Şimdi Ara

Turkcell 500dk+1000sms+1gb internet 30tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
4.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telsim döneminden başlayıp vf ile devam etmistim yıllarca taaaa ki hazirana kadar, enson vf faturalidan avea faturasiza gectim 8 ay oldu.ama şunu hep bekledim kullandığımdan 3-5 tl pahalisida olsa ihtiyacimi turkcell karsilarsa geçerim diye.bu paket bana yeter ve bende geçiyorum h.içi :) aveada azda olsa çekim sorunları yaşadım, internette de aynısı oldu bazen canımı sıkti.birazda turkcell kullanalim bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500dk nın üstüne sınırsız internet alınabiliyor mu?
  • her yöne 500 olsaymış kesin geçeridim
  • 1000 dk + 1000sms + 4gb net = 27 tl
  • Bu ne la komedi gibi. 500 dakika her yöne değilmiş. Yaşasın Avea ile iletişim özgürlüğü... İyi ki varsın.
  • Nerde hocam o kampanya link var mi?

• http://forum.donanimhaber.com/m_76974190/tm.htm

bu tarifyeyi kullanan polis bir yakın tanıdık yoksa forumdan 50 tl civarı referans olacak biriyle geçiş yapabilirsin.
  • Dakika her yöne olsa geçerdim. Şuan 23 tl ye 500 dk 1.000 sms 1 gb internet alıyorum vodafone dan. Edge berbat o yüzden Turkcell düşünüyordum da çok pahalı.
  • Benim hattım bugün geçiş yaptı tam anlamıyla fakat genç tarifeli olarak geçmişim türkcell online işlemlerden manuel olarak süper tarifeye geçiş yaptım.
    Umarım bi' sıkıntı çıkmaz

• Nihayet turkcelldende adam gibi bir karsilik geldi.. peki beyler gecis yapinca vodaofne 12 ay vergi alamamisti.. turkcellde almiyorsa yarin degil hemen simdi kalkip sirf bu is icin + o kadar yorgun olmama ragmen halledip gelecem..

not:alinti yaparak cevaplayin ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

Nihayet turkcelldende adam gibi bir karsilik geldi.. peki beyler gecis yapinca vodaofne 12 ay vergi alamamisti.. turkcellde almiyorsa yarin degil hemen simdi kalkip sirf bu is icin + o kadar yorgun olmama ragmen halledip gelecem..

numara taşımalarda yıl sonuna kadar telsiz vergisi ödemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

quote:

Nihayet turkcelldende adam gibi bir karsilik geldi.. peki beyler gecis yapinca vodaofne 12 ay vergi alamamisti.. turkcellde almiyorsa yarin degil hemen simdi kalkip sirf bu is icin + o kadar yorgun olmama ragmen halledip gelecem..

Tamam kardesim kralsin simdi gidip turkcelle geciriyorum.. vodafone bana iyi gecirdi..

15tl 1gb
    5tl 100sms
    1.4tl vergi

Toplam 22tl ye geliyor.. 800sms + 500dk konusmasiyla +8tl daha oderim daha iyi yararlanirim..

Kardesim de 2 hafta once woopsa gecti..2gb net var ama sebeke resmen rezalet..

• quote:

quote:

Ben Turkcell'den numaramı Avea'ya taşıdım bu yıl başında; önümüzdeki ay tekrar Turkcell'e taşıma yaparsam telsiz ücreti alınmayacak değil mi ?

iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xapheon

quote:

quote:

Ben Turkcell'den numaramı Avea'ya taşıdım bu yıl başında; önümüzdeki ay tekrar Turkcell'e taşıma yaparsam telsiz ücreti alınmayacak değil mi ?

iyi akşamlar.

90 gün taşıyamazsın ondan sonra anca numara taşıma yapabilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xapheon

quote:

quote:

iyi akşamlar.

90 gün taşıyamazsın ondan sonra anca numara taşıma yapabilirsin.

30 gün artık o süre genel olarak.

• aveadan (500dk heryöne+2000sms+2gb ve sonrası 128kb sınırsız internet 35tl) bırakarak bu tarifeye geçmiş bulunuyorum. avea ucuz ama çekim problemleri ve arkadaşlarınız size ulaşamaması meşgul atması sürekli vb.. nedenlerle avea bırakdım şuan için bu tarifeden menmunum. özelikle çekim problemi yok sana ulaşamama problemi yok.
  • Xapheon X kullanıcısına yanıt
    Yeni hat alanlar mi 30 gün içinde tasiyabiliyor?

Ben sordum telefomcuya 90 gun gecmesi gerekiyor dedi.

• İnternet 1 GB'dan sonra sınırsız olsaydı geçerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

Yeni hat alanlar mi 30 gün içinde tasiyabiliyor?

Ben sordum telefomcuya 90 gun gecmesi gerekiyor dedi.

Yeni hat alanlar için 90 gün geçerli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 2 haftadır bu kampanyadan yararlanıyorum.avea dan Turkcell e geçmştim.avea da 3G paketi kullanırken aylık 300 mb mobil interneti zor kullanıyordum çünkü yavaştı ve çekmiyordu Turkcell evet biraz pahalı ama 3G çekimi AVEA nınkinden kat kat daha iyi..bence aradaki fiyat farkı Turkcell i tercih etmeye değer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.