Şimdi Ara

TURK.NET REZALETİ - BU FİRMADAN UZAK DUR !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, bu anlattığınız süreci detaylı olarak kontrol edip size geri dönüş yapmak isterim. Aklınızda bir soru işaretlerinin kalmasını istemeyiz. Hizmetinize ulaşmam gerekiyor. Rica etsem bana GSM numaranızı veya müşteri numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
    öncelikle herkese firma hakkındaki çeşitli görüşlerdeki yorumlarından dolayı teşekkürler. birçoğumuzun tecrübesi farklı yönde ve hala hizmet alabilen insanları görmek sizler adına sevindirici. umarım sizde bu firma hakkında bir sorun yaşamazsınız.

konuma dönecek olursak, firma 2 gün önce benden bilgilerini istediğini iletmişti yukarıdaki mesajda ve bende son bir umut ile tabi ki bilgilerimi gönderdim. ancak sonuç maalesef ki sizinde görebileceğiniz gibi değişmedi. benim sorunu bu kadar gündemde tutmak istememin en büyük sebebi iletişimsizlik arkadaşlar. bakın 12.09'da teslim olan belgeden bahsediyorum burada. eğer siz bir firma ile 40 gündür sorun yaşıyorsanız normal şartlarda firma yaşanan sorun hakkında sizi sürekli olarak bilgilendirir. şu şu sebepten dolayı henüz hizmetinizi açamadık, tahmini planlama süremiz şu kadardır, üzerinde çalışıyoruz vs.. buna göre bende derim ki +- 5 günde demek ki hizmetim gelecek ve bende kulllanıma başlayacağım. ancak bunların hiçbirisinin olmaması ve sizi 40 gün boyunca tamamen karanlıkta beklemeye sürüklemeleri gerçekten kabul edilebilir bir durum değil. bundan sonraki süreç artık düzeltilemeyecek bir boyuta ulaştı ve bende kendileri ile yasal yollardan irtibata devam edeceğim.

bundan sonraki süreçte iptal dilekçesinin sonuçlanma süresi, başka bir firmaya geçişim ne kadar sürede tamamlandı, sorun yaşandı mı, çıkardıkları haksız faturaların yasal süreçleri ne oldu gibi tüm süreci bu başlık altından paylaşmaya devam edeceğim.

TURK.NET REZALETİ - BU FİRMADAN UZAK DUR !!!!

• turknet pişmanlıktır bulasmayın sakın
  • Valla ben çoooook memnunum. 75 mpit ve akk siz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hız, fiyat, akk konularında ben de memnunum ama oyun oynayacaksanız türk.net leş. Gündüzleri 40-50 olan ping akşamları 90-130 arası değişiyo. Hele haftasonları çooook daha beter. Keşke 15 mbit verip ping sorununu yaşatmamış olsalardı. Ama sıradan kullanıcılar için bunların hiç bi önemi yok tabi ki.
  • Kurumsal değil, biraz daha personel işe alsa sanırım o fiyattan satamaz.

Sol ttnet gibileri en azından müşteri hizmetleri var.
  • Kullandığım İnternet aboneliğim 11. Ayda bitiyordu. Türknet i araştırayım dedim sosyal medyada yorumlara baktım kullanıcıların %95 i şikayetçi. Başvuru yapıpta İnterneti gelmiyenlermi dersin 35 mgb alıpta 3 mgb İnternet verilenler mi dersin arıza kaydı oluşturup da 1 2 ay bekleyenler mi dersin. Bunun gibi niceleri dolu. Bu şikayetleri gördükten sonra Türknetin yakınından bile geçmez insan. AKN yok yok diye reklam yapacaklarına önce adam akıllı hizmet vermeleri gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her şeye rağmen 2005'ten beri Türk Telekom'la devam ediyorum. Taahhütümü de geçen ay yeniledim.
  • anthym kullanıcısına yanıt
    Aynen 5 10 lira fazla ama kafan rahat.

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Türknet malesef sahtekar bir firma gördüğüm kadarı ile sizin gibi bir sürü insan madur üstelik Davetiye ile üye getirenlere özel Whatsapp Destek hattı bile var...

TürkTelekom iyidir.
    Türk Telekom iyi değil. Bence hiçbiri iyi değil çünkü Türkiye'de tüketici haklarını arayana kadar uğraşması gereken bir sürü konu var, son önceliği hakkını aramak oluyor çünkü çoğu kişi karnını doyurmakta zorlanıyor, bunu fırsat bilen bu tekeller de olabildiğince az hizmet çok fatura mantığı ile yıllardir milleti yoluyor.

35mbit internet tarifem var nakil yaptirdim önceki yerimde ilk 16 -18 arası cikiyordu hizim elit hizmet talep ettik mecbur gelip bir guzel parasını alıp 32-33 mbit e çıkarttılar, hadi diyelim birinci seferde daire ankastresinde sorun vardı.

Gecen hafta nakil yaptırdım,35mbit yine,32-33 mbit alıyordum 100 lira verdim elektrikçiye kablo masrafı dahil evimden apartman ankastresine direk 0 ekleme ile kablo çektik kayıpsız hat, 2 gun sonra hızım 14 e düştü modemi resetledim 23/24 aliyorum su anda, ne yapiyorlar?

Elit hizmet satın al diye bilerek hızını düşürüyorlar.

Türk Telekom iyi değildir

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Biz kendi kendimizi getirdik. Evde iki hat var nasıl o hatayı yaptık bilmiyoruz. Hadi biz o hatayı yaptık ulan ikisi birden mi çöker bari sıra sıra olsaydı ayın 20. günündeyiz ilk 17 gün internetler 3mbps indirme 0.1 yükleme gördü sonra yükleme düzeldi 17.günde ama indirme hala 3mbpslerde. İki hesaptan da yükleniyorum. Hep aynı yapacağız edeceğiz saha ekipleri ile iletişime geçtik öncelik vericekler. Sizin saha ekibinizi öpeyim. Kopyala yapıştır müşteri ekibiniz yerine yapay zeka koysaydınız para gitmezdi. Adamlara sorun düzelmez ise aboneliğin kapatılmasını talep ediyoruz yazıyorum. Adam cevapta bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yazıyor sizi tercih eden ruh halime ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: king56

turknet altyapısı çöp
    türknet altyapısı diye bir şey yok;prensip olarak bir şeyi taahhüt ettiysen yapmalısın,burada türknete suç bulabilirsin,ama altyapıya yatırım yapmak,vdsl port sayısını arttırmak da türk telekom'un işi.halbuki telekomun arap görünümlü sahipleri paraları iç edip,kredi borcunu bile ödememişler.Şimdi de hisseler kredi veren bankalar geçti.Şimdi iki laf da bu şirketi yerli bankalardan kredi verdirerek bunlara satanlara ve bunca senedir yeterli yatırım yapmayıp bütün kar paylarını iç edenlere de ediverin bir zahmet.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.