Şimdi Ara

Tümseklerde LPG açılıp kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar genelde tümseklerden geçerken Atiker marka lpg devredışı kalıyor sonra tekrar devreye giriyor. Bazen tamamen ışıklar sönüyor kapanıyor sonra tekrar açılıyor. Sebebi ne olabilir sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar haftasonu denemelerim sonucu araç soğukken tümseklerden geçince LPG açılıyor, kapanıyor, ışıklar yanıyor sönüyor kafayı yiyor.
    Araç ısınınca tümsekten geçince sadece LPG devre dışı kalıp tekrar geri geliyor.
  • bence motorun sıcak yada soğuk olmasıyla alakası yok.Kablolarda temassızlık oluyordur.
  • messuth M kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyordum hocam hatta emindim. Ancak motor ısınınca hiç yapmıyor neredeyse. Ya da 1-2 kere yapıyor. Anlayamadım gitti.
  • Poyrito P kullanıcısına yanıt
    Motorun ısınmasıyla kabloların alaksı var aslında, kablolar da ısınıyor genleşiyor, yapmanız gereken ilk şey kablo bağlantılarını kontrol etmek lehimlemek eğer düzelmezse başka yerlerine bakın, muhtemelen kablolardan
    Araç çalışırken kaputu açın kabloları sallayın ecu yu sallayın depo girişindeki soketi sallayın biriniden biridir mutlaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 19 Kasım 2019; 17:10:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.