Şimdi Ara

Turk Telekoma geçiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faturasızım baktım fiyatlar pahalı dedim bi araştırayım dün baktım türk gelekom faturasız 15GB 35 TL direk geçtim memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell kalitesi varken tt kullanılır mi, bi git gel yap abuk subuk bilmem ne kampanyası var, salla kazan var, tt çok varos, parası yetmeyenler tt kullanıyor, ayfon gibi telefona tt hat mi takılır, turkcell Cok kaliteli yaaa, her yerde cekiyor

Bilimum boş muhabbetleri peşin peşin ben yapayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 4 Ocak 2020; 19:1:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hadi gözün Aydın

• İyi hoş güzel de ben bi halt anlamadım.

Başlık; Türk Telekom'a geçiyorum.

İçerik; Türk Telekom'a geçtim.

Dün o paketi buldun başvurdun, 2 günden önce geçmez. Hadi imkansız oldu geçti diyelim, memnunsun iyi hoş güzel de nesinden memnunsun? Bundan kısa kısa bahsetsen de açtığın konu geçmeyi düşünenlere rehber olsa.

• Forumda zaten gereksiz geyik yapan hayal dunyasinda yasayan tipler varken bir de bu gereksiz konular aman Allah'im yani...

• maaart M kullanıcısına yanıt
    kesinlikle dogru tespit...😀

ferari=turkcell
    mercedes=turkcell
    adidas=turkcell
    ........kalite tesadüf olamaz abi...😁😁😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • doğru karar, tebrikler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

İyi hoş güzel de ben bi halt anlamadım.

Başlık; Türk Telekom'a geçiyorum.

İçerik; Türk Telekom'a geçtim.

Dün o paketi buldun başvurdun, 2 günden önce geçmez. Hadi imkansız oldu geçti diyelim, memnunsun iyi hoş güzel de nesinden memnunsun? Bundan kısa kısa bahsetsen de açtığın konu geçmeyi düşünenlere rehber olsa.
    Geçiyorum derken geçiş işlemlerini yapmıştım. Geçtim derken taşıma işlemlerimi yaptım bu sabah itibariyle geçtim. özür dilerim kelime karışıklığı için. memnunum çünkü turkcellde fiyatlar pahalı ben 9 gb tı 45 tlye kullanıyordum şimdi 10 gb 50 galiba 1 kere paket almıştım sadece ondan sonra almadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2A2E20D5 -- 5 Ocak 2020; 14:56:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Turkcell kalitesi varken tt kullanılır mi, bi git gel yap abuk subuk bilmem ne kampanyası var, salla kazan var, tt çok varos, parası yetmeyenler tt kullanıyor, ayfon gibi telefona tt hat mi takılır, turkcell Cok kaliteli yaaa, her yerde cekiyor

Bilimum boş muhabbetleri peşin peşin ben yapayım
    turkcellin hiç bi haltı yok verdikleri hediye çöp sürekli bip dksı çıkar 3 saatlik 1 gb sonra gnc 1 saat 1 gb bunlar çöp ne yapayım 1 saati ne kalitesinden bahsediyorsun ben de arayabiliyorum mesaj atıp nette takılıyorum ve 35 tl veriyorum sen 50 60 vermeye devam et

• quote:

Orijinalden alıntı: ercan_198666

kesinlikle dogru tespit...😀

ferari=turkcell
    mercedes=turkcell
    adidas=turkcell
    ........kalite tesadüf olamaz abi...😁😁😁
    telekomdan gectim turkcelle neresi ferrari la bunun internet hizi 15 20 arasi ara sira kesilmeler oluyor oyundayken atiyor tekrar baglaniyor vs telekomda sabit hiz vardi ne guzel kesilme olmuyordu

1 saatlik 1 gb internet veriyor bir saate filimmi izlicemde bitiricem telekom 3gb 5gb haftalik aylil veriyor

turkcelde kalitenin k si kalmamis telekoma gecicem tekrar

• quote:

Orijinalden alıntı: musty578

telekomdan gectim turkcelle neresi ferrari la bunun internet hizi 15 20 arasi ara sira kesilmeler oluyor oyundayken atiyor tekrar baglaniyor vs telekomda sabit hiz vardi ne guzel kesilme olmuyordu

1 saatlik 1 gb internet veriyor bir saate filimmi izlicemde bitiricem telekom 3gb 5gb haftalik aylil veriyor

turkcelde kalitenin k si kalmamis telekoma gecicem tekrar

Alıntıları Göster
    Yaşayıp tecrübe etmişsin kaliteyi

• Valla ben Turkcell'in kalitesinden vazgeçemiyorum turbo süper fırsat paketini kullanıyorum. 8 gb 750 dk dergilik bip fizy gibi uygulamalarında geçerli ekstra internet veriyorlar ayrıca salla kazan gibi hediye internette çok oluyor en fazla hediye veren operatör kalitesin den de memmunum diğeri olur olmadık yerde çekmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mine Güçlü6

Valla ben Turkcell'in kalitesinden vazgeçemiyorum turbo süper fırsat paketini kullanıyorum. 8 gb 750 dk dergilik bip fizy gibi uygulamalarında geçerli ekstra internet veriyorlarhttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/turbo-super-firsat ayrıca salla kazan gibi hediye internette çok oluyor en fazla hediye veren operatör kalitesin den de memmunum diğeri olur olmadık yerde çekmiyor
    nasıl kaliteli diyebiliyorsunuz anlamış değilim

• Mesela sen faturasız olduğun için volte kullanamayacaksın, 3G üzerinden şebeke içi sesli aramalarında kıytırık olacak. Volte sadece faturalılara açık. Daha önce Turkcell'de ki şebeke içi aramanın tadını bilirsin, yanındaymış gibi. Araçla seyahat ederken bu farkı daha iyi anlarsın.

Ayrıca Vodafone'da da volte iki taraftada açık. Yani bu konuda açıkara geride kalan bir operatördesin.

En basit kalite farkı, diğer farklılıklara girmeye gerek bile yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Mesela sen faturasız olduğun için volte kullanamayacaksın, 3G üzerinden şebeke içi sesli aramalarında kıytırık olacak. Volte sadece faturalılara açık. Daha önce Turkcell'de ki şebeke içi aramanın tadını bilirsin, yanındaymış gibi. Araçla seyahat ederken bu farkı daha iyi anlarsın.

Ayrıca Vodafone'da da volte iki taraftada açık. Yani bu konuda açıkara geride kalan bir operatördesin.

En basit kalite farkı, diğer farklılıklara girmeye gerek bile yok.
    abi varsın volte olmasın sesi gelsin yeter yok yanındaymış gibi hissediyorsun falan ne gerek var

• quote:

Orijinalden alıntı: cevreseldonanım

Bu mesaj silindi.
    su anlık sıkıntı yok gayet memnunum 35 TL 15 GB GAYET GÜZEL HANGİ OPERATÖR VERİYOR 35 TL YE?
  • Universitede vodafone ttt cekmıyor hicbiri cekdigi yerlerde hız 1mbps oluyor vodafone da telekom biraz daha hızlı opda 5 10 oluyor ama cekmıyor okulda. Turkcell en iyi ceken ve en hızlısı. Turkcellin ızları genel anlamda begendim volte filanda var ses kalitesi güzel.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.