Şimdi Ara

Turkcell 500dk+1000sms+1gb internet 30tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
4.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar numara taşımaya özel yeni kampanya başlatmış
    Yıldız 500 paketi 19 tl
    http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-500-paketi
    Bu paketi alan ek paket olarak 11 tl ye 1000 sms ve 1gb internet paketini 11tl ye alabiliyor yani toplamda 30tl Ödemiş oluyor ve 1yıl boyunca bu kampanyadan yararlanılabiliyor

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-ek-paketi
    Paketi almak için hattın SÜPER TARİFE de olması gerekiyor paketi almak için YILDIZ HEPSI yazıp 2222 ye göndermek yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy0067 -- 9 Şubat 2014; 0:27:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• banada bugün mesaj geldi faturalı hat sanmıştım ben ise 3 gün önce avea woopsa geçiş başvurusu yapmıştım yarın 7de aveaya geçiyor hat :D

Turkcell 500dk+1000sms+1gb internet 30tl
  • crazy0067 C kullanıcısına yanıt
    Fena paket degil. Su dakikalar tamami her yone olsaydi iyidi.

• Tek sıkıntı o ama Turkcell de başka ucuza resmen konuşma internet SMS paketi kalmadı, şuan için numara taşımada en avantajlısi bu bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fakat yıldız paketin 250dk sı heryöne 250dk sı turkcell aboneleri ile geçerli :(
    turkcell için fiyat güzel ama şu anda en avantajlı kampanyalar aveada bence hocam. Fiyat ve içerik olarak.

• Evet zaten en iyi paketler avea da olduğu için bende 14yıl Turkcell kullandıktan sonra avea ya geçtim geçen ay 23tl lik üçlü paketi aldım çok avantajlı ama internet berbat durumda 3g ile bağlanmama ve telefonun full çekmesine rağmen her zaman olmasa bile çoğu zamanlar internet performansı resmen yerlerde, ping süresi 200ms nin altına çok nadir iniyor ve çoğu zamanlar sık sık internet kopması yaşıyorum vs yani demem o ki 2gb internet var ama doğru düzgün kullanamıyorum, daha önce Turkcell de iken hiç böyle sorunlar yaşadığımI hatırlamıyorum. Turkcell de iken 3g de tek diş bile çekse hiç sorunsuz bi şekilde ve hızlı olarak internete bağlanabiliyordum o yüzden büyük bi ihtimal bu ay sonuna doğru tekrar Turkcell e dönmeyi düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

500 dakikanın tamamını Turkcell yönüne arasak, sonraki 250 dakika her yönü kapsıyor mu? Kapsamıyorsa o işin hesabını tutmak çok zor.
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Kapsıyor onda sıkıntı yok daha önce Turkcell ben yaptım paketini kullandım bir yılın üzerinde ondada aynı şartlar vardı ve hiç sıkıntı olmadı bu konuda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    turkcell içi dakika biterse turkcell hattını arayabilirsin diğer dakikalarla

• Aynı mesaj banada geldi. Aramaların yarısı turkcelle dayatması varken, hele hele avea woops dan buna asla geçilmez...
    hocam avea internet hızı nda dalgalanma var doğru söylüyorsunuz. Kimse avea ya kaliteli diye gelmiyor en ucuza iletişim giderlerini karşılamak için geliyor diye düşünüyorum. Memnun değilseniz tabi ki turkcell e geri dönmeniz en doğrusu olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

Oho hem faturasiz hem parca pincik.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    turkcell ışte hocam gençlere verdiği ben yaptım 500 paketini numara taşıma ya açmışlar aynı fiyattan. Çok ilginç. Tamam kalitelisin de çok ayrıntı detayları var faturasız tarifelerinde.

• Noxco kullanıcısına yanıt
    noxco hatırlıyorsundur sende avea ilk yıkılan paketi çıkardığında bomba etkisi yaratmıştı daha sonra turkcell cevap olarak ben yaptım paketi çıkarmıştı dakikalar tamamı her yöne 5 tl ye el paket alınıyordu. Sonra birkaç hafta sonra dakikaları 2 ye bölmustu. Yine aynı bir durum yaşanıyor şu anda.

• Hatırlıyorum. Ve işin açığı mesaj gelince heycanlandım, iyi paketmiş, değer, ama bir araştırayım dedim. Dakika her yöne olsaydı, Turkcelle geri dönebilirdim.

Avea yı sacmemin tek nedeni ucuz oluşu. Şimdi şehirdeyim sıkıntı yok ama yaz gelince araziye çıkarım, mecburen Turkcelle gececeğim. Umarım adam gibi bir paket çıkartır o zamana kadar.
  • "Daha fazla bilgi" seçeneğinden baktığımızda, en alta şöyle bir açıklama eklemiş Turkcell.

"Paket kapsamındaki dakikaların ticari amaçlı kötüye kullanımından şüphelenilmesi durumunda Turkcell ilgili numaraları kampanyadan çıkarmak, kampanya hakkını kısıtlama hakkını saklı tutar."

Burada kastedilen tam olarak ne olabilir? Ticari amaçlı kullanmak yasak anlamına mı geliyor bu? Yani mesela normalde kullandığım hat dışında bir başka hattı işlerimle ilgili olarak kullanmak istesem ve ona bu paketi alsam olmaz anlamına mı geliyor bu madde? Ya da 'kötüye kullanmak' ifadesine mi odaklanmalıyız ve neleri kapsıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

"Daha fazla bilgi" seçeneğinden baktığımızda, en alta şöyle bir açıklama eklemiş Turkcell.

"Paket kapsamındaki dakikaların ticari amaçlı kötüye kullanımından şüphelenilmesi durumunda Turkcell ilgili numaraları kampanyadan çıkarmak, kampanya hakkını kısıtlama hakkını saklı tutar."

Burada kastedilen tam olarak ne olabilir? Ticari amaçlı kullanmak yasak anlamına mı geliyor bu? Yani mesela normalde kullandığım hat dışında bir başka hattı işlerimle ilgili olarak kullanmak istesem ve ona bu paketi alsam olmaz anlamına mı geliyor bu madde? Ya da 'kötüye kullanmak' ifadesine mi odaklanmalıyız ve neleri kapsıyor?

Siz o SMS ve dakikaları millete cinsel güç artırıcı ürünlerin reklamını yapmak için kullanırsanız mesela ticari amaçlı kullanmış olursanız ve bu da yasak zaten. Siz kendi kişisel işleriniz için kullanabilirseniz tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  Turkcell 500dk+1000sms+1gb internet 30tl
  • süper kampanya gibi duruyor mantıklı türkcell
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.