Şimdi Ara

TÜRKCELL 7 SNYE DATA 8 TL (DOLANDIRCEL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba herkese.Bugün şok markette 35 tl yükleme yaptım hattıma. Yükleme yaptıktan sonra hemen almak istediğim paketin adını yazıp gerekli yere msj attım ( msj ücretsiz 2200) ( Hücresel veri kapalı) aradan 5 dk geçti ne TL yüklendi msjı nede gönderdiğim paketi almak için msja dair cevap gelmedi.Bende düşündüm acaba TL yüklenmedimi diye *123# yapıyorum hata veriyor illa hücresel veri açıp uygulamadan bakacam yani. Neyse herşey kapalı Dijital operatörün veriyi açıp kontrol ettim belki TL yüklenmiştir paketimde aktif olmuştur filan msj geç gelebilir diye oda ne hiç bir pakete, servise, vb TL kesebilecek hiçbir yere üyeliğim olmamasına rağmen hattımdaki TL 27 TL olarak gözüküyor nere gitti neden gitti hiçbir msj yok telsiz borcumda yoktur. Sinirden kafayı yedim acil paket yapıp birileriyle iletişimde olmam lazımdı uzun bir konuşma yapmam gerekiyordu ve paket yapamadım.

Müşteri hizmetlerini aradım

Ben:Hanımefendi 5-6 dk önce 35 tl yükledim ama dijital operatör uygulamasında 27 TL olarak gözüküyor acaba TL lerim nere gitti?

T*EMSİLCİ: Kontrol ediyorum....... Sistemlerim açılıyor....... Herhangi bir pakete veya servise üyeliğiniz bulunmamaktadır, telsiz borcunuzda yok Şuanda TL lerinizin nere gittiği görünmüyor lütfen 1 saat sonra tekrar arayın

Ben:Hanımefendi benim acil pakete ihtiyacım vardı TL yükledim TL ler yok nere gitti ne için gitti bu nasıl iş o nasıl sistem TL leri alıyor ama ne için aldığını göstermiyor

T*MSİLCİ: Benimle bu şekilde konuşmaya devam ederseniz konuşmayı sonlandırmak zorunda kalacağım

Sinirden elimi ısırdım yüzüne kapadım ve tekrar müşteri hizmetlerini aradım belki adam gibi işinden anlayan biri çıkar diye aradığım kişi efendim 14:50 de 35 tl yüklemesi olmuş 14:55 de mobil veriniz aktif olmuş ve 14:55:07 de mobil veriniz tekrar kesilmiş yani mobil veri aktif olduğu için 8 TL gitmiş tam 7 sn ye için 8 TL. ıphone kullanan arkadaşlar hücresel veri de dijital servis hariç hiçbirşey aktif değildi apstorde bişeymi güncelledi desem güncellemeler aynı duruyor indirilen gönderilen veride yok ama 7 snye için 8 TL kesildi ve hediye 100 mb geldi 😉😉

BU AY DAN İTİBAREN DEĞİL TÜRKCEL HAT KULLANMAK BAYİSİNİN ÖNÜNDEN GEÇMEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 10 Aralık 2019; 1:15:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış hatırlamıyorsam bu önceden paket dışı ücretlendirmesi 5 liraya otomatik 300mb veriyordu. Telekom'a özenip güncellediler herhalde. 7 liraya 100mb'ı TT yapacaktı bi ara ama ses soluk çıkmadı.

Paket dışı kullanımda en insaflısı şuan sanırım sırasıyla Vodafone-Turkcell-TT, tercihini bu yönde yap derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 10 Aralık 2019; 8:11:44 >
  • Böyle şeyler Turkcell de olur kaliteliydi ya hani paketi tanımlamaları lazımdı
    4g aktif ise konumda açık ise o yemiştir

Ya da Dandik firmanın dandik sistemi error vermiştir 😃

Farklı kanallardan Bidata şansınız deneyin memnuniyet açısından geri dönerler

• hocam tum operatorlerde durum ayni.
    gecen acilan bir konuda da cok asiri kaliteli operator olan turk telekom bur arkadasin bakiyesini tamamen bitirmisti mesela.

paket disi dikkat etmek lazim

• burada turkcelllik bir şey yok, her operatörde aynı durum yaşanıyor, ayrıca 4g ve volte açıksa mobil veri bile açık olsa byte mertebesinde tüketim olur, böyle durumlara düşmemek için telefonu 2g/3g modunda kullanın.
  • Faturasız paketlerde belirli bir sure sonra paket iptal oluyor artık yani başka paket yüklemen gerekiyor yada geçmen gerekiyor veriyi açtığında çekmiş liraları zamanında bende Türk Telekom da yasiyordum aynı durumu

• Cevaplarınız için teşekkür ederim ama 7 sn ye mobil veri açık diye 8 TL kesilirmi be birde uygulamaların verileride kapalı zaten internet paketleri dünya ortalamasının çok çok altında bide 7 SNYE mobil veri açınca 8 TL kesiyor şaka gibi. Paket yükleyince gelen hediye internet paketlerinden neden harcama yapmamış? Yapmaz tabi önce TL mi sömürebiliyor sa sömürür sonra 30-40 dk sonra hediyeleri gönderir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En azından Türk Telekom'a yuklemediniz.

Mobil veriyi kapatıp açtığınız anda 1,96 MB 21₺ yansıtır. Gene iyisiniz Turkcell 7 TL kesmis. Normalde 100 MB tanimlamasi lazımdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 10 Aralık 2019; 16:30:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Böyle şeyler Turkcell de olur kaliteliydi ya hani paketi tanımlamaları lazımdı
    4g aktif ise konumda açık ise o yemiştir

Ya da Dandik firmanın dandik sistemi error vermiştir 😃

Farklı kanallardan Bidata şansınız deneyin memnuniyet açısından geri dönerler
    böyle şeyler hepsinde olur, 50 KB için 7 TL aldığını da biliyoruz telekomun

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Kullanıyorsan bu durumlara hazırlıklı olacaksın o zaman
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    o zaman turkcelle ne laf ediyorsun gerekli gereksiz diğerlerinde olmuyormuş gibi

O mesajı yazmam seni neden bu kadar gerdi ki?
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    çok gerildim ya sorma

• İnternet hızlıysa değil 7TL, 70 TL bile olur. Saniye başına ücretlendirme yok harcanan data miktarına göre ücretlendirme yapılıyor.

Gerginliğini başka yerde at bana yazarak değil

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam vallaha

• hepsinde böyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.