Şimdi Ara

TÜRK FUTBOLU ZEVK VERMEMEYE BASLADI YA SIZCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben tam bir futbol manyag1yd1m ama art1k hiç türk futbolu zevk vermiyo.
    YORUMLARINIZA 0LG0YLE BEKL0YORUM SAYGILAR:::

• BERBAT!
  • acaba tuttuğun takımla alakası varmı sence sadece tutuğun takım birinci olduğu zaman zevk alınmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: hammer8

acaba tuttuğun takımla alakası varmı sence sadece tutuğun takım birinci olduğu zaman zevk alınmaz

asy de nobre yeterince zevk verdi sanıyordum amma doyumsuzsunuz sizde kardeşim yawww

• son 2 yılda sadece bir zevkli maç vardı FB-3-4-BJK ne maçtı ama yaa
  • türk futbolunun hem zevk vermiyo hemde batıyo
    şampiyonlar liginde tek takıma doğru
    avrupa şampiyonasına katılamadık
    dünya kupasına katılamadık
    daha sayıyımmı?????????????
  • katılıyorum türk futbolu zevk vermiyor.bence birazda bu hakemlerden oluyor.birde bazı takımların iyi oyuncu alamaması.cünkü kluplerde para yok.birde bizim futbolcularımız calışmıyor.bir ronaldinho kendi saatlerce topla calışıyormuş.hatırlarsın piyer fan hydonk bile frikik calışırdı kendi.idmandan hariç.
  • türk futbolu nezaman zevk verdiki 96-2000 dönemindede gs diğer takımlardan öndeydi aradaki tek fark gs avrupada o dönem içinde 2 kupa aldı sonuçta avrupada geçici başarı kazanmış olduk kalıcı başarı için ise bi futbol ekolumuzun olması lazım bu nasıl olur futbolcuları küçük yaştan itibaren eğiterek yetiştirmeliyiz isviçre maçında 3-1 den sonra o maçı vermemizin tek nedeni budur
  • Esasen dünya futbolunda bir çöküş var,takımlar ve teknik adamlar ofansif futbol yerine defansif futbola prim vermeye başladılar.Bugün dünyanın maddi açıdan en rahat klübü Chelsea'nin teknik adamı gidip takıma defansif futbol oynatıyor(sırf bu yüzden Mourinho'ya prim vermiyorum ve prim verenlere de kızıyorum).Be kardeşim senin elinde sonsuz bütçe var.İmkan var,kur şöyle efsane bir kadro,fırtına gibi es,izleyenleri mest et,tarihe geç.Ama yok ille de gol yemeden 1-0'a bağlayalım,garanti olsun bizim olsun mantığı.Jose Morinho çok başarılı bir teknik adam ancak bence asla ve asla bu yüzden büyük bir hoca değil.Diğer tarafta biz Fatih Terim gibi bir hocayı yiyip bitirmeye çalışıyoruz.(Lucescu'yla kıyaslamalar falan inanamıyorum ya).Chelsea'nin imkanları Terim gibi büyük düşünen ve ofansa prim veren bir hocaya verilse o takım şu anda efsane olmuştu.Diğer taraftan Bercelona Reijkard'la beraber hücum futbolu felsefesini aldığı ultra ofansif futbolcularla(Ronaldinho,Eto,Deco gibi) geliştirmeye başladı ve şu anda taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin gözdesi.Önümüzde Chelsea-Barcelona eşleşmesi var.Umarım Barcelona hücum futbolu ve dünya futbolu geleceği adına bu turu atlar.Geçen yılki kurada Chelsea atladı ama topu Barcelona oynadı,Chelsea beleş kontra atak futboluyla futbol hırsızlığı yaparak turu geçmişti.

• türk futbolu çok kötü artıkwalla ingiltere ligi bide ona ilave barcelona maçlarını seyrediyorum,o zaman futbola doyum olmuyo.keşke bizde de öyle olsaydı ama nerdeee...

• quote:

Orjinalden alıntı: Sportivo

Esasen dünya futbolunda bir çöküş var,takımlar ve teknik adamlar ofansif futbol yerine defansif futbola prim vermeye başladılar.Bugün dünyanın maddi açıdan en rahat klübü Chelsea'nin teknik adamı gidip takıma defansif futbol oynatıyor(sırf bu yüzden Mourinho'ya prim vermiyorum ve prim verenlere de kızıyorum).Be kardeşim senin elinde sonsuz bütçe var.İmkan var,kur şöyle efsane bir kadro,fırtına gibi es,izleyenleri mest et,tarihe geç.Ama yok ille de gol yemeden 1-0'a bağlayalım,garanti olsun bizim olsun mantığı.Jose Morinho çok başarılı bir teknik adam ancak bence asla ve asla bu yüzden büyük bir hoca değil.Diğer tarafta biz Fatih Terim gibi bir hocayı yiyip bitirmeye çalışıyoruz.(Lucescu'yla kıyaslamalar falan inanamıyorum ya).Chelsea'nin imkanları Terim gibi büyük düşünen ve ofansa prim veren bir hocaya verilse o takım şu anda efsane olmuştu.Diğer taraftan Bercelona Reijkard'la beraber hücum futbolu felsefesini aldığı ultra ofansif futbolcularla(Ronaldinho,Eto,Deco gibi) geliştirmeye başladı ve şu anda taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin gözdesi.Önümüzde Chelsea-Barcelona eşleşmesi var.Umarım Barcelona hücum futbolu ve dünya futbolu geleceği adına bu turu atlar.Geçen yılki kurada Chelsea atladı ama topu Barcelona oynadı,Chelsea beleş kontra atak futboluyla futbol hırsızlığı yaparak turu geçmişti.

