Şimdi Ara

Tuncay Bolton'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Almanya'da hafızalarımızdan silinmeye başlayan Tuncay, bir nevi eve dönüş yaptı. Tekrar EPL'de seyredeceğiz kendisini. Hayırlı olsun!

• İlk 11' e giremez...

İşin ilginci böyle formsuz bir oyuncuyu nasıl alıyor BOlton???
  • Fenerde kalsa şimdi kraldı.
  • afedersiniz kaşar oldu
  • bi cacık olmaz
  • tuncayın ingilteredeki ilk sezunda internet sitelerinde şöyle yorumlar vardı: dünya starı olma yolunda ilerliyo, çok yakında man utd alacak... bense bu kişilere hep aynı şeyleri söyledim: tuncay iyi oyuncudur ama sadece türkiyede yıldız olur, ingilterede sadece iyi oyuncu statüsüne girer, ingilterede 'iyi'den bir adım ileri gidemez dedim. çok küfür yedim ozamanlar, yok efendim ben futboldan anlamıyomuşum, yok tuncay gibisi dünyada yokmuş, madem 'iyi'den öteye gidemezse ozaman neden middlesbrough taraftarı tuncaya şarkı yazmışmış.

tabi o bana küfredenler şuanda ortaya çıkmazlar ama ben tuncayın düşüşe geçeceğini hiç tahmin etmezdim, sadece bu "dünya starı tuncay" lafına karşı çıkardım hep. ama çok kötü bi düşüş yaşadı neyazıkki. yazık, çok üzülüyorum tuncayın kariyerini görünce.
  • Daha iyi bir yere gelebilirdi. İlk sezonu gayet iyiydi ama devamını getiremedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.