Şimdi Ara

Türk Telekom Taahhüt Bozuyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Türk Telekom artık beni ikna edemez hocam
  • Yani güzel bir teklif sunsa bile yine 12 ay sonra aynı durumla karşılaşırsın, açık ve net. Bu duruma tepki konulmalı.

6 ay sonra taahhütüm bitecek, yine aynı fiyattan sunmazlarsa elveda TT derim.

Bu konuda bir standart konmalı. Ahmet'e kaça veriliyorsa mehmet'e de öyle verilmeli. Forumda görüyoruz çok kez, TT kullanan kitle 10 lira zammı bile kabul edemiyor, bunun sebebi de tamamen bu kişiler arası farklı fiyatlandırmadır. Turkcell 6 ayda bir zam yapıyor ama yine kitlesini elde tutuyor.

Konuda millet atıp tutuyor ama herkes kendisini düşünüyor, kimse etik olandan bahsetmiyor. Bide saçma saçma savunmalar yapılıyor, Te Allah'ım ya. Neymiş herkese kampanya olmayabilirmiş, algoritması varmış babbababa. Sürekli sistemleri patlayan bir operatörün nasıl bir algoritması olabilir ki, olsa olsa düzenli sistem çökme algoritması olur.

Ben uzun zamandır bölümde bu durumdan bahsediyorum fakat mâlum indirimli kullananların zoruna gittiği için benim için atıp tutuyorlar.

Bu konuda özellikle Turkcell'in politikasını seviyorum, işine geliyorsa diyor. Tehdit mehdit sökmüyor. Müşteriler arası hakları koruyor. Olaya bu şekilde bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 1 Ocak 2020; 19:8:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hay ağzına sağlık hocam

TT Kendi kaybetti .

• Bendede 3 tane var, internet paketi bitti mesaji geliyor. mobili kapatıyorum, faturayaa 70 lira ek koyuyorlar. faturasız tarife öneriniz varmı, operatör önemli değil şöyle 10 gb felan olan

• mlbozkurt M kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/turkcell-yeni-gelenlere-cazip-teklifler--141454298-2#141457303

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.