Şimdi Ara

tunç kurt balon mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ''sadece'' serileri izlemeye değer mi ?

• Normal ders videoları fazla izlenmediği bunların daha ilgi çekiciği olduğunu düşündüğü için yapıyor sanırım.
    Misal normal ders videoları 10-15 k yı geçmezken sadece türev çekti ve 50 k yı aştı bundan sonra hep sadece videoları atmaya başladı.

Aynı şekilde bir videosunda youtubeden koçluk yapanları eleştirmişti motivasyon videosu çok izlenince sürekli motivasyon çekmeye başladı
    Derslerini çok izlemedim ama apotemiden felan kaliteli sorular çözüyordu izlenir bence ben biraz saçma olacak ama ders anlatış ortamını sevmiyorum paint kalemiyle yazıyor işlemleri hoş olmuyor anlatımı da fazla akıcı gelmiyor tabi matematik öğrenmek isteyenler için bahane değil bunlar :d
  • açtığı canlı yayinlari izliyorum.50k olduktan sonra degisti gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu konu videoları çok uzun bana gereksiz geliyor. Mantığı sorularda öğrenmeyi sevdiğim için heralde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yapmacikinsan0 Y kullanıcısına yanıt
    Ben de önceden izliyordum ama artık izleyemiyorum ne anlamda değişti dediniz açıklar mısınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Miko ve Behzat varken tunç izleyen var mı ki ?

• Normal ders videoları fazla izlenmediği bunların daha ilgi çekiciği olduğunu düşündüğü için yapıyor sanırım.
    Misal normal ders videoları 10-15 k yı geçmezken sadece türev çekti ve 50 k yı aştı bundan sonra hep sadece videoları atmaya başladı.

Aynı şekilde bir videosunda youtubeden koçluk yapanları eleştirmişti motivasyon videosu çok izlenince sürekli motivasyon çekmeye başladı
    Derslerini çok izlemedim ama apotemiden felan kaliteli sorular çözüyordu izlenir bence ben biraz saçma olacak ama ders anlatış ortamını sevmiyorum paint kalemiyle yazıyor işlemleri hoş olmuyor anlatımı da fazla akıcı gelmiyor tabi matematik öğrenmek isteyenler için bahane değil bunlar :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CA6AEEDC -- 18 Kasım 2019; 19:35:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TUNÇ KURT PARAYI BULMUŞ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.