Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (728. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.574
Cevap
330
Favori
893.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

faturasiz hos25 tarifesini 3 ay kullanıp sonra da uygulamadan gelicek uygun tarifeleri beklemek

• streamin S kullanıcısına yanıt
    Taahhut bitince faturasz a geçip internetten bu paketi yükleyip faturasız kullanmak lazım değil mi hocam ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Enescelik69 E kullanıcısına yanıt

evet ...sorunsuz gecen cok kisi var .. (yalniz musteri hizmetlerini taahhutunuz bittikten sonra mi yoksa bitecegi gun (0.gun ) mu gecmeniz gerektigini sorun ki sorun olmasin bir de kendi tarifenizin taahhutsuz kullanim bedeli üzerinden ekbirşeyler size yansitmasinlar.

bu hos25 'in detaylarinda hat tasimaya ozel deniyor sartlarinda ancak taahhutu bitince direk gecen cok kisi oldu (3 ay sorunsuz uzatabiliyorsunuz ancak sartlar degisir , parasi artar ..vb ona kefil olmak zor )

ben de gecicektim ancak uygulamadan 15 gb + 2 gb 199 tl +22 tl vergi gelince kabul ettim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 22 Şubat 2025; 10:30:36 >
  • Serciey kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler.

Taşıma işlemi için başvurdum, şu an bekliyorum.

Bayiye sorduğumda otomatik olarak herhangi bir tarife tanımlanmıyor, boş olarak taşınıyor diye bilgi verdi, ne kadar doğru bilemiyorum.

Paket için de hat açıldıktan sonra hattınıza yükleme yapıp sms ile paketi satın alın, dedi.

• arkadaşlar 5 yıldır türk telekomdayım, fiyatlar çok arttığı için hattımı turkcell e taşımayı düşünüyorum.

telsiz ücreti hariç 20 gb 330 TL paket var.

sizce geçiş yapsam ilerde sıkıntı yaşar mıyım?

• s.a. turkcelden gecme istiyorum, 10 gb ve 500 dk bana yeterlı onerebılecegınız paket varmı acaba.. faturalı faturasız farketmez. hos25 paketıne baktım ama edırneden alanlar ıcın flan dıyo bursada herhangı bır bayıye gıdınce yaparlarmı acaba

• bu ideal 35 gb paketinde tivibu yok muydu?

• 20 gb internet için taşıma yoluyla gelene kampanya var mı

• 📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peksimet45

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR
    Böyle birsey var. Sendikalı 1. Derece akrabanız varsa değerlendirin. Turk burosen ve memursen de de var bu tarife

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peksimet45 -- 22 Şubat 2025; 20:42:5 >
  • peksimet45 kullanıcısına yanıt
    Güzelmiş baya aman sitede falan göremedim

• Ben de bu haber dogru mu diye soracaktım. Devletin telekomu
    Ama yapılan hic insani degil bence.

www.sozcu.com.tr
    Halkı böyle soymuşlar: Vatandaşa fahiş fiyat, yandaşa süper indirim - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/vatandas-yolunmus-kaz-gibi-hissediyor-p142124

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• caraxesss C kullanıcısına yanıt
    Yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yıllardır Faturalıda 15 Gb tarifesini kullanıyordum. Bu yıl tekrar taahhüt verdirmiyorlar. Tarife değişikliğini zorunlu tutuyorlar. Taahhüt süresi bitti.

Uygulamada teklif olarak Uğurlu 15 gb tarifesi var; 15 gb internet - 1000 dk - 250 sms şeklinde ve fiyatı 274 TL.

12 ay boyunca +2 gb internet veriyor, sizce kabul etmeli miyim?

Daha uygun bir tarife var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: peksimet45

Böyle birsey var. Sendikalı 1. Derece akrabanız varsa değerlendirin. Turk burosen ve memursen de de var bu tarife

Alıntıları Göster

memursene bağlı sağlık sen üyesiyim bu tarifeden yararlanabiliyormuyuz

müşteri hizmetleri mi bayiye mi gitmek lazım bilginiz varmı konu nakkında

• Serciey kullanıcısına yanıt

teşekkürler belki bana da sunarlar. deneyeyim şansımı yeniden

sil süpür cuma günüm aktif oluyor. cuma uygulamayı açtım ama kazı kazan yapmadan kapattım. bir hediye almadım yani.

bugün açıp hediye alayım dedim ama sil süpür uygulaması görünmüyor.

sadece cuma günü mü açabiliyoruz acaba? ertesi gün uygulama yok mu oluyor

• bulcelik B kullanıcısına yanıt

her alanda adaletsizliğin zirvesini yaşıyor toplum. belirli sendika üyelerine 100gb paket 290 lira, sıradan vatandaşa gelince 1080 lira...

ne güzel soyuyorlar ve adam kayırıyorlar gözlerimizin önünde. o da aynı paketi kullanıyor ona 10 lira öbürüne 100 lira...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 24 Şubat 2025; 15:31:58 >
  • Night Hawk kullanıcısına yanıt
    Yani 17 GB size yetiyor ise 270 TL şuan ki konsepte uygun denilebilir.
    Demek istemiyorum ama bu hâle getirdiler insanları. Siz ona 21 fe vergi ekleyin. 290/300 ü bulur.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Evet malesef.. Madem bu fiyatlara hizmet verebiliyorsun tum halka vermen gerek. Onlara sundugu ucuz hizmetin parasını bizden alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne güzel herkesi sendikalı yapacaklar diyecektim ki sarı sendikaydı diye hatırlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.