Şimdi Ara

Türk Telekom, Avrupa'nın en büyük kahve deneyim merkezine adını verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom, Avrupa'nın en büyük kahve deneyim merkezine adını verdi
    Türk Telekom, kahve tutkunlarını hedefleyen önemli bir iş birliğine imza attı. İstanbul’da bulunan Espressolab Roastery’nin adı “Türk Telekom Prime Espressolab Roastery” olarak güncellendi.

Türk Telekom Prime Espressolab Roastery, Avrupa’nın en büyük ve Türkiye’nin en çok ziyaret edilen kahve deneyim merkezi olma özelliği taşıyor. Mekanda müşteriler farklı kahveleri tadabilmenin yanı sıra çeşitli workshoplar ve etkinliklere katılabiliyor.

Ayrıca Bkz.İnternet upload hızları (Tüm internet servis sağlayıcılar)

Türk Telekom ve Espressolab iş birliği ile çeşitli konserler, atölyeler, workshoplar, film gösterimleri ve kültür sanat etkinlikleri düzenlenecek. Türk Telekom Prime müşterileri tüm etkinliklerde yüzde 30 indirim ayrıcalığından yararlanacak. Ayrıca Prime’lılar tüm Espressolab noktalarından her hafta hediye kahve içme fırsatından faydalanabiliyor. 

• 2 kişi bağlanınca İnternet 5mbite düşen bi yer için iddialı bir isim olmuş yada cuk oturmuş mu demeliyim

• Ben evime Siemens EQ900 Barista özellikli kahve makinası alarak kahve lezzetlerini eve taşıdım.

Telekom ve zincir kahve ikilisi beni cezbetmedi.

• 2 yandaş birbirine rant kapısı aralamış.

• joven kullanıcısına yanıt
    Tamam

• Boş boş işler. Aylak bakkal yine tartıyor bir şeyler.

• Sahipleri kanka olunca işler kolaylaşıyor demek ki :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kahveleri malum markadan daha güzel en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet 5 g ye geçti 6 g geliyor bizde de ne internet altyapısı nede telefon altyapısı gelişmiyor ancak boş işlerle uğraşıyorlar faturaya gelince de 20 GB ye 400 TL istiyor herifler

• Dışarıdan hoş gözüküyor ama ben sevmedim. Bir kez çok gürültülü. Mekanın kendisi değil de etrafı tam bir sanayi alanı. Koca koca tırlar, kamyonlar geçip duruyor. Kötü kokuyor geliyor hep. Temiz hava yok. Bunun yerine Kadıköy İskele Kütüphane gidin daha iyi. Türk Telekom, Avrupa'nın en büyük kahve deneyim merkezine adını verdi Ucuz, deniz manzaralı, internet, elektrik bedava. Her yerde priz var.

• Afferin çok güzel bir iş yapmışlar, bize makul tarife verin reklam yapmayın

• Türk Telekom kahve içmekle uğraşacağına karşı sitede fiber varken benim neden 3mbit internet aldığımı bana açıklasın...

Ya da Starlink için kulis yapmayı bıraksın, Starlink gelsin ben de iyi internetin tadına varayım...

• Ofislerinde kahve içmekten başka bir işe yaramayanlardan, millete faydası olacak bir proje beklenemezdi zaten.

Fiberi yok döşemeye, caka satar kahve zinciriyle.

• Paralarımız nerelere gidiyor. Bu reklamı iç piyasada insanlara indirim veya uygun taksitle telefon olarak verseydi? Gerçi olmaz halkın yararına olurdu o

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aylık minimum 400₺ istiyor internete bu paralarla gidip kahveciye isim ortağı olacağına kaliteli hizmet versin. Yabancı tarifeleri 10’da biri rezillik ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupanın en büyük cart curtuna isim babası oll.

Gel Türkiyenin göbeğinde çekme. Ve ISS ler arasında 3.ol tam çöp bir şirket olma yolunda hızla devam..

Git fiber döşe. Bağlantı hızları en düşün 500 Mbps yap.. Yer mii yemezz tabee.

Git kahve cart curtuna bieyler oll..

• ya havle..

• SLAHS kullanıcısına yanıt
    Her yeri fiber döşesin 500 mbts de versin sonra reklam yapsın bizde destekleyelim ama nerde boş işler müdürlüğü çalışanları daha da beter yatıp oturuyor

• Turk Telekom 15 Temmuz Milli İrade Kahvehanesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 5 Kasım 2024; 09:57:28 >
  • faturalara %200 zam yap sonra gösteriş yap.180 tl olan faturalar sözleşme bittiği için yeni sözleşmeler en az 550 tl den başlıyor hükümet muhalefet el ele vatandaşı düşünen yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.