18 Mart tarihinden beri twitter erişimin de sorun yaşıyorum. Gündemler ve aramalar kısmında sürekli hata alıyorum. Bu sorunu yaşayan sadece ben değilim başkaları da var. Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradığımda ise bizden kaynaklı bir sorun yok diyorlar. Ancak Ttnet kullanan diğer abonelerde de aynı sorun var. VPN ve mobil veri kullandığımda bu sorun ortadan kalkıyor. Bilgisayar üzerinden giriş yaptığımızda ise hala erişim sorunu var. Hata ise : Bir hata oluştu fakat endişelenme gerek yok, senden kaynaklanmıyor. Sorunu yakından incelediğim de ise sadece Türk telekom kullanan aboneler de Twitter sunucularına erişim de problem olduğunu görüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkaratr -- 22 Mart 2023; 9:39:5 > |
Türk Telekom Twitter Erişim Sorunu
Bazı Türk Telekom aboneleri, Twitter'a erişimde sorunlar yaşadıklarını bildirmektedir. Sorun, "Bir hata oluştu fakat endişelenme gerek yok. Senden kaynaklanmıyor." mesajı görüntülenmesiyle kendini göstermektedir.
TTNet kullanıcıları da benzer şekilde Twitter'a erişmekte güçlük çektiklerini ifade etmektedir. Sorunun yalnızca Twitter'a özgü olup olmadığı veya diğer sosyal medya platformlarını da etkileyip etkilemediği henüz net değildir.
Türk Telekom, konuyla ilgili şu ana kadar resmi bir açıklama yapmamıştır. Ancak şirketin sosyal medya hesaplarını kontrol ederek güncellemeleri takip edebilirsiniz.
Ayrıca, Twitter'ın kendi durum sayfasını ziyaret ederek platformun genel durumunu kontrol edebilirsiniz.
Sorun devam ederse, internet bağlantınızı kontrol etmeyi veya cihazınızı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Sorun devam ederse, Türk Telekom destek hattına ulaşabilirsiniz.