Şimdi Ara

turk telekom faturalıya donuyorduk,ucuz kurtardık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • babam turk telekomda ındırımlı tarıfe sordu,gorevlıler kontorludan faturalıya cevırecektı
    tam zamanında engel oldum ıyı kurtardık,daha once faturalı kullandım her ay 20 tl gelıyorsa bır anda 300 tl geldı
    nedenı ıse bır yere uye yapmıslar..bunu ogrenmem ıcın once fatura odettıler,sonra dedılerkı
    mesajla uye olmussun..ben gelen mesajları okumuyordum oysakı soyle mesaj atmıslardı..uye olmak ıstemıyorsan hayır yaz
    bende yazmadım dıye uye yapmıslardı

• Aferin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butun faturalı kullananlar mal zaten, hepsine boyle birseyler iteliyorlar, gelen mesajlara bakıp onay vermeden kafalarına göre üye yapıp 300 500 tl kitliyorlar, hepimiz salağız fark etmiyoruz, bir sen uyanıksın fark ediyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaç aydır faturalı kullanıyorum 1 kere bile asım olmadı bile enteresan
  • Abi hakkaten bu olayı anlamıyorum, faturayı aşmayı veya ekstra ücret yansıtmayı nasıl beceriyorsunuz.

3 operatörden de çifter hattım var, tüm hatlarımda böyle üyelikler, mobil ödeme vs kapalıdır, fatura aşım paketleri tanımlı hiç sorun yok. Yani önleminizi almanız gerek.

Düzenli bi maaşı olan adamın faturasız kullanması bence hakarettir, faturasız benim gözümde her daim babasına paket yaptıran çocuklara özeldir.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    hocam olmuyor ama

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Ne olmuyo reisim

Haaaa anladım ya ne demek istediğimi cok iyi anladın, sozüm meclisten dışarı biliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 21 Ocak 2020; 23:24:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom 5G mi geldi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yıllardır faturalı hat kullanıyorum tt vodafone hepsinden de kullandım tarife ücreti neyse hep o geldi 1 lira bile fazla gelmedi

Ben de çiçeği burnunda faturalılardan olarak sana şöyle diyorum, " su çok güzel gelsene"

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    22 TL 600 dk teklifi gelirse kabul edebilirim

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    10 tl ye 15 gb İnternet 1000 dk 1000 sms kullanıyorum sen daha 22 tl ye 600 dk iste
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    ben senden de ucuz kullanıyorum merak etme bi akıllı siz değilsiniz

yalan söylemiyorum
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    biliyorum telekomun öyle indirimler yaptığını. 10 TL ye 15gb kullanabilirsin ama ben 30gb kullanıyorum her ay 15gb yetmez, düzenli bir masrafım yok ama ayda 20 TL yi geçmiyordur yaptığım harcama. iki ayda bir 35 TL yüklemem yeterli oluyor belki 3 ayda bir.
    Yani 22 TL teklifi gelse bile kabul etmem zaten muhabbet olsun diye söyledim. işim iyi benim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.