< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk İş Başkanı Ne İşe Yarar?
-
-
-
Xhxhxjxkxkx
Sorsan cembabbeci sözde solcu ama hepimizden zengin arkidişler sabaha kadar savunur bu dedeyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hepsi kukla.
seçimlerin ilk ayağında yazmıştım S Oğan'a gerekirse 1 milyar verir anında satın alır diye.
şu işe yaramaz sendika kuklaları bile servet kazanıyor, S Oğan gibi seçim kazandıran büyük kukla tabii ki 1 milyarı hak eder.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
asgari ücret ile çalışmayan kimse gidip orda pazarlık edemez.
Kendisine para verenlerin yani sendika üyelerin hakkını savunuyor işte muhtemelen 25 binden aşağı sendika üyesi yoktur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşe yaramasına gerek yok hükümet yeterli bir miktar verdi zaten asgari ücrette
Bunlar bir numaralı sarı sendika. Bunlara üye işçilere bakın bakalım hangisi mutlu. Bunlar neden en çok üyeye sahip çünkü çoğu zaman bunları işçi disk sendikasını getirmesin diye patron kendi getiriyor böylece diskin daha fazla üyeye ulaşması da engelleniyor.
Zaten komisyonda işçi tarafı tam komediydi
Gazeteci haber müd. (zarfı veren kişi)
Aşçı
Kuaför
Kara yollarında taşeron işçi
Bunlar asgari ücretli yersen
Her sene olduğu gibi yine uyduruk bir rakam açıkladılar sonra yine üstlerine düşeni yapıp milyonlarca insanı masada sattılar.
-
'Çalışanları enflasyona ezdirmeyeceğiz' diyen Erdoğan'a tek laf edemeyen amip sürücü yine suçu başkasına atmış :)
Beter olun
-
Asgari ücret 627 dolar oldu daha neyin zammı olacak ?
Sen ne ürettin de Almanya'da ki gibi maaş istiyorsun...
Herkes tüketimini azaltacak.Bu enflasyonun düşmemesinin ana sebebi milletin tüketim çılgınlığı...
-
şimdi seni linç edeceğim
-
durmak yok. mehter eşliğinde.
audi' sine bindikten sonra toplantıdan uzaklaşır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 25 Aralık 2024; 13:13:51 > -
herkes engellemiş seni galibe artık cevap bile vermiyorlar.
sen aslında yoğğğsun yoğğ.
-
Hepsi sarı sendikadır. İşçi yararına icraatları yok.
-
Üretmeden tüketmeye alışmış kitleye 100 bin TL maaş versen onu da harcar açız der...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 25 Aralık 2024; 18:26:0 > -
halkı 22 senedir öyle pasifize ettiler ki, kukla sendikanın son açıklamaya katılmaması "tepki" olarak haber oluyo.
maşallah adamlar "hiçbir şey yapmadan" tepki gösteren pozisyonunu elde etmeyi başardılar.
böyle sert tepki tarihte görülmedi. sendika dediğin böyle olur.
-
Yalamalari gelmis konuda bana salliyor hocam
Bu millete her sey mustehak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yoo çokta haksız değil satışlar gayet iyi heryer ağzına kadar tıklım tıklım dolu ha oda hükümetin suçu doğru,500 tl lik çikolatada bile evereste kadar sıra var.
biri yer diğeri bakar yaptılar.
ben eceviti özledim adam mıçtımı herkesin ağzına mıçıyordu cidden özledim,şu memur beyaz yaka tayfasının pörtleyen suratını görmek için bile gerçek solcu halkçı bir adama oy veririm akp gelir adaletsizliğinin vahşi kapitalizmin dibine vurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Aralık 2024; 16:19:43 >
Benzer içerikler
- singapur pasaportu neden güçlü
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- tei çalışan yorumları
- nur tuğba aktay boşandı
- genç emeklilere tavsiyeler
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- telefon iade edilir mi
- iphone servis yok hatası
- e devlet kimlik kısıtlama
- kasım ayı elektrikli araç satış rakamları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X