Şimdi Ara

türkçe yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ilk aldığımda türkçe idi fakat ingilizce olarak değiştirdim
    tekrar türkçeye çeviremiyorum language kısmında türkçe yok

• Arkadaşlar bildiğiniz gibi microsoft hotmail türkçe dil desteğini paralı veriyor.Bunun dışında sadece birkaç dil var.İngilizce almanca fransızca falan filan...Ancak şimdi hotmailimizi türkçe yapıcaz.Hemde beleş tarafından...Hemde ömür boyu...Öncewww.hotmail.com adresinden kullanıcı adı ve şifremizle mailimizi acıyoruz.Daha sonra adres çubuğunahttp://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose
    kısayalunu yapıştırarak mail hesabımızı kapatıyoruz.(merak etmeyim hesabınız tamamen kapanmadı ve maillleriniz ve diğer bilgileriniz olduğu gibi duruyor) daha sonra cıkan ekranda "Close My Account" butonuna tıklayarak hesabımızı kapatıyoruz.Şimdi sayfayaı olduğu gibi kapatıp yeni sayfadawww.hotmail.com u acıyoruz.Kullanıcı adımızı ve şifremizi giriyoruz.Çıkan ekranda "Activate my Account" butonuna tıklıyoruz.Şimdi karşımıza kullanım koşulları cıktı.İşte en önemli kısıma geldik.Şimdi adres çubugunun sonuna &_lang=tr yazıp entere basıyoruz.Sakın I Decline demeyin yoksa olmaz.Entere bastıktan sonra hersey türkçe oluyor zaten.Bundan sonrasını kabul ediyorum ve devam dedikten sonra karsınıza türkçe bir hotmail çıkıyor hemde beleş...

alıntı.

• paylasımın için tessekürler GΣ©ΣĶЏ$Џ sağol bu sorun genelde oluo..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.