiestadaki direksiyon. Hiç zevk almayıverdim fiestayı süreli beri arabadan.. Cok ciddiyim.

Golf 7 direksiyonu gercekten Hantal. Leon cok daha iyi o anlamda. Focus zaten cok iyi golfe gore.

• umutsirvan kullanıcısına yanıt
    Herşey direksiyon değil ama ne bileyim benim zevk alacağım araç fordmuş bunu anladım :) Zevk meselesi bu işler. Bir de focus yada mondeo alasım var değiştirirsem aracımı. Umarım pişman olmam :)
  • quote:

Herşey direksiyon değil ama ne bileyim benim zevk alacağım araç fordmuş bunu anladım :) Zevk meselesi bu işler. Bir de focus yada mondeo alasım var değiştirirsem aracımı. Umarım pişman olmam :)

Focusa geçersen iki sey hariç memnun kalırsın.

Kokpit ve ferahlik. Iste bunları ararsın.

• Ford'tan bahsediyoruz burda

Focusumun sürüş keayfine kurban Varsın konfor namına hiçbir şey olmasın yoldaki her şeyi hissedeyim
  • Mondeo kullanıcısı olarak fazlasıyla katılıyorum, premium markalar dışında Ford en zevkli sürüş deneyimini yaşatan marka
  • Ford direksiyon ve yok tutusta referanstir ama hersey de bu degildir. Bozuk yollarda mesela insani yorar. Yeni fiesta ,focus 3 u kiralayarak epey kullandim. Focus 2 ye 15 ay bindim. Tas gibi arabaydi. Mondeoyu hic kullanmadim .tum bunlarin icinde en iyi direksiyon fofus 2.5 aracimdaydi. Focus 3 direksiyon acisindan onceki kasa kadar iyi gelmedi bana..

• Daha geçen hafta önce 3 günlüğüne yeni fiesta kiraladım, kiraladığıma kiralıyacağıma pişman oldum. Tek böyle düşünen benmiyim bilmiyorum ama sizlerin tam tersine araç bana hiç güven vermedi. Direksiyona sanki ben hakim değildimde direksiyon bana hakimdi. sanki city modunda gibi çok hassas geldi, buda bende güvensizlik oluşturdu. Hele o fren'i yokmu hiç alışamadım, o nedir arkadaş öyle baştan sert iken sonradan birden yumşuyo. Arabanın tek beğendiğim noktası ses sistemi oldu. Gerçekten paraya kıymışlar o konuda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAY- -- 5 Aralık 2013; 1:48:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelaynak33

Daha geçen hafta önce 3 günlüğüne yeni fiesta kiraladım, kiraladığıma kiralıyacağıma pişman oldum. Tek böyle düşünen benmiyim bilmiyorum ama sizlerin tam tersine araç bana hiç güven vermedi. Direksiyona sanki ben hakim değildimde direksiyon bana hakimdi. sanki city modunda gibi çok hassas geldi, buda bende güvensizlik oluşturdu. Hele o fren'i yokmu hiç alışamadım, o nedir arkadaş öyle baştan sert iken sonradan birden yumşuyo. Arabanın tek beğendiğim noktası ses sistemi oldu. Gerçekten paraya kıymışlar o konuda..

Kiralık araçların ayarı kaçıyor normaldir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.