Şimdi Ara

Türk oyunu Funky Bird(Korkak kuş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunumu indirip bi de yorum yaparsanız çok sevinirim sizlerden destek bekliyorum...
    Funk Bird Play store

Tek yapmanız gereken ekrana dokunarak kuşu engellerin arasından geçirmek.Peki ya göründüğü gibi kolay mı ? Oyunda Bestofgame bölümünde oynayanlar arasında en çok skora ulaşanın ismi yazılıyor ! Haydi sende en iyi skorunu yap ve buraya ismini yazdır !
    Özellikler:
    1)Ekran resmi çekme butonu eklendi
    2)Bestofgame(oyununeniyisi) bölümü eklendi bu bölümde oynayanlar arasında en yüksek skoru yapanın ismi yazılıyor ve birincilik tacı veriliyor
    3)2d muhteşem grafikler

Türk oyunu Funky Bird(Korkak kuş) Türk oyunu Funky Bird(Korkak kuş) Türk oyunu Funky Bird(Korkak kuş) Türk oyunu Funky Bird(Korkak kuş)

• ellerinize ,zekaniza sağlık diğer arkadaşlar da lütfen paylassin ,tebrikler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşeşkkür ederim...Desteklerinizi bekliyorum kardeşlerim artık Türklerin sesini duyurma vakti geldi !!!!!
  • Salak bir oyunun 20000 cakmasini cikardiginiz icin bravo turklerin sesini duyurucakmis birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen onu da yapamıyon ne iş ? Hem ben başkaları gibi direk Flapy Bird i Play Storeye sürmedim azcık emege saygı ordan laf söylemesi kolay Bi de bu işi tek başıma yapıyorum ekip degilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.