merhaba arkadaşlar host olmak istiyorum.benim yaşım 16 , 1997 doğumluyum hangi firma alır acaba pamukkale metro ulusoy.birazda bilgi verirmisiniz staj veriyorlarmı kurs yaniii..
hocam batıda rahat çalışırsın..ama doğuda hem muavin hemde host olarak çalışırsın...ayrıca uykuyuda pek sevmiceksin..çünkü doğru dürüst uyuyamazsın...
doğu değilde bodrum istanbul bodrum izmir bodrum ankara felan kamilkoç metro ulusoy.hangisi alırki acaba :D ben sordum çalışamazsınız dediler ama nasıl olur :D
yaşın tutmalı 1 varan gibi firmalarda çalışmak istiyorsan lise bitmeli sigortaya bağlanmaslısın okuyorsan part time lık alırlar seni birde denerler staj süresi deriz biz buna 1-2 sefer atarsın sonra seni paraya bağlarlar.
Merhaba ben 17 yasındayım 2 ay metro turızm sivas bölgesınde calıstım acık lıse okuyorum acaba bu yaz ulusoy eya kamılkco gibi firmalara girebılırmıyım host olarak
16 yaşındayım acaba firmalar 16 yaşındakılerı işe alılar mı ıspartadayım yardımcı arkadaşlar arıyorum ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme