Şimdi Ara

Türk Telekom'un yaptığı saçmalık !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerdeyse 1 yil önce Türk Telekom altyapısına başvuru yaptığım halde hala gelen olmadı ve hatta daha 2 hafta önce sokağa dikilen mobese direği için 2 gündür Türk Telekom sokakta kazı çalışması ve kablo çekme çalışması yapıyor. Direk tam bizim apartmanın önünde olmasına rağmen bizim apartmana devam etmiyorlar. Yani hazır sokağı kazmışken o mahallede başvuru yapan var mı yok mu diye kontrol eden yok. Kısaca böyle saçmalık olmaz arkadaş !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 aydir da ben bekliyorum.

BTK, Bimer, Cimer, Twitter, Facebook her yere yazin. Devamli...

Twiterden Paul Doany, BTK Baskani, Ulaştırma Bakani hepsine yazin.

Ben Cuma gece Paul Doany'ye yazdim sabah 10 gibi aradilar. 11'de telekom ekipleri geldi :)

Olcum felan yaptılar kac metre kablo gider diye hesapladilar, 1 hafta 10 gune hazir olur dediler bakalim bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Hocam başvuru yaptım sadece evin hemen dibini kazıyorlar hazır kazmışken eve kadar kazabilirlerdi yani simdi 1 hafta icinde işleri bitecek kapatacaklar sonra artık ne kadar sure geçer bilemem ama bizim için yine kazacaklar. Saçma bi durum yani yapmışken düzgün yapılabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak35krt

Hocam başvuru yaptım sadece evin hemen dibini kazıyorlar hazır kazmışken eve kadar kazabilirlerdi yani simdi 1 hafta icinde işleri bitecek kapatacaklar sonra artık ne kadar sure geçer bilemem ama bizim için yine kazacaklar. Saçma bi durum yani yapmışken düzgün yapılabilirdi.

Bağlı bulunduğunuz ilin Telekom Müdürlüğü'ndeki Altyapı Yatırım ve Planlama Müdürlüğüile görüşün durumu anlatın. Revizyondan size de hizmet götürürler fazla maliyeti yoksa ve iyi niyetlilerse.

• Mugzy kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi gidip durumu anlatcam bakalım nolacak

• +

• 1 başvuruyla olucak işler değil sokağından geçiyor olsa dahi apartmana çekmek kçin 7-8 kişinin istemesi gerekir maliyet açısından tabi müdürlüğe gidip ikna edebilirseniz o zaman yaparlar madem apartmana kadar kazılmış fazla zor bi işlem değil

• Apartmanda 6 daire 1 dükkan var yani toplam 7 ayrı basvuru yaptık ama hala değişen bişey yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.