|
Bildirim
2 yandaş birbirine rant kapısı aralamış.
|
Avrupanın en büyük cart curtuna isim babası oll. Gel Türkiyenin göbeğinde çekme. Ve ISS ler arasında 3.ol tam çöp bir şirket olma yolunda hızla devam.. Git fiber döşe. Bağlantı hızları en düşün 500 Mbps yap.. Yer mii yemezz tabee. Git kahve cart curtuna bieyler oll.. |
Millet 5 g ye geçti 6 g geliyor bizde de ne internet altyapısı nede telefon altyapısı gelişmiyor ancak boş işlerle uğraşıyorlar faturaya gelince de 20 GB ye 400 TL istiyor herifler
|
Afferin çok güzel bir iş yapmışlar, bize makul tarife verin reklam yapmayın
|
Aylık minimum 400₺ istiyor internete bu paralarla gidip kahveciye isim ortağı olacağına kaliteli hizmet versin. Yabancı tarifeleri 10’da biri rezillik ya
|
Her yeri fiber döşesin 500 mbts de versin sonra reklam yapsın bizde destekleyelim ama nerde boş işler müdürlüğü çalışanları daha da beter yatıp oturuyor
|
Ofislerinde kahve içmekten başka bir işe yaramayanlardan, millete faydası olacak bir proje beklenemezdi zaten.
Fiberi yok döşemeye, caka satar kahve zinciriyle. |
|
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dışarıdan hoş gözüküyor ama ben sevmedim. Bir kez çok gürültülü. Mekanın kendisi değil de etrafı tam bir sanayi alanı. Koca koca tırlar, kamyonlar geçip duruyor. Kötü kokuyor geliyor hep. Temiz hava yok. Bunun yerine Kadıköy İskele Kütüphane gidin daha iyi. |
|
Türk Telekom kahve içmekle uğraşacağına karşı sitede fiber varken benim neden 3mbit internet aldığımı bana açıklasın... Ya da Starlink için kulis yapmayı bıraksın, Starlink gelsin ben de iyi internetin tadına varayım... |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Avrupanın en büyük cart curtuna isim babası oll. Gel Türkiyenin göbeğinde çekme. Ve ISS ler arasında 3.ol tam çöp bir şirket olma yolunda hızla devam.. Git fiber döşe. Bağlantı hızları en düşün 500 Mbps yap.. Yer mii yemezz tabee. Git kahve cart curtuna bieyler oll.. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 5 Kasım 2024; 09:57:28 > |
|