|
Bildirim
|
Geçmiş olsun. Kullanıcı yorumlarının olmadığı sitelerden yama indirmemenizi tavsiye ederim. Mevcut Türkçe yamaların büyük bir çoğunluğu Donanım Haber üzerinden paylaşılıyor zaten. Alternatif olarak Steam'de "Türkçe Yama Arşivi" rehberinden aradığın yama eğer mevcutsa bulabilirsin.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 1 Mayıs 2020; 15:0:36 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s-adebisi -- 1 Mayıs 2020; 15:1:30 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 1 Mayıs 2020; 15:27:5 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
gece gece aklıma geldi lanet site ya, yıllardır yemem bu tarz numaraları ama bir hevesle steamden aldığım çok eski anısı olan oyunun türkçe yamasını görünce hiç dikkat etmeden indirmiştim ulan niye türkçe olmuyor bu diye silip bir daha yükleyeyim dedim yüklü klasöre gelince anladım virüs olduğunu baya 1 gün uğraştıydım bu .... sitesinin virüsünü temizlemeye. işlemci %90 küsür çalışıyordu. her aklıma geldiğinde bu sitenin gelmişini geçmişini bir yoklarım. aman dikkat kanmayın bunlara hala nasıl ayakta dimdik search de çıkabiliyor orası da ayrı muamma. |