Şimdi Ara

Turk telekom cekim gücü nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
38.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10gb 39 tl lik tarifeye gecmeyi dusunuyorum ama 4g si nasil dir hic bilmiyorum internet hizi onemli benim icin kullananlar memnun mudur

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türk Telekom Çekim Gücü Nasıl Arttırılır?

Türk Telekom, Türkiye'nin önde gelen telekomünikasyon sağlayıcılarından biridir ve geniş bir mobil ağa sahiptir. Ancak, bazı durumlarda Türk Telekom mobil çekim gücünün zayıf olabileceğini görebilirsin. Bu sorunu gidermek ve Türk Telekom çekim gücünü arttırmak için yapabileceğin birkaç adım şunlardır:

• Türk Telekom Çekim Gücü Haritasını Kullan: Türk Telekom'un resmi web sitesinde, çekim gücü haritasına erişebilirsin. Bu harita, bulunduğun bölgedeki çekim gücünü görmeni sağlar. Çekim gücünün zayıf olduğu bölgeleri tespit ederek, bu alanlardan kaçınabilirsin.

• Türk Telekom Müşteri Hizmetlerine Başvur: Müşteri hizmetleri temsilcileri, Türk Telekom çekim gücü sorunlarını çözmede sana yardımcı olabilir. Çekim gücünün zayıf olduğu bölgeleri bildirebilir ve destek alabilirsin.

• Mobil Cihazını Kontrol Et: Mobil cihazın da Türk Telekom çekim gücünü etkileyebileceğini unutma. Antenleri temiz olduğundan ve cihazının yazılımının güncel olduğundan emin ol.

• Sinyal Güçlendirici Kullan: Sinyal güçlendiriciler, Türk Telekom çekim gücünü iç mekanlarda iyileştirmek için kullanılabilir. Bu cihazlar, sinyal alımını artırmak için tasarlanmıştır.

• Çift SIM Kart Taşı: Farklı bir operatörden ikinci bir SIM kart taşımak, Türk Telekom çekim gücünün zayıf olduğu alanlarda bağlantı sağlamaya yardımcı olabilir.

Bu adımları izlediğinde, Türk Telekom çekim gücünü arttırabilir ve mobil bağlantını iyileştirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 4.5 g Çektiği sürece hızdan yana sıkıntın olmaZ rahat ol
  • Uzun yillar turk telekom kullanan biri olarak tarafsiz yorum yapacagim. Eger sehir merkezindeysen cok buyuk olasilikla sorun yasamazsin. 4.5g genellikle hizlidir. Marmara bolgesi ege bolgesi genel olarak iyi hizmet alirsin 3g kapsamasi baya genis. Karadenizde sikintili 2g kapsamasi bi cok yerde var. Yollarda koylerde hatta bazi ilcelerde halen 3g yok. Ama her sene daha da gelisiyo alt yapi. Cok fazla sorun yasayacagini sanmiyorum. Istanbuldaysan 4.5g gayet iyi. Tavsiye ederim.
  • Vodafondan iyi çektiği kesin ses kalitesi bile daha iyi
  • sorun yok, iki sene önceye göre %200 gelişme var
  • ankara merkezdeyim şu konuya mini sürümde girebilmek için 25 saniye bekledim, öyle bi çekim gücü var.
  • practice kullanıcısına yanıt
    forumda bi sıkıntı var
  • şehir merkezlerinde sıkıntı yok ama biraz kırsala geçince telefon çekse bile net çekmiyor
  • telekomun cekim haritasi var internette oradan en çok bulundugun yerlerde ne cekiyor bak sonra kararini ver
  • kesinlikle geçmemeni öneririm kullanıyorum şehir merkezinde bile çekmediği oluyor şehir dişina çıktıgında dağ başında vs çekmiyor kesinlikle geçende dupnisa mağarasina gittim mağaranin zirvesine çıktım telefona baktım çekmiyor yanımda birinin telefonu çaldı ve turkcelldi o an hattimi değiştirmeye karar verdim mağaraya 20 km yakında demirköy diye bir kasaba var orda bide fiber hat var baz istasyonu kuralabilicek bir hat oldugu halde hat çekmemişler telefonumu 20 km boyunca kullanamadım rezillik kimseye tavsiye etmem
  • Ne garip bende bizim köyde ve köy yollarında vf kullanamadım.