abartı ofans da iyi değildir realin durumu ortada ama dediklerine katılıyorum sonuçta seyirci futbol izlemeye geliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

Orjinalden alıntı: Sportivo

Esasen dünya futbolunda bir çöküş var,takımlar ve teknik adamlar ofansif futbol yerine defansif futbola prim vermeye başladılar.Bugün dünyanın maddi açıdan en rahat klübü Chelsea'nin teknik adamı gidip takıma defansif futbol oynatıyor(sırf bu yüzden Mourinho'ya prim vermiyorum ve prim verenlere de kızıyorum).Be kardeşim senin elinde sonsuz bütçe var.İmkan var,kur şöyle efsane bir kadro,fırtına gibi es,izleyenleri mest et,tarihe geç.Ama yok ille de gol yemeden 1-0'a bağlayalım,garanti olsun bizim olsun mantığı.Jose Morinho çok başarılı bir teknik adam ancak bence asla ve asla bu yüzden büyük bir hoca değil.Diğer tarafta biz Fatih Terim gibi bir hocayı yiyip bitirmeye çalışıyoruz.(Lucescu'yla kıyaslamalar falan inanamıyorum ya).Chelsea'nin imkanları Terim gibi büyük düşünen ve ofansa prim veren bir hocaya verilse o takım şu anda efsane olmuştu.Diğer taraftan Bercelona Reijkard'la beraber hücum futbolu felsefesini aldığı ultra ofansif futbolcularla(Ronaldinho,Eto,Deco gibi) geliştirmeye başladı ve şu anda taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin gözdesi.Önümüzde Chelsea-Barcelona eşleşmesi var.Umarım Barcelona hücum futbolu ve dünya futbolu geleceği adına bu turu atlar.Geçen yılki kurada Chelsea atladı ama topu Barcelona oynadı,Chelsea beleş kontra atak futboluyla futbol hırsızlığı yaparak turu geçmişti.

abartı ofans da iyi değildir realin durumu ortada ama dediklerine katılıyorum sonuçta seyirci futbol izlemeye geliyor

Bu sene İngiltere Premiere ligin izlenilme oranlarında geçen senelere göre %6-8 arasında istatistiksel olarak belirlenmiş ve gözle görülür biçimde de bir düşüş var.Hem stadyuma gelen hem TV başındaki seyirci sayısında düşüş var.İngilizler şu anda bunu sorgulamaya başladılar.Bunda da en büyük sebep olarak Jose Mourinho'yu görmekteler.Neden olarak da İngilizlerin klasik 4-4-2'sini terk edip tek santroforlu katı bir 4-5-1'i takımına oynatması ve İngilizlerin şova,heyecana,tempoya yönelik oyunu benimsememesi.Başarılı olunca da ister istemez bazı takımlar Chelsea'nin oynadığı sistemi model almaya başladılar.Böyle olunca da seyir zeyki taraftara da yansıdı.

• Arkadaşlar bu sene 1 şampiyonlar ligi 2 de uefa kupasına gideceğiz.nerden nereye.galatasarayın uefa kupası alıp türk futboluna kazandırdığı puanlar sayesinde bu güne kadar geldik eğer gelecek sene bir şeyler değişmezse artık bir daha zor toparlanır türk futbolu bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: refref

quote:

Orjinalden alıntı: hammer8

acaba tuttuğun takımla alakası varmı sence sadece tutuğun takım birinci olduğu zaman zevk alınmaz

asy de nobre yeterince zevk verdi sanıyordum amma doyumsuzsunuz sizde kardeşim yawww

hayır tuttuğum takımla alakası yok genelleme olarak gerek MİLLİ TAKIM gerekse kulüpler bakımından zevk vermiyooooooo

• quote:

Orjinalden alıntı: BuTcHeRAlis

Arkadaşlar bu sene 1 şampiyonlar ligi 2 de uefa kupasına gideceğiz.nerden nereye.galatasarayın uefa kupası alıp türk futboluna kazandırdığı puanlar sayesinde bu güne kadar geldik eğer gelecek sene bir şeyler değişmezse artık bir daha zor toparlanır türk futbolu bence.

benim bildiğim seneyede 2 takım gidiyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.