Şimdi Ara

Türk Özel Kuvvetleri Battlefied ve Arma Klanı Tanitim Konusu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/4625e9d3-3132-459c-b8fc-6fe80b1d75bf/ToK-Turk-Ozel-Kuvvetleri-Domination/

Arkadaslar serverimiz domınatıon olarak yapıladırdık butun oyuncularımız bekleriz geri dönüşler seklinde kuraları yapıladırabiliriz bir suredir official olarak kulanılmaktaaydı bugun itibari ile ranked olar kulanıma acılmıstır tum bf oyuncularında desteklerini bekliyoruz
  • pompali ile ölünce silah yasaklayan server mı burası.
    hiç muhatap olmayın arkadaşlar admini vurusanız serverdan kicklenirsiniz. beni kickleyen admıne selam söylüyorum anladı o
  • fallofday kullanıcısına yanıt
    dogrudur ben sizi kicklemedim yanliz bu kadar sinirlemeyin hocam sakin olun bunun bir oyun oldugnu unutmayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

pompali ile ölünce silah yasaklayan server mı burası.
    hiç muhatap olmayın arkadaşlar admini vurusanız serverdan kicklenirsiniz. beni kickleyen admıne selam söylüyorum anladı o

Serverlara girerken kuralları okuyunuz. Sonra kick yedim ban yedim ayağına yatıp çamur atmayınız kimseye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

pompali ile ölünce silah yasaklayan server mı burası.

İlla gözüne gözüne mi sokalım o yazıyı.İlk önce kuralları öğren sonra gel ahkam kes...
     Türk Özel Kuvvetleri Battlefied ve Arma Klanı Tanitim Konusu

• arkadaşlar herkez pompalı ile öldürüyordu zaten oyun içinde çıktı bu kural 5-6 adam vurdum zaten pompalı ile keza o kadar da vuruldum.oyun içinde kicklendik.
    konuştuğun kelimelere dikkat et ahkam kesmiyorum olanları yazıyorum.
    cibiliyetsizlik yapma gelip buraya boşa konuya yazmıyorum
  • waroflords kullanıcısına yanıt
    hocam sinirlenmek kızmak değil sadece üzüldüm oynuyorum serverınızda.yabancı serverlarda oynamayalım kendi serverlarımıza destek verelim diyoruz.oyun içinde kural değişince insanın gerçekten zoruna gidiyor.
    Bu durumdan dolayı çok üzgünüm hocam ancak bir önceki gün gece yarısına kadar no expo no ağırgün yapmıştık şahsen admin arkadaşlar değiştirmiş olmalı yaşanmasaydı iyiyidi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • waroflords kullanıcısına yanıt
    olsun önemli değil hocam canın saolsun senin. yine devam ederiz oyun oynamaya
    anlayisin için teşekurler hocam her zeman sorunlar olabilir önemli olan cözume kavusturmak daha önemli saglıklı bir server kurmaya caliyorum sadece ranked olarak ayardımkı kufur v.s rahatsızlık veren arkadasaları serverden uzaklastırmak ıcın
  • Şu c4,pompalı, bomba, stinger falan yasaklayan serverları hiç anlayamıyorum taşla sopaylamı çatışacaksınız?

• iwanthidan kullanıcısına yanıt
    Stinger bence yasaklanması lazım bu ne arkadaş heli kalkınca 15 kişi çıkartıyo stingerı kitleniyo

• iwanthidan kullanıcısına yanıt
    Domination serverde stingeri kime atacaksınız :) bu arada server domination olduğu için sadece el bombası serbest

• quote:

Orijinalden alıntı: waroflords

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/4625e9d3-3132-459c-b8fc-6fe80b1d75bf/ToK-Turk-Ozel-Kuvvetleri-Domination/

Arkadaslar serverimiz domınatıon olarak yapıladırdık butun oyuncularımız bekleriz geri dönüşler seklinde kuraları yapıladırabiliriz bir suredir official olarak kulanılmaktaaydı bugun itibari ile ranked olar kulanıma acılmıstır tum bf oyuncularında desteklerini bekliyoruz

Hocam server şu an kapalı mı? Favorilerimde idi ancak şuan gözükmüyor, linkte de doesn't exist hatası veriyor. Server açıksa yeni bir link verebilir misiniz?

• oğuz15 O kullanıcısına yanıt
    server ilgili bir sorun var teknik olarak servis saglayicimizla görüstük bugun acilmasini bekliyoruz mesajiniz icin tesekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waroflords -- 14 Mart 2015; 10:58:58 >
  • oğuz15 O kullanıcısına yanıt
    Serverimiz yayindadir

• Nerde görsem raporluyorum ,raporlattırıyorum. Türk takımlarının hepsi ya hile kullanıyor yada liderleri oyundan atıyor.
  • Türk takımları diyerek cemberi daraltmayalim türk oyuncuları diyelim

• Bu konu cok fazla Battlefield olmus

Konuyu biraz arma videolarimla arma'ya kaydirayim.

ATC turnuva videolari :

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.