Şimdi Ara

Türk Telekom vowifi ios 13.3 ile geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslında ikimizde haklıyız :) iki taraflıda güncelleme gerekli sayın hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyzof B kullanıcısına yanıt
    Selam,
    Apple tarafı telekomünikasyon şirketlerinin taleplerini alır ve kendi programlarına göre yazılımlara dahil ederler. Bu yüzden süre belirsiz ve beklenti 3-4 aydı. Fakat erkene çekilmiş olabilir, 13.3 paketine apple bu paketi dahil edebilir. Benim 13.3 içinde olduğuyla ilgili bir bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: maaart

turkcell iphone 5s vowifi desteği vermiyordu, başka cihazda desteklenen cihaz ile aktifleştirince turkcellede vowifi çalışıyor, özel bir ios güncellemesi fln da almadı, vowifi hizmeti için, sim kartın içinde operatörün vowifi sunucularına bağlanması için gerekli adres ve portlar yer almaktadır. ayrıca illa cihaz güncellemesi gerekiyorsa, bu saatten sonra 1-2 yıl sonra güncelleme alamayan android cihazlar diğer iki operatörde çalışırken, tt de vowifisiz kalacak sizin yaklaşım ile.

ben ios güncellemesi ile ilgili değil diye biliyorum ama yinede iddia etmiyorum.
    Verdiğin bilgi doğru.

Telefonum IPhone 5S, IOS 10.3.3 ile kullanıyorum. 15-20 gün kadar önce Turkcell'e geçiş yaptım.
    2-3 gün sonrasında evde şebekenin zayıf olduğu bir anda ekranda operatörünüz zayıf yerlerde wifi ile görüşme için izin istiyor gibi bir şey çıktı ekrana. Onay sonrasında Vowifi açık hale geldi.

• 13.3 GELDİ eski cihazlara da 12.4.4 güncelleme geldi yüklüyorum bakalım vowifi görecekmiyiz
  • Türk Telekom vowifi ios 13.3 ile geliyor

Yalan oldu gelen yok 13.3 güncellendi

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    bu ekrandan değil, ayarlardan telefon>wifi ile aramaya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 10 Aralık 2019; 21:44:51 >
  • Gelmedi

• 13.3 TT

Türk Telekom vowifi ios 13.3 ile geliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • c34 kullanıcısına yanıt
    Numaran gözüküyor, kaldırda sorun olmasın.

• boyzof B kullanıcısına yanıt
    Gelmedi zaten ben onuda ekledim.d

• Operatör sürümü 40 olmuş

• 13.3 güncellemesi sonrası operatör sürümü 40 oldu. Bu şu demek, bu noktada bir çalışma var :) üretici 13.3 sürümü türk telekomun 40. sürümüyle ilgili bir güncelleme içeriyor.

Bilgi almaya çalışacağım tekrardan TT tarafından fakat, şu aşamada benim önceki aldığım bilgilerden çıkardığım sonuç ilgili yazılım ve ayar güncellemeleri tamam. Şimdi son aşama, operatör ve ios güncellemesi almış cihazlarda bu özellik izninin verilmesi ve kullanılır hale getirilmesi.
  • en geç ios 13.3.1 ile telefonlara düşer vowifi

• Komiksiniz. Bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış. iPhonelarda bu tip şeyler iOS güncellemesi ile değil operatör güncellemesi adı altında gelir.

Turkcell ve Vodafone Vowifi güncellemesi bu şekilde gelmişti.

• Bence milleti trolluyor birileri, bu iş bu kadar komplike bir sey değil alt tarafı cihazın volte servere wifi ile ulaşması için bi adres ve port girilecek, bi cacık olacağı yok ayrıca resmi bir açıklamada yok, kendi kendimize gelin güvey oluyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Yani kaynaksiz sallamislar zaten.... Trolluyor belli.

• Telekomun kaliteli hizmet vereyim. Yatirim yapayım yeni hizmet sunayim gibi derdi ne zaman oldu da herkes bir heyecan vowifi bekliyor. Turkcell ve Vodafone yillardir veriyor bu hizmeti. Hele telekom gibi sebeke sorunu bitmek bilmeyen bir firma icin vowifi hizmeti tum derdine deva olabilecekken bile hala bir gelisme yok. Enteresan ya. 😂

• Dedefon kullanıcısına yanıt
    Operatör sürümü her yeni güncelleme işe değişiyor Ki zaten

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Valla bence TT müşterileri artık vowifi gelmeyeceğini anlayınca birbirlerini trollemeye başladı. Mâlum o işi çok iyi yapıyorlar

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    15GB 35 liraya verince milletin aklı çıkıyor, adam gibi hizmet veriyormuş vermiyormuş pek takmıyorlar.

TT'nin deprem rezaletini de unutmadık

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.