Şimdi Ara

Türk Telekom'dan indirim talep ettim verdiler. Sizce teklif iyi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Prime renkli 10gb kullanıyordum 39tl herşey dahil.
    Taahhüt bitti bu ay 59tl ödedim.
    Sonrasında siteden şikayet formu oluşturdum.
    Bugün geri dönüş oldu. Prime 12gb tarifesine 35tlden geçiş sağlandı.
    Sizce iyi bir teklif midir?
    12 ay daha tt deyiz anlaşılan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10GB'a 39 veriyorken 12GB'a 35 vereceksin, daha ne istiyorsun.

• Senin için iyi ama

15gb 35 liraya kullanım için iyi değil

• Prime oldugu icin iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

10GB'a 39 veriyorken 12GB'a 35 vereceksin, daha ne istiyorsun.
    Özetlemis

• Prime fırsatları iyiyse iyi yakalamışsın normal faturalıdan farkı yoksa 15 gb 35 tl daha iyi

• 10 gb 1000dk 1000sms 19tl onerdiler kabul etmedim. Turkcelle midi plus 3 gb 500dk 25tl ona gectim. Babamin hatti. Arayınca ulasabilecegiz en azindan. Depremden sonra sivasta olmalarina ragmen arayinca ulasilamiyor sorunu var hala cozemediler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

10 gb 1000dk 1000sms 19tl onerdiler kabul etmedim. Turkcelle midi plus 3 gb 500dk 25tl ona gectim. Babamin hatti. Arayınca ulasabilecegiz en azindan. Depremden sonra sivasta olmalarina ragmen arayinca ulasilamiyor sorunu var hala cozemediler.
    19 tl yuhh keske kabl etsydn

• Hocam teklif cok iyi ama depremden sonra babami aradigimda ulasamiyorum. 7 8 defa arıyorum ulasilamiyor. Sorunu ilettim bolgedeki sahada sorun var diyolar hala duzelmedi. Babam yillardir 13 senedir ayni hatti kullaniyor artik lanet etti adam. 25 tl turkcell tarifesi de cok uygun zaten arama icin kullanıyor daha çok. Internet 3gb hediye vs ile yeter ona.

• quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Hocam teklif cok iyi ama depremden sonra babami aradigimda ulasamiyorum. 7 8 defa arıyorum ulasilamiyor. Sorunu ilettim bolgedeki sahada sorun var diyolar hala duzelmedi. Babam yillardir 13 senedir ayni hatti kullaniyor artik lanet etti adam. 25 tl turkcell tarifesi de cok uygun zaten arama icin kullanıyor daha çok. Internet 3gb hediye vs ile yeter ona.
    Sizi anliyorum. 2008 den beri turk telekom kullanyrm.Ayni durumlar benim Basimada geldi. Depremde Baskentin gobeginde 2 gün telefonun internetine konusmasina erisemedim hep gitti geldi. Dedigin gbi isterse 10 tl olsun paket.Ben 10 gb 1000 dk sms 29 tl kullanyrdm. 39 tl yenileyelm dedi ne kabl etcem. Sonra 29.40 kurus yapalm dediler kabl etmedm. Simdide 12 gb 1000 dk sms 34 tl diyor ben yine yokum türk telekom kendine iyi baksın bu paralara super ceken gsmler var !

• Ucuz olmasindan ziyade is gormesi daha onemli. Bugun de mesela 4.5g şebekesi gitti. Sadace 2g calisiyordu. Onunda arayinca ulasilamiyor anonsu aliyorum. Duzelmedi duzelmeyecek oyle gozukuyor. 22sinde haklari yenilendu bugun ayin 25i 1 dk bile gorusme yapmis degil. Cunku ne arama yapılıyor ne de arama geliyor. Denk getirirsen caliyor. O yuzden su an bedava verse kullanilacak durumda değil.

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    butun baz istasyinladini vodafone ile ortak kullanacaklar oyuzden guncelleme yapiliyor 3 aya sorun kalmaz diye dusunuyorum. ayrica deprem zamanida sistem uzerinde guncelleme yapiliyordu sanirim depremde server kendini kapatmis ve acamadilar diye biliyorum. depremden 1 hafta once tum bayilere konu ile ilgili bilgilendirne mesajlari gitmis. vodafone da izmir ve istanbul da 2 server var o yuzden etkilenmedi pek

• quote:

Orijinalden alıntı: tlgsrcm

butun baz istasyinladini vodafone ile ortak kullanacaklar oyuzden guncelleme yapiliyor 3 aya sorun kalmaz diye dusunuyorum. ayrica deprem zamanida sistem uzerinde guncelleme yapiliyordu sanirim depremde server kendini kapatmis ve acamadilar diye biliyorum. depremden 1 hafta once tum bayilere konu ile ilgili bilgilendirne mesajlari gitmis. vodafone da izmir ve istanbul da 2 server var o yuzden etkilenmedi pek
    ortak baz istasyonu konusunda daha fazla bilginiz varsa yazabilir misiniz? Zonguldak'ta pilot uygulaması vardı, sonrasında ne oldu pek bir açıklama yok.

• boyzof B kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile çok gizli yürütülüyor depremde olanda bu zaten adam akıllı bir açıklama yok zaten bence lansman yapılacak o yüzden birşey söylemiyor tt Kasım sonunda wo wifi diyorlar bence buda wodafone nin armağanı

• tlgsrcm T kullanıcısına yanıt
    İnternette eski ericcson sistemleri yüzünden çökme yaşandı yazıyordu bilgi var mı bundan ?

• Siteden derken hangi yere indirim talep ediliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

Bu mesaj silindi.
    Bana 29 tl teklif ettiler yine gecmedim. 19 tllik zor

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    bana 1000 dk 1000 sms 15 GB ilk 4 ay 27 TL geriye kalan 12 ay ise 43 TL dediler kabul etmedim

millet yeni geldiği için 1000 dk 1000 sms 24 GB 45 TL veriyor ben aynı tarifeye geçmiyorum 15 gb için 43 tl verecem

• operatörden memundan alabilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.