Ama avea nerede varsa turkcellde oradaydı.
  • ben şehrin kenarında bile internetle ilgili sıkıntı yaşıyorum
  • Hepsinin mutlaka çekmediği yerler veya alo diyecek sinyalin olup 3G veya 4G sinyalinin olmadıgı bu yuzden internete giremediğimiz yerler var tum operatörlerde. Fakat sıralama hala değişmiş değil. Turkcell>Vodafone>Turk Telekom olarak devam ediyor. Her ne kadar vodafone 4.5G ihalesinde dez avantajlı olsada özellikle turk telekoma göre hala internet sinyalinin kapsaması turk telekomun üstünde. Dez avantajı yuksek hızları turkcell ve turk telekom kadar veremiyor olması. Ama özellikle 3G konusunda bir turk telekom kadar üzmüyordur abonelerini.
  • Kocaeli - İzmit merkezde yaşıyorum; Çekimde sorun yok 75 - 100 MBPS hız var ortalama
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    hem vodofone hem telekom kullandim vodofone 3g ve 4g si leş isterse uzayda ceksin 4g de bile 10-20 mbps hoz veriyor ve cok yavas telekom kapsama olarak vodofone dan zayif ancak cekti mi hizini veriyor 4g nin keyfini telekomla alabildim birak cekmesin telekom vodofone cekse de intrrnetr girmiyor kampüste internete girmiyordu
  • turkcell ile devam etmeye karar verdim
  • içgüveysinden hallice
  • tarafsız bir yorum yaparak söylüyorum bunları kesinlikle firmayi kötülemek amaçlı değildir 2. senem türk telekomla tarifeleri ucuz diye geçtim açıkçası keşke geçmez olaydım diyorum tamam tarifeleri güzel fiyat olarak ama çekim gücü şehir içinde bile bazen üzebiliyor koskoca 300-350 binlik çorlunun göbeğinde akrabam oturuyor 2.katta telefonum çekmiyor veya çekiyoda çalmıyor 2g sürekli oda 2 diş bazen 3 oluyor genelde akrabama gittiğimde camın önüne bırakıyorum telefonu artık ne kadar çekerse orda çeksin diyorum arayan genelde ulaşamıyor arkadaşım aramış whatsaptanda yazmıştı wifi'den bağlanınca ordan görüpte arayabilmiştim wifi olmasa onuda göremiycez herneyse şehir göbeğinde bile çekmediği oluyor bunu türk telekom çağri merkezine belirttim taahhütüm biterken aradilar sorun olup olmadıgını sordu söyledim adresi verdim 3-4 ay sonra gittim yine aynı durum ve hala aynı durum 1 seneyi geçti bu hala bir iyileştirme yapmadılar şehır dışına çıkınca genelde 2g çekiyor benim sinyal gittiği oluyor cidden gülünç yani dağ başinda olsam neyse diyeceğim dağ başında daha çok çekmesi gereklide neyse dağ başında hiç şansın yok telefonu yok say şebeke direk gidiyor kırklareli'de dupnisa mağarası var oraya gittik geçende turkcell olan herkesin telefonu çekiyor benim telefon çekmiyor mağaranın zirvesinde 400-500 metresi vardir yükseklik olarak üstelik bu mağaraya 10 km yakınında fiber altyapı var imkan var yani hat çekebilirler 4.5g verilebilir ama kim baz istasyonu kurup oraya yatırım yapıcak insanları düşünücek şehir dişi üzüyor şehir içide arada sırada üzebiliyor fiyati ucuz yoksa 2 dakika durmam zaten bu sefer taahhüt vermeyeceğim 25 verip rezil olacağima 50 verip adam gibi bi hizmet alıcam açıkçası bölgemde vodafone iyi olsa vodafone geçerdim vodafone pass olayı yüzünden youtube internetinden yemiyor çok güzel olay sırf bundan geçerdim hızı iyi olsa bizim burda sana bunun özeti geçmek gerekirse parasına göre hizmet 25 liraya 5 gb internet 1000 sms 1000 dakika alıyorum hizmetin böyle olması normal bölgenizde yaşayanlara sormak daha mantıklıdır benim burda kötü olup sizin orda çok iyi çekimi olabilir

• Tt hattım taşıdım zeytinburnunda erikli baba cem evine gittim aşevinin bir alt katına indim sonuç tırt turkcell vodafone takır takır girerken tt ortada yok istanbulun göbeğinde çekmiyorsa ne yapayım tt hattını vodafonede evimde çekmiyor bana yine turkcelle yol göründü
  • Eyup ilcesine bagli habipler tarafinda kalan pirincci koyune kuruldugu gunden bu gune hic sinyal ulastiramamis bi hat. Bahsettigim yer koy saglik ocagi okul var hepsini gecmis mesire alani pazar gunleri insan kaynio sifir sinyal. Koyun girisinde ben adini yazmamayim bi hat kule koymus 2g 3g 4.5g verio tt 2g bile yok yillardir yaziorum ama malesef yatirim planlarinda yokmus burasi simdi bi de yol yapildi otoban gibi piknik alani yapildi 2 3 tane yayla mezarligindan kemerburgaza gelene kadar sinyal yok segir merkezinde iyi dioruz ama burasi da sehirden kopuk yer degil ormanin icinde cukurda kaliyo sadece koylu zaten kesmis umidi telekomdan ugrasmiolar hic tek ceken hatti kullaniolar sorunsuz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.