Şimdi Ara

Türk Telekom Şanslı Salı (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
18
Favori
24.246
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bundle haber uygulamasını indirin. Son dakikaları bildirim olarak gönderiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • google markette perşembe online işlemlerde hediyeler sizi bekliyor yazıyor.. kontrol ettim size özel bölümünde bişey yok.. umarım doğru düzgün bişey çıkar.. hediye almayalı uzun zaman oldu çünkü
  • Tt calısıyor yaa aferin aferin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7 Ricardo Quaresma kullanıcısına yanıt
    HOCAM RP kullanmıcaksanız :D alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezegen64

IPTAL HABER yazıp 9090 a gönderin.
    Degerli musterimiz, izin mesajinda bir eksiklik/hata oldugunu fark ettik. Izin vermek icin lutfen tekrar E yazip 4441444 e gonderin B030

Degerli musterimiz, izin tanimlamaniz yapilamamistir. Izin vermek icin TT ofis/bayilerimizi ziyaret edebilir veya 4441444 u arayabilirsiniz. B030

Edit:Simdi yolladim oldu

Anadolu Ajansi Haber Paketi aboneliginiz donem sonunda iptal olacaktir. 05.07.2018 tarihine kadar servis icerik mesajlarini almaya devam edeceksiniz .Bilgi 444 1 444 Donem Sonu : 05.07.2018 B001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 6 Haziran 2018; 9:54:14 >
  • Çikın Royal kodu olup da ihtiyacı olmayan varsa talibim. Çocuk bezi alıcam.
  • 400 RP cikti banada arkadaslar burger king kullanimicak varsa bende paylasabilirm benimkiyle
  • tiklagelsin'de tek hesaptan birden fazla menü kodu kullanılmasında sıkıntı oluyor mu, deneyen var mı?
  • Bugün mesaj geldi burger menü için 12.06.2018 itibaren kullanabilirsin diye

• iftarlık ısmarlamak isteyen olursa hayır demem :)
  • Tivibu Go 1 Aylık Sinema paketini 400 RP ile takaslamak isteyen yazabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

İkisi de benzer içerik sağlıyor. Tabi Ahaber kafasına ulaşmak zor,AA'nın bir kaç fırın kırmızı reçeteli ilaç yemesi gerek ki Ahaber kalitesine ulaşsın

Allahtan 1gb 1 hafta çıktı.

Alıntıları Göster
    Bana Allah'ın cezası AA çıktı. Sanki habere ulaşmak çok mu zor ne işim olur AA ile BB ile, şans işte :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BURGERKİNGden royale çıktı tıklagelsine giriyorum kodu olmuyor. Yapacakları işin..
  • bende uygulama şanslı salıya girine animasyon çıkıyor ve başka bir işlem yapmıyor.. başına gelen oldu mu ?

telefon iphone X
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer.er

BURGERKİNGden royale çıktı tıklagelsine giriyorum kodu olmuyor. Yapacakları işin..
    Gönderdikleri chicken royal menü kodunu giriyorum geçersiz kod diyor acaba aynı gün mü sipariş vermeliydik
  • Ergin. kullanıcısına yanıt
    Hocam 12sinde kullanıma açılacakmış kodlar sms geldi
  • fearuq kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı şekilde hocam hiçbir ilerleme olmuyor sadece sağa sola üçgenler gidip geliyor. (iPhone 6 Plus)
  • furkankarakilic F kullanıcısına yanıt
    Şansımıza biz kullanamayacakmıyız yani :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bazı akıllı arkadaşlar rp kodlarınızı alıp çek satışda satıyor

Dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boa17 -- 7 Haziran 2018; 15:7:58 >
  • sezer.er kullanıcısına yanıt
    Evet üstadım sonradan farkettim6bilgilendirme için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.