Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (729. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nonameaccount Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.574
Cevap
330
Favori
893.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
85. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

Bu paketi alabilmek için sadece yeni hat alıma ozelmi yoksa baska operatorden geçis yapsak alabılıyormuyuz bide bu olmadı mesala diger operatorden geçis yapmayı düsünüyorum faturasıza bunun için hangi paketi alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 gb İnternet faturalı faturasiz Türk Telekom da en uygun ne kadar şuan. Turkcell taahhütum bitti. Geçiş yapicam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oguzhandincel1 O kullanıcısına yanıt
    Hoş 25 var.
    25 gb 750 dk sms. 115 Tl faturasız. Turk telekomda. Yuksrda konusulmus zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathiasrex -- 26 Şubat 2025; 17:5:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mathiasrex M kullanıcısına yanıt
    Bayiden geçiş yapabilir miyim buna? Yoksa netten başvuru yapıp kurye ile mi gelmesi gerekiyor kartın

Özellikle bayiden yapman lazım ilk yüklemeyide onlar yapıyor

Tabi geçiş yaparken de ödeme yapmak gerekiyor. Çok uzun zaman oldu faturasiz kullanmayalı

50 gb 210 tl olanı var birde. Buna da geçebilirim. Hafta sonu bayiye gideyim olmadi. Son günü var mı biliyor musun?

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

50 gb olana geçeniyorsun bence ama dene şansını bilgilendirirsin burdan. Son günü bilmiyorum

bayiye bunu gösterirsen numara taşımaya olmaz diyecek çünkü kampanya yeni hat alımına geçerli sadece 25gb olanda sistem açığı var faturasıza taşıma yapıp sms ile geçiyordun en son 50gb olanı denemek lazım ama yapanı duymadım

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Anladım. Denemek lazım.

• Bende bugün faturasıza geçtim ama vermedi hoş 25 paketini kaçıncı deneyisim

• aslan45 A kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-faturasiz-hosgeldin-25-50-75-gb--159635266#159635266

• Türk telekom yeni müşteriye 30-50 gb arası uygun tarife var mı, selfy tarifesi de olur fark etmez. Şuan turkcell'deyim alternatif bir şey bulamazsam platinum 50 gbye ilk 3 ay 490 kalan 9 ay 600 var ona geçmeyi düşünüyorum

• 1 ay önce farklı ilde bayide tt 40 gb + sınırsız ssm 510 liraya görmüştüm hala devam ediyor mu o kampanya bilgisi olan var mı, ona geçecektim ancak Turkcell'in yanlış bilgi vermesi yüzünden geçemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonameaccount -- 27 Şubat 2025; 10:22:59 >
  • 
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.