Şimdi Ara

Türkçe için 2 sb yeterli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an dilbilgisinde temelim yok, her sınavda dilbilgisinden 4-5 boş bırakıyorum, netlerim 28-30 seviyesinde. Bunu sınava kadar 37-38-39 civarına çekmek istiyorum. Elimde 3D ve rüştü hocanın dilbilgisi soru bankası var. Paragraf için de 2 soru bankam var gene. Dilbilgisi için bu ikisini çözsem, üstüne son 50 yılın çıkmış sorularını çözüp üstüne bir de 100'e yakın deneme çözsem yeterli olur mu? Bana yeterli gibi geliyor ama okulumda tm sınıfındaki herkes türkçeye çok çalışıyor, 3-4 soru bankası bitirenler var. Acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum. Bu iki kitabın üstüne Bilgi sarmal ya da Limitin soru bankasını çözsem mi?

• Bende 3 sb cozdum bence 3 yeterli sonra full deneme denemlerde cok ince sorular cikiyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam 3d hakkında bilgim yok fakat rüştü hocanın kitabı iyiymiş sanırım fakat anlattığı taktiklere göre yazmış kitabı vs. diye duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum. Siz o 2 kitaptan konuyu çalışıp sorularını çözün çalıştığınız konulardan denemelerde soru kaçırıyorsanız 3.sb yi alırsınız acele etmeyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam 3D Türkçe nasıydı acaba?Sarmal,345’e kıyasla falan yorum yapabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.