Şimdi Ara

Türk telekom rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kotamı aştım evet hızım 3mbit olacağı yerde 1mbit hız alıyorum. müşteri hizmetlerini arıyorum " kotanızı doldurmuşsunuz bey efendi " diyorlar. kotamı aştım 3mbit e sabitlenmesi lazım diyorum sanki telesekreter gibi " kotanızı doldurmuşsunuz beyefendi " diye cevap alıyorum. kahretsin bu türktelekomu !!! cayma bedelini ödeyip süperonline firmasına geçmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknups -- 21 Nisan 2017; 23:54:4 >

• Türk telekom rezaleti

haklısın hocam çekilecek çile değil
  • kimse sana ddos atmaz belki ama ip ni gizle istersen
  • Yoğunluk olduğundan muhtemelen. Zaten altyapısı çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IP çok seksi. Biri atmasın şimdi bir DDOS.
  • modemi resetledimde yorumlar konu ile alakalı olsa daha iyi olurdu aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknups

modemi resetledimde yorumlar konu ile alakalı olsa daha iyi olurdu aslında

Hocam böyle rezaletler tüm ISS'lerde var. Ben Vodafone kullanıyorumk. Bende de ara sıra indirme hızları 1 mbps'lere düşüyor bazen 5 dk'lığına interneti kesiyorlar vs. Benim kanım 1 Mayıs düzenlemesi ile ilgili hazırlık yapıyorlar. Çünkü bende bazen AKK dolu olmasına rağmen tam hızımı alıyorum.
  • türknet geç adsl kullancaksan aknsiz kullan 16mbps vdsl2 varsa 150 gb aknden sonra 24 e düşersin ben kullanıyorum miss
  • onr1818 kullanıcısına yanıt
    16 mbps den 24 e düşmek ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanakcakil

16 mbps den 24 e düşmek ???

vdsl2 varsa yazıyor vdsl2 ile 100mbps paket 150 gb akn doldugunda ise 24 e düşüyor
  • TTNetten paçayı 6 sene önce kurtardım sonra smile adsle geçtim 2 sene de orda oyalandım taahhüt bitince de 2 sene internet bağlatmadım eve, hatlarla idare ediyordum sonra üniversite zamanı gelince yalın üniversiteli kampanyasıyla süperonlinea geçtim ping 1 5 ms arası download 16 lakin 13 14 geliyordu upload zaten sabit 0.45 falan. iki gün önce sözleşmeyi yeniledim tekrar aynı firmayla bu sefer 24mbite geçtim bakalım nasıl olacak, yani uzun lafın kısası süperonline firmasını tavsiye ediyorum çevreme ben memnunum bi yamuklarını görmedim, en azından müşteri hizmetleri robot değil muhabbet ediyoruz genelde :)
  • Superonline kullanıyorum. 10 mbit, 10 GB AKK li paket ve 100 GB joker AKK alıyorum. Kota varken 11 mbit, kota bittiğinde 0,03 mbit veriyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.