Şimdi Ara

Türk telekom'un AKK uygulaması sonucu Türkiye'nin çöküşü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
7.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ttnet kendisi dünyadaki itibarını düşünmezken kaçıncı olduğundan bana ne, her ay yediğimiz kazık yetiyor zaten
  • " trinidad tobago "
  • şikayet vara mesaj yazmıştım internetin kotası bugün kalktı 8 mb şuan 1 mbs idi , acaba sesini çıkaranınkinimi normale döndürdüler yoksa herkezinmi ?
  • şu akk denen zırvalık internete vurulan kara bir lekedir. bağlantı hızını 20mbit fiber hızına yükseltmek için çalışıyorsunuz. neymiş efendim bağlantı hızları 8mbitten 20mbite çıkarılacakmış. be arkadaş benim bağlantı hızımda kota olduktan sonra ben ne yapayım 20mbit interneti. hiç mi düşünmüyonuz bunu?? bırakın eski halinde kalsın hatta dahada asağı çekin hızı fiyatta indirime gidin bizde daha az kazık yemiş olalım.
  •  Türk telekom'un AKK uygulaması sonucu Türkiye'nin çöküşü

turkiyenin gelecekdeki hızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 28 Mart 2012; 22:17:35 >
  • ttnet yine tamam da superonline daha kötü

biz yine bakır kablolarla 1 mbps takılıyoruz

adamlar fiber kablolarla 1 mbps giriyorlar.
  • #bendeseninAKKTTnet
  • Eee,sen kalkar da güzel yurdumun en saygın ve en stratejik kurumlarından birini,dini ilahı para olan Arap kardeşlere peşkeş çekersen olacağı budur.Son 10 yılda memlekette, her anlamda kalitesizliğin-lümpenliğin oligarşisi hüküm sürmeye başlamıştır.Büyüyen,coşan,koşan,aslan-kaplan Türkiye palavralarından farklıca...
  • bu durum televizyon kanallarındada dile getirilmiyo neden acaba :)
    banada o kadar reklam parası ver se ttnet bende ağzımı açmam :)
    tv kanalları telekom şirketlerinden yolunu buluyor.en çok kar telekomda.
  • Beyler insanlıkıtan çıkmış durumdayım hız düştüğünden beri
  • Haydi yürü koçum Türkiye! Bugün 6.06 mbps'a düşmüş. 5 ' li rakamlara az kaldı. Hamdolsun. TTnoc'a habeş kınası kampanyası yapıyoruz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pomakk -- 30 Mart 2012; 0:31:28 >
  • 6.04 mbps :) hadi az kaldı.
  • 60 tl verip 15 gündür 1 mb kullanıyorum delirmek üzereyim .
    altın yumurtlayan tavuğu sattılar adamlar artık tekler istedikleri gibi at koşturup cepleri doluyo yazıklar olsun.

50 gb kota şaka gibi hemde 60 tl .
    ilk başladığımzda 20 tl veriyorduk adsl le şimdi 60 tl hizmette gitgide kötüleşiyo.
    ilk damardan verdiler şerbeti şimdi daha istiyorsan daha çok para vermen lazım diyorlar

durmak yok yola devam türkiyem.master jedaylık döneminide var bunun yandık
  • şu hız düştüğünden beri çok sinirim bozuk. Nereye çatsam diye yer arıyorum. İnşallah sıralamada Türkiye en dipte yer alır!
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

şu hız düştüğünden beri çok sinirim bozuk. Nereye çatsam diye yer arıyorum. İnşallah sıralamada Türkiye en dipte yer alır!

AKN uygulanmaya devam edilirse o grafik çok düşer.
  • AKN'nin çok uzun süredir kullanılmadığını varsayarsak sonuç inanılmaz derecede berbat olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brev

quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

şu hız düştüğünden beri çok sinirim bozuk. Nereye çatsam diye yer arıyorum. İnşallah sıralamada Türkiye en dipte yer alır!

AKN uygulanmaya devam edilirse o grafik çok düşer.

umarım daha da düşer. İnşallah en dipte yer alırız da arsızlar biraz olsun (yanlışlıklan) utanır! beter olsunlar. şuraya bak ne yazdığımı dahi bilmiyor ya
  • artık videoları bile izleyemiyoruz ve bu ttnet reklamlarda hızdan bahsediyor bukadarda rezillik olmaz arkadaş. her gördükte basıyorum küfürü ayda 65 TL internet + 25 TL telefona ödüyoruz aldıgımız hizmete bak ya. yazıklar olsun bunları bu hale getirmesini saglayan devlete
  • Böyle konusupta haala ttnete kullanan insanlar var hayret
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Böyle konusupta haala ttnete kullanan insanlar var hayret

ben biri adsl deyimde ne fark ederki.
    onlar sadece aracı TTnet ne kural koyarsa onu uygularlar altyapıları yokki.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.