Şimdi Ara

Turkcell 500dk+1000sms+1gb internet 30tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
4.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faturalı değil herhalde bu arkadaşlar? Ben faturalısına başvurdum, gerçi onda sms yok.
  • avea woopstan geçsek
    kalan liralar ne olur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

"Daha fazla bilgi" seçeneğinden baktığımızda, en alta şöyle bir açıklama eklemiş Turkcell.

"Paket kapsamındaki dakikaların ticari amaçlı kötüye kullanımından şüphelenilmesi durumunda Turkcell ilgili numaraları kampanyadan çıkarmak, kampanya hakkını kısıtlama hakkını saklı tutar."

Burada kastedilen tam olarak ne olabilir? Ticari amaçlı kullanmak yasak anlamına mı geliyor bu? Yani mesela normalde kullandığım hat dışında bir başka hattı işlerimle ilgili olarak kullanmak istesem ve ona bu paketi alsam olmaz anlamına mı geliyor bu madde? Ya da 'kötüye kullanmak' ifadesine mi odaklanmalıyız ve neleri kapsıyor?

Siz o SMS ve dakikaları millete cinsel güç artırıcı ürünlerin reklamını yapmak için kullanırsanız mesela ticari amaçlı kullanmış olursanız ve bu da yasak zaten. Siz kendi kişisel işleriniz için kullanabilirseniz tabi.

Bu şekilde SMS atmayı ya da tanımadığı kişilerin telefon numarasını ele geçirip devre mülk satma vs amaçlı arayanları kastediyorsa sorun yok o zaman. Fakat o işleri yapanlara bu tarife pek yetmez zaten sanırım.

Teşekkür ederim bilgi için, aklıma bu şekilde gelmemişti.

• Bu mesaj dün banada geldi, fena değil diye direk atladım
    ama bana ordaki dallamalar dakikaların yarısının türksel oldugunu söylemedi..
    peki bu aldatmaca değilmidir? bunu şikayet edebileceğim bir yer varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 2 Şubat 2014; 22:12:40 >
  • tosunpasa kullanıcısına yanıt
    numara taşıdığınız bayiye gidip taşımayi iptal edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet akk li sınırsız olmadıgı sürece pek bir şey ifade etmiyor.
  • bakiye iade bölümünden kendine ait banka hesabına iade isteyebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel kampanya gibi

• 25 liraya her yone 500 paketini alinca da bu paket alinabiliyor yaziyor detaylarinda bence cok iyi yani benim gibi zonguldaktaysaniz neden iyi dedigimi cok iyi anlarsiniz

• beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Bende Zonguldaklı yım nedeni nedir merak ettim doğrusu

• Zonguldak ta sürekli baz istasyonlar kaldiriliyor incivez de vodafone baz istasyonu kaldirildi demirpark ustundekinden zar zor 3g geliyor avea yetersiz oldugunu kabul ediyor ama yer kiralama asamasi nedense 3 yildir devam ediyor yine yine turkcell farkini ortaya koyuyor gerek eregli yolunda gerekse incivez bahcelievler de

• beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Demek istediğinizi baştan anlamadım kusura bakmayın. Doğru söylüyorsunuz daha düne kadar Kozlu da avea ve vodafone 3g bile çekmiyordu ama Turkcell 3g kullanıma sunulduğundan 1ay sonra 3g şebekesini kurmuştu, şuan Zonguldakda neredeyse Turkcell 3g çekmeyen yer kalmadı. Ben 14 yıl Turkcell kullandım ve geçen ay avea ya geçtim 23tl lik paketi aldım 2gb internet var 3g de iyi çekiyor ama internete girmek neredeyse imkansız bazı zamanlar çok iyi oluyor gerek ping suresi gerekse download ama çoğu zaman bağlanmıyor bile o yüzen bu ay sonuna doğru tekrar Turkcell e dönmeyi düşünüyorum biraz fazla para veririm ve biraz daha az internet kullanırım ama hiç olmazsa istediğim an internetimi kullanırım, çünkü Turkcell de hiç böyle bişeyle karşılaştığımı hatırlamıyorum

• crazy0067 C kullanıcısına yanıt
    Ben cok kez avea-vodafone kullandim yok artik eskisi gibi degiliz falan muhabbetlerine ne paketler kullandim en son gecen sene vodafone nun 500 dakika 1000 sms 1 gb paketini aldim ama 1 ayda 200 mb anca kullanabildim speedtest degerleri isterse 43.2 ciksin,bir google yada donanimhaber icin ortalama 30-45 ~ saniye sürüyor,hatta süründürüyor,turkcell yine turkcell bence,en guzelini yaparsin

• Banada aynı mesajdan geldi. Ben aveaya geçeli 3 ay olmadı. Bu tür kampanyalardan faydalanmak için 3 ay geçmesi gerekmiyor mu?
  • devitos D kullanıcısına yanıt
    Turkcell de o sistem yok hocam son 30 gün icinde dönmeme şartı var o kadar sen yararlanabilirsin gönül rahatlığıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Turkcell de o sistem yok hocam son 30 gün icinde dönmeme şartı var o kadar sen yararlanabilirsin gönül rahatlığıyla

Benim 30 günde olmadı Avea'ya gecelı:) gercı Avea'dan su anlık memnunjm

• Faturasız Vodafone hattımdan bu pakete geçtim, dün hattım açıldı gittim 30tl yükledim fakat süper paket diye bir pakete geçti kendiliğinden.Bir yere sms mi atmam gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Faturasız Vodafone hattımdan bu pakete geçtim, dün hattım açıldı gittim 30tl yükledim fakat süper paket diye bir pakete geçti kendiliğinden.Bir yere sms mi atmam gerek?

Benimde bugun trcell acildi
    Süper tarife ile açılıyor
    Ilk mesajdaki linke tıklayıp gerekli mesajlari atmak gerek

• numara taşıma başvurusunu yaptım..önümüzdeki hafta içi bende bu pakete kayıt yaptıracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdemirel

quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Faturasız Vodafone hattımdan bu pakete geçtim, dün hattım açıldı gittim 30tl yükledim fakat süper paket diye bir pakete geçti kendiliğinden.Bir yere sms mi atmam gerek?

Benimde bugun trcell acildi
    Süper tarife ile açılıyor
    Ilk mesajdaki linke tıklayıp gerekli mesajlari atmak gerek

Hattı aldığım yerdeki elemanın azizliği.Bana 30tl yükleyince o tarifeye geçer dedi.Bu yüzden bende atmadım pakete geçmez diye.

Cevap için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